2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
سلام عزیزم خوبی،خواستم بهت خبر بدم اخرین بتام که روز ۱۸ انتقال داده بودم شده بود ۳۶۲،امروز سه روز گذ ...

عاااالیه عزیزم 😍

دیگه نیاز نیست تکرار کنی آزمایشتو. ز بزن دکترت برو وقت بگیر هفته آینده برو سونو، همیشه خوش خبر باشی عزیزم ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم همسرم آزواسپرم بود برای بار پنجم انتقال دادم فردا موعد آزمایشم ..خداروشکر که مادر شدین ..ش ...

والا منم تا روز آزمایش هیچ علائمی نداشتم. فقط روز هشتم نهم لک لانه گزینی دیدم. به اینا فکر نکن چون نمیشه روش حساب کرد..  می‌دونم چه حسی داری انشالله دلت شاد بشه.. برای مام دعا کن تا آخر بی دردسر پیش بریم..  همه کسایی که اینجانب هم درد هستن میدونم چقدر سخته. اما ناامید شیطانه. دلم روشنه برات

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریناز جون به همسرم گفتم نمیخره میگ مستقیم برو آزمایش .‌از بی بی دل خوشی ندارم همش منتظرم خدا رو برگ ...

الهى آمين😍😍🤲🏻🤲🏻😘😘💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
برات سوره آل یاسین رو نذر کردم میخونم انشاالله که مادر شدی عزیزم .انشاالله به حق امام رضا فردا با خب ...

قربونت برم من گندم عزیزم خیلی در حقم لطف میکنی ‌..منم هر روز برای مادر شدن شما دعا میکنم الهی به حق بزرگی خدا خیلی زود دامنت سبز شه مادر بشی عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

دوستای مهربونم، خانمهای با معرفت و گل 🌹 از همتون یک دنیااااا ممنونم، اصلا انگار آب روی آتیش دلم ریختن، خیلییییییی آرومم دیگه اصلا گریم نمیاد 🥰

بخدا که دعا در حق دیگران اثر فوری داره، مخصوصا دعای شماها که هر کدوم به یه نحوی دل شکسته هستید ⁦❤️⁩

خوشحالم که اینجا در جمع شما خوبان هستم، به شرط لیاقت هر روز دعاگوتون هستم 🤲

الهی که همگی شاد و سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 🤲🌹

والا منم تا روز آزمایش هیچ علائمی نداشتم. فقط روز هشتم نهم لک لانه گزینی دیدم. به اینا فکر نکن چون ن ...

فدای دلت بشم انشاالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم..بخدا همیشه برای باردارها دعا میکنم سالم بارشون رو بزارن زمین انشاالله شما هم گل دخترت رو سالم بدنیا بیاری و شیرش بدی 🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم خوب اومده بالا؟؟یعنی قلبش تشکیل میشه ایشالله؟

آره عزیزم خوبه دیگه اصلا استرس نداشته باش، الان باید بری برای سونوی ساک، احتمالا دو هفته دیگه باید بری برای دیدن قلبش ان شاالله 🤲

فکر کنم دوشنبه یا سه شنبه هفته آینده بری ساک رو ببینن توکل بر خدا 🌹

دوستای مهربونم، خانمهای با معرفت و گل 🌹 از همتون یک دنیااااا ممنونم، اصلا انگار آب روی آتیش دلم ریخ ...

خداروشکر که بهتر شدی ما همگی دوستت داریم عزیزم 😍😍😍😍😍♥️

قربونت برم من گندم عزیزم خیلی در حقم لطف میکنی ‌..منم هر روز برای مادر شدن شما دعا میکنم الهی به حق ...

فداتشم عزیزم مرسی انشاالله.انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه و چراغ خونشون روشن منم در کنار جمع ...🤲🤲🤲❤❤❤

فدای دلت بشم انشاالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم..بخدا همیشه برای باردارها دعا میکنم سالم بارشون رو بز ...

قربونت گلم. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
فداتشم عزیزم مرسی انشاالله.انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه و چراغ خونشون روشن منم در کنار جمع ...🤲 ...

انشاالله عزیزم آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲🤲

فردا آزمایش باید ناشتا باشیم؟

نه اتفاق صبخونه بخور چون ممكنه بعد از خونگيرى ضعف كنى

من با اينكه صبحانه خورده بودم از ضعف دستام بعدش ميلرزيد

از استرس نبودا چون بيبى مثبت بود ميدونستم مثبتم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنون از پاسخت گلم ما همزمان انتقال دادیم ایشالا جفتمون مثبت شیم

عه شماام ۳۱انتقالت بود؟منم گاهی دل دردا و تیر کشیدن نافم میادومیره گذراس انشاالله که نشانه های خوبیه جفتمون مثبت میشیم🤗😍❤️