2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046168 بازدید | 684501 پست
عزیزدلمی❤❤❤ حتما حتما میخونم برات عزیزم  بیصبرانه منتظر خبر خوشت هستم هرچند که مطمئنم مثبتی ا ...

ممنونتم عزیزم انشاءالله به امید خدا ..خدایا به تو پناه میبرم .. انشاالله هر چی از خدا میخوای بهترینش رو بهت بده و زندگیت پر از سلامتی و خوشبختی و شادی باشه ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بی بی زدی؟

نه عزیزم امروز رفتم آزمایش دادم دو آماده میشه جوابش ..با نی نی تو دلیت برام دعا کن قربونت برم..انتقال پنجمم همین سه تا جنین رو دارم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها .خدا از دهنتون بشنوه   

ان شاءالله که خیرباشه برای هممون.

راستش صبح اصلا اینقدرحالم بد بود تودلم ضعف میرفت.درد عجیبی بود خواب نداشتم تا ۹صبح 

ان شاءالله خدابرای همه ما خیربخواد وجواب این تلاش های مادرانه ماروبزودی زود بده به حق ام البنین   

پس طبیعیه دیگه نگران نباشم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
پس من چی😥

قربونت برم من برای شما هم خیلی دعا میکنم می‌دونم باهمیم .. انشاالله هممون مثبت میشیم از برکت صاحب این روز 🤲🤲🤲🤲🤲

نه عزیزم امروز رفتم آزمایش دادم دو آماده میشه جوابش ..با نی نی تو دلیت برام دعا کن قربونت برم..انتقا ...

ایشالا که مثبت میشه،برات صلوات میفرستم با تودلیم برات دعا میکنم 🤲🤲🤲❤️❤️❤️

سلام به همه .ان شاالله مامان رقیه  ،کوثر،سارا جان و بقیه دوستانی که امروز آزمایش دارن همگی مثبت بشید و هم خودتون هم ما رو شاد کنین 😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم، خوبی؟ منتظر خبرهای خوب شما و بقیه بچه های که امروز آزمایش داشتن هستیم. صبح بعد نماز برا ...

قربونت برم سحر جون ..الهی خدا سلامتی و خوشبختی و آرامش و شادی رو به زندگیت سرازیر کنه و حافظ بچه تودلیت باشه 🤲🤲🤲

مامان رقيه و كوثر و سارا دوستان عزيزم ك امروز ازمايش داريد از صبح همش دارم براتون ذكر ميگم و د ...

قربونت برم فریناز جون انشاالله هممون خوش خبر بیاییم ..ای خدای بزرگ حال الآنم فقط تو میدونی خودت به دادمون برس و امروز رو بهترین روز زندگیمون ثبت کن😭🤲🤲🤲

میرم حتما قربونت عزیزم دعام کن

فرزی جان اصلا نگران نباشین احتمالا هماتوم هست که دیدین اکثر بچه ها داشتن استراحت مطلق کنین و توصیه دوستان رو انجام بدین.با مرکز هم تماس بگیرین . ان شاالله خیلی زود دفع یا جذب میشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم سلامتی خبری نیست خوبیم شکر خدا، شما خوبین؟ نی نی خوبه؟

خداروشکر عزیزم انشالله تا آخرش همینطور خوب باشین

دکتر رفتی؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ایشالا که مثبت میشه،برات صلوات میفرستم با تودلیم برات دعا میکنم 🤲🤲🤲❤️❤️❤️

قربونت برم الهه جان یعنی انقدر محتاج دعام که فقط خدا می‌دونه و منتظر معجزه به معنای واقعی هستم ..خدا تودلیت رو برات حفظش کنه بعد از خدا امیدم به دعاها و انرژی هایی که این جا دوستان می‌فرستن دل بستم 🤲🤲🤲

سلام به همه .ان شاالله مامان رقیه  ،کوثر،سارا جان و بقیه دوستانی که امروز آزمایش دارن همگی مثبت ...

ممنونتم رادیس عزیزم مرسی از دعایی که درحقمون کردی ..رادیس جان بازم التماس دعا دارم🤲🤲🤲