2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046162 بازدید | 684501 پست
همه اینکارا رو کردم آب رو ریختم داخل پودر ولی از ظرف پودر نمیتونستم بکشم‌ داخل سرنگ فکر کنم رو به پا ...

نه دوقطره موندن ته ظرف خیلی تاثیری نداره .تازه ماها که با دقت تر میکشیم درمانگاه یا تزریقاتی ها که مثل ما دقیق تا اخرین قطره رو نمیکشن . خیالت راحت مشکلی نداره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مامان رقیه عزیزم من دوهفته انتقالم هییییییچ علائمی هیچی نداشتم هرروز تو تاپیک ناله میکردم از بی علائ ...

ببین آبجی بخدا پیامت رو خوندم از ته دلم آه کشیدم و گفتم یا غریب امام رضا منم مثل شما بشم به حق جوادش انتظار منم تموم بشه..قربونت برم انشاالله خدا از زبونت بشنوه تا آخر عمر دعاگوی شما و همه دوستان میشم ..دیگ فردا میرم با پسر عزیزت که من فداش شم بازم برام دعا کن قربونت برم از شما سواستفاده میکنم اگه شرایطش رو داشتین فردا ظهر برام دو رکعت از اون نمازهایی که میخوندی بخون .. انشاالله خدا پسر گلت رو برات نگه داره و سربلندی و دامادیش رو ببینی😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتي عزيزم ان شالله محكم بچسبن بدل مامانشوووون سه روزه اول رو استراحت كنين اگه همسرتون ميتونه م ...

سلامت باشی سعی میکنم استراحت کنم نمیتونه متاسفانه به خالم گفتم بیاد پیشم اره تعیین جنسیت کردک

کی برم سونو به نظرت

من فعلا تجربه ای ندارم ولی اگه روز بیست ویک انتقال هستین فکر کنم بیست و پنجم بگن . انشاالله که همه چیز براتون عالی پیش بره و بارداری راحتی داشته باشی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
برای شما چرا دیر انتقال دادن؟ منم روز ۲۳ انتقال دادم

نمی‌دونم والا گفتن روششون فرق داره روز دوازده پریودی رو برای من روز دوم درنظر گرفتن و استرادیول رو شروع کردن ..منم انتقال های قبلیم وسط های سیکل انتقال میدادن این بار متفاوت بود ..

نمی‌دونم والا گفتن روششون فرق داره روز دوازده پریودی رو برای من روز دوم درنظر گرفتن و استرادیول رو ش ...

برای من چون دیر فولیکولام رشد کردن دیر انتقال دادن،ولی به هرحال مثبت شدم، برای شما هم مطمئنم که مثبت میشه عزیزم😍😍😍.

اصولش اینکه قبل از تزریق مواد به بدن یه مقدار سرنگ رو بکشی بیرون ببینی خون وارد سرنگ میشه اگه وارد ش ...

قبل تزریق مواد سرنگ رو کشیدم بیرون خون‌وارد‌سرنگ نشد خون‌نبود‌کلا ، آخرسر که مواد تزریق شد تموم‌شد کشیرم‌بیرون خون اومده بود‌

میگم‌رادیس جان اینکه چند بار مواد رو‌کشیدم داخل سرنگ دوباره رفت توی ظرف مواد از کفیت نمیافته ؟ آخه تا جایی که میدونم‌ اچ‌ام جی رو باید زیاد تکون ندیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بتای روز چهاردهم ۴۵ بود روز هجدهم شد ۳۶۲ روز بیست و‌یک ۱۰۷۱ بچه ها بتام مشکوک به خارج رحمی نیس؟

چرا انقدر فکرهای منفی میکنی شما 

چرا انقدر استرس؟؟؟ الان چند روز درگیر این موضوعات هستید 

عزيزم خارج رحمی بتاي خیلی بالاس 

درد شدید شکم 

نمیدونم اینا از کجا به ذهنتون خطور میکنه

عزيزم وقت سونو بگیر برو سونو شو که انقدر فکرهای بد نکنی

رشد بتاتون خوب بوده 

میشه بگید چرا انقدر دنبال این افکار منفی هستید؟؟؟؟ 

قبل تزریق مواد سرنگ رو کشیدم بیرون خون‌وارد‌سرنگ نشد خون‌نبود‌کلا ، آخرسر که مواد تزریق شد تموم‌شد ک ...

اشکالی نداره احتمالا مویرگ کوچلو بوده .اصلا نگران نباش کیفیتش پایین نمیاد خیلی تکون نمیخوره مواد که داخش میشه و خارج میشه .اصلا نگران نباش ان شاالله یه عالمه تخمک عالی و جنین با کیفیت داشته باشی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه دوقطره موندن ته ظرف خیلی تاثیری نداره .تازه ماها که با دقت تر میکشیم درمانگاه یا تزریقاتی ها که م ...

خیلیم دو قطره نبود انگار زیادتره رفتم نگا کردم‌😔 دیگه توکل به خدا ، هیچ انگار بازم تخمدانام‌ واکنش نشون نمیدن دردی چیزی ندارن دفعه پیش هم‌درد‌نداشت فقط روزای آخر درد داشتم‌

شوهرمم میگه باز خودت دقت میکنی توی تزریقاتی که اصلا اهمیت‌نمیدن چه جوری میزنن یا ته ظرف مونده یا نمونده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قبل تزریق مواد سرنگ رو کشیدم بیرون خون‌وارد‌سرنگ نشد خون‌نبود‌کلا ، آخرسر که مواد تزریق شد تموم‌شد ک ...

درمانگاههایی که من میزدم انقدر محکم تکونش میدادن که نگو 😊