2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
سلام عزیز دلم چی بگم ...  انقدر این دو روز بی اختیار گریه کردم که دلم برای بچه م میسوزه ... اص ...

انشالله که خیر 

داره تاوان داره عزيزم 

ما صبر نداریم خدا صبرش زیاد 

اهمیت نده میدونم سخته ولی به فکر نی نی قشنگت باش اون گناه داره 

از این روزها لذت ببر و به حرف دیگران اهمیت نده الان سلامتی و آرامش خودت و نی نی از همه مهم تر 

ما هم برای آرامشت دعا میکنیم و صدتا صلوات برت میفرستم انشاالله که به آرامش برسی عزيزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خداروشکر که مادر شدین منم همسرم آزواسپرم برای بار پنجم انتقال انجام دادم قرار فردا آزمایش بدم ...

واى عزيزم هرروز اسمتو ميارماااا😍😍

بحق دردونه امام رضا ك خوش خبرى😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم خداروشکر که مادر شدین منم همسرم آزواسپرم برای بار پنجم انتقال انجام دادم قرار فردا آزمایش بدم ...

به حق فاطمه الزهرا صاحب اولاد سالم و سلامت بشی هیچوقت داغشو به دلت نزاره زیر سایه مادروپدرش به خوشی زندگی کنه

من چون ۸سال پیش انجام دادم تقریبا چیزی یادم نیس الان از اسپرم  خود شوهرت جنین تشکیل شده می‌خواید انتقال بدید؟؟

من شهربابک .ممنون که روحیه دادین  هیستروسکوپی هم انجام دادم  گفتن رحم نرمال بوده .خدا کنه ...

شهر بابک تاحالا نشنیدم   خداروشکر پس رحمت اماده هست مطمعناا مثبتی ، چون یبار جنین کم شده نترس دوستم یبار یه جنین شد مرکزشو عوض کرد رفت مام ۶ تا شد براش 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به حق فاطمه الزهرا صاحب اولاد سالم و سلامت بشی هیچوقت داغشو به دلت نزاره زیر سایه مادروپدرش به خوشی ...

ممنون عزیزم بخاطر دعایی که در حقم کردی آره سه تا جنین تشکیل شد که سه تاش هم انتقال دادن الان روز سیزدهم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
برای من ۲۰ سال بیشتر گذشته دوره دبیرستان زدم‌که خیلی وقت پیش بود ،باردا نیستم ولی الان داروهای پانکچ ...

نه دیگه نزن به نظرم بزار همون ماه هفت بارداری بزن خواهر من هم نزد البته من بهش گفتن قبل بارداری بزن گفت اخه دکترم نگفته که ماه هفت گفتن باید حتما بزنه که خدا رو شکر زد و مشکلی پیش نیومد

شما هم استرس نداشته باش داروی پانکچر رو با آرامش مصرف کن 

فقط من نمیدونم این دکترهای ما چرا با روح روان آدم بازی میکنن خب باید همون اول بگید دیگه

جالبه هیچ مرکز و مطبی اعلام نمیکنه البته خب چون میدونن تو دوران حاملگی هم زدنش خطر نداره بهدخاطر همون خیلی تاکید ندارن

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
واى عزيزم هرروز اسمتو ميارماااا😍😍 بحق دردونه امام رضا ك خوش خبرى😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

قربونت برم فریناز جون انشاالله به خواست خدا و دعای شما دوستان عزیزم منم فردا مثبت بشم ..خدا تودلیت رو سالم بیاره بغلت به بزرگی خودش

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خب خدارو شکر به خدا از ته ته دلم برات دعا کردم الان استراحت مطلقی

ممنون عزیزم آره تقریبا استراحتم در حد یه غذای سرپایی درست میکنم ..شما با اسپرم همسرتون باردار شدین؟