2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
وای کوثر جون مبارک باشه خدا رو شکر عزیزم دیدی گفتم مامانی ..خداروشکر روزمون خوب شروع شد انشاالله من ...

رقیه جانم 😭😭فدات بشم چشم حتما دعا میکنم  منتظر خبر خوش تو هم هستم من گریم تا خوشی گریه تو ادامه داره خواهر 

قراره این دوره بارداری رو باهم باشیم و همه منتظرها 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزممممم مباركت باشه😍😍😍😍 با دلخوشى ان شاالله باردارى خوبى سپرى كنى ان شاالله بعدى نوبت رقيه ...

انشاالله فریناز جون دعا کن منم تا دوساعت دیگ شروع مادر شدنم باشه و دیگ خودم مادر بدونم ..فریناز خیلی خیلی التماس دعا دارم از خودت و تودلیت ..بارداری دیگ هر چی بگی خدا می‌شنوه از ته ته دلت برام دعا کن 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزيزم باور كن😍😍😍 كاملا دركت ميكنم خيلى لحظه ى شيرينيه و توروخدا از الان نسبت ب قبل بيشتر مراقب ب ...

منم این لحظه ها رو گذروندم با همسرم نشستم یه دل سیر گریه کردم اما قسمتمون نشد و نموند انشاالله همه اینجا تا آخر بارداری سالمی داشته باشن الان هم نشستم دارم گریه میکنم انگار خودم مثبت شدم انشاالله همه بارداری سالمی داشته باشیم اونا هم که مثبت شدن انشاالله اشک شوق روز زایمانشون و ببینن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزيزم باور كن😍😍😍 كاملا دركت ميكنم خيلى لحظه ى شيرينيه و توروخدا از الان نسبت ب قبل بيشتر مراقب ب ...

ممنونم ازتون چشم حتما ❤️❤️❤️

الهی آمین به حق چهارده معصوم 🤲🤲

عزیزی فدات بشم الهی امین انشالله قسمت همتون گریه شادی و خوشی همتون دعا میکنم بخدا 🤲🤲

عزیزمی می‌دونم که همه تون گل هستین همدرد هستین و همه مون همدیگرو درک می‌کنیم انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی گل من 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ما منتظر رقیه هستیم هیچ جانمیریم همینجاهستیم    

قربونت برم برام خیلی دعا کن دل تو دلم نیست خانمی که خون می‌گرفت گفت باراولت آنقدر عجله داری برای جواب ..دلم رفت گفتم خدایا میشه بارداری اولم باشه😭🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الان میشه روز  12 خیلی میترسم 🥺🥺

عزیزم ازمایش دادی؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ممنونم نسرین جون عزیزی دیشب حرفات خیلی ارومم کرد که گفتی من به خدا و معجزه ش ایمان دارم خدا نگه دار ...

من همیشه گفتم و میگم خدای ما خدای معجزه هاس 

خداروشکر انشاالله که این هشت ماه رو به سلامتی بگذرونی 

انشاالله 😭😭😭خدایا امروز روز منم باشه خدایا به درگاهت رو آوردم خدایا در همه ی ائمه اطهار رو زدم قس ...

عزیزم انشاالله بحق حضرت رقیه خوش خبر باشی گلم گریه م بند نمیاد

به به، مبااااارک عزیزممممم، خیلی هم عااالیع، به سلامتی ان شاالله، الهی که به سلامت هم بغلت بگیری(شون ...

ممنونم خواهر عزیزی الهی آمین 

ممنونم که هستین و با دلهای پاکتون دعامون میکنید 

نی نی نازتو خدا حفظ کنه❤️❤️❤️🤲🤲

انشاالله عزیزم خوش خبر باشی 

انشاالله فاطمه جان شما هم دلتون خیلی شکسته برام از ته دلت دعا کن که منم خوش خبر بیام 🥺🤲🤲الهی به حق بزرگی خدا و صاحب این روز خیلی زود دامنت سبز شه

انشاالله فریناز جون دعا کن منم تا دوساعت دیگ شروع مادر شدنم باشه و دیگ خودم مادر بدونم ..فریناز خیلی ...

عزيزم دلم من تو اين چهارده روز انتقالت تو ذكرهاى هرروزم اسمتو آوردم

ديگه خدا از دستم خسته شد گفت بابا من پاى دعات مهر تاييد رو زدم ديگه اينقد نگو😃😃😃

خدا خودش ديگه اسم ننه گذاشته روت مطمئنم😍😍😍🥰🥰🥰🥰

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

خیلی داغونم خیلی @داداشمممم    

ساعت ۴با دکتر نوبت دارم ولی نمیدونم انتقال بدم یا نه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم