2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
من امروز دوباره آزمایش تیتربتا داشتم،دعاکنین خوب بالارفته باشه    

انشاالله

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشون میدونن، مگه میشه ندونن؟ اینم شانس منه گیر اینا افتادم    

نه خيليا نميدونن ك تعيين كننده جنسيت خانم نيست متاسفانه

من ميگم صحبت هاتو با همسرت بكن و اونو متقاعد كن فقط 

نه براى افكار و دهن ديگران ك هيچوقت بسته نميشه خودتو اذيت كنى و درگير جنسيت كنى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

برای تمام دوستان منتظر و مامان خانم ها، با دل بسیااااااار شکسته ۲ رکعت نماز حاجت میخونم، از ته دلم دعا میکنم که همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید. 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها من یک دوره پانکچر شدم فقط ی جنین برام شد  مشکل بیشتر از شوهرمه خودمم ذخیره ام اومد ...

سلام بادکترتون مشورت کنید.اگر با دارو وآمپول یکباره پانکچر شدی فقط یه جنین دارین.از دکتر بپرس جنین اهدایی بگیرین . 

وقتی میدونی ممکنه فقط یک جنین تشکیل بشه چراخودت اذیت میکنی واین همه هزینه و وقت صرف میکنی.

کاری انجام بدین که آن شاءالله بهترین نتیجه داشته باشه براتون.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

قبل انتقال روزی چند تا آمپول پروژسترون می زدید؟؟

روز چندم انتقال دادید؟

لطفا پاسخ منو بدید

و اینم بگید چیکار کردید ضخامتتون رفت بالا

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
دوستای مهربونم از همگی التماس دعا دارم، شرایط روحی خیلییییییییییییییییی بدی دارم، برام دعا کنید بتون ...

عزيزم تو مادر شدى جون ذلم

سعى كن تخت تاثير چيزى قرار نگيرى و خيلى چيزارو ناديده بگيرى ك ان شاالله با آرامش بگذرونى

من برات ٥ تا آية الكرسى ميخونم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دور از جونت بس که گاو تشریف دارن نمیگن زنِ حاملست اونم با اینهمه مکافات الکی بهش استرس ندیم...مثلا خ ...

دقیقا هر وقت باهاشون حرف میزنم میفهمم درکی از شرایط و حال ما ندارن 

نمیدونن چقدر تلاش کردیم برای این لحظه

خداروشکر که کورتاژو نپذیرفتی

حالا من فکر میکردم حرفشون حجته

انشالله سونوی قلب بگذره استرسم کم میشه

امید به خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گرمیجات هم بخورم؟؟ 

برای ضخامت تخم آفتابگردون وتخم کتان وتخم کدو باهم آسیاب کن هر روز ۳ ق غ بخور.

کلم بروکلی لوبیا سبز پخته هر روز

دم کرده رازیانه هر روز ۳مرتبه.

اینو دکتر من داد برای ضخامت 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
قبل انتقال روزی چند تا آمپول پروژسترون می زدید؟؟ روز چندم انتقال دادید؟ لطفا پاسخ منو بدید ...

سلام جانم من دیروز روز ۱۱ بودم ضخامت ۷/۵بود و از امروز ک روز ۱۲ هست روزی دو تا شیاف و یه آمپول پروژسترون دارم

روز ۱۶ سیکل هم انتقال دارم..اگر خدا بخاد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خدا خودش برای همه راه نجات بذاره من که دیگه دیوونه شدم. شوهرم و پدرش و مادرش خیلی پسر دوست دارن، برا ...

عزیزم فقط از خدا بخواه بهت اولاد سالم و صالح بده شما و همسرت از کجا میدونی خدا صلاح شما تو چیه؟برو به مادرشوهرت بگو مرد تعیین کننده جنسیت بچس نه زن دیگه به شما نگه دختر زا