2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خب روز 21 چطور میگه خارج رحمی؟؟  چرا استرس میدن به مادرها  شما آرامش داشته باش همه چیت خ ...

میگه چون بتای اولت پایین بوده روز چهارده ،۴۴ بود بتام،

منم میترسم به این زودی برم سونو تازه بتام داره میره بالا،

فدات بشم من ٧ صب هر سه سريش ازمايشگاه بودم قبلا دوساعته اماده ميشد الان كردنش سه ساعته😒

من صبح برم تا دو آماده میشه از الان دل تو دلم نیست ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بله بهترم خونریزی ندلرم شده لک قهوه ای

خداروشکر عزیزم قهوه ای هم کلا قطع میشه فقط دیگ استراحت مطلق باش زیاد سرپا نباش و خودت خسته نکن تا ماه سوم که بزرگتر شد ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چرا انقدر فکرهای منفی میکنی شما  چرا انقدر استرس؟؟؟ الان چند روز درگیر این موضوعات هستید  ...

دقیقا من خارج رحمی و تجربه کردم انقد بد تیر میکشه سرجات خشکت میزنه ینی انقدر دردناکه

سلام دوستان. منم تازه وارد سیکل ای وی اف شدم. یه سوال داشتم. شما تجربه دارین  جوابمو بدین خدا براتون بهترین ها رو رقم بزنه. کسی که سه بار به صورت طبیعی باردار شده و هر سه بار هم  ماه اول اقدام باردار شده، به نظرتون ای وی اف هم انتقال  اول براش میگیره؟ یا نه 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
روز چهارده شاید تازه لانه گزینی کرده بود  برو سونو عزيزم نگران نباش

نمیدونم از روز سوم بی بی چک گذاشتم از روز پنجم مثبت شد بی بی چکم اما هاله کم رنگ انداخت،از روز ۱۵ بی بی چکام پر رنگ شدن دیگه

اینجوری زحمت خودت بیشتر میشه. سعی کن خودت یاداوری کنی یا بهش بدی. ما حدود ۶ ماه معجون ژل رو مصرف کر ...

ممنون عزیزم، آره همینه...

منم الان تقریبا دو ساله تغذیه رو سعی می کنم رعایت کنم از نظر حذف کنسرو و مواد کارخانه ای و رب و این چیزها. روغن هم سه ساله دارم کنجد مصرف می کنم. کلا شکر و کیک و این چیزهارو هم که چندین ماهه گذاشتم کنار. البته همسرم می خوره 🤦‍♀️ درواقع اونی که داره رعایت می کنه این چیزهارو منم بیشتر. 

عسلی که گفتی رو می گیرم انشالله، چون صبحها ما عسل طبیعی می خوریم همیشه و حداقل اینطوری همسرم مجبور میشه بخوره. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام مامان رقیه جان  انشالله که فردا خوش خبری و دل هممون رو شاد میکنی  ما همه مطمئنیم ما ...

مرسی نسرین جان ..به خدا که به دعای شما دوستان نی نی سایتی اعتقاد دارم یعنی دیدم این جا خیلی اثر داره ..چشم خودم هم همش منتظرم که فردا خدا غافلگیرم می‌کنه فقط دروغ چرا شیطان بعضی موقع ها قولم میزنه و فکرای بد میکنم .. فردا میام و میگم که مادر شدم به امید خدا🤲🤲🤲🤲قربونت برم از اول بهم روحیه دادی خدا دوقلوهات رو در پناه خودش حفظ کنه و سالم بیارتشون بغلت

فدات بشم من ٧ صب هر سه سريش ازمايشگاه بودم قبلا دوساعته اماده ميشد الان كردنش سه ساعته😒

سلام عزیزم. منم تازه وارد سیکل ای وی اف شدم. یه سوال داشتم. شما تجربه دارین  جوابمو بدین خدا براتون بهترین ها رو رقم بزنه. کسی که سه بار به صورت طبیعی باردار شده و هر سه بار هم  ماه اول اقدام باردار شده، به نظرتون ای وی اف هم انتقال  اول براش میگیره؟ یا نه 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
سلام دوستان. منم تازه وارد سیکل ای وی اف شدم. یه سوال داشتم. شما تجربه دارین  جوابمو بدین خدا ب ...

سلام عزیزم ،چرا که نه.خیلیا اصلا باردار نمیشدن ولی با ای پی آف همون بار اول مثبت شدن.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

سلام دوستا.

من فردا انتقال دارم.رژیم غذایی رو کسی میدونه؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘