2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
صفحه 27331 جواب هیسترو هست گلم 

XYY .. Voi ) داده های بالینی : پولیپ اندومتر نمونه : پولیپکتومی اندومتر و نمونه برداری Vo ) ) پاتولوژیست A Aade MD |  aligo Löb Ngi di jgj & 9 diáo MP bad دریافت شده توسط 1321 گزارش آسیب شناسی جراحی ماکروسکوپی: نمونه دریافت شده در فرمالین و شامل چندین قطعه تکه تکه شده و پولیپوید بافت برنزه نرم و لخته خون به ابعاد 2x1.5x1cm است. 

به طور کامل در یک بلوک ارسال شده است.  توصیف میکروسکوپی YA: بافت آندومتر با اندازه متغیر غده تکثیری، استرومای متراکم حامل رگ های خونی متراکم و کانون های شلوغ غده آندومتر.  تشخیص : 

|||  پلیپکتومی و نمونه برداری آندومتر: - سازگار با آندومتر پرولیفراتیو اختلال نمی تواند هیپرپلازی پیچیده آندومتر را بدون آتیپی رد کند

.  N.B: همبستگی بالینی و تصویربرداری توصیه می شود.

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
خدا خودش برای همه راه نجات بذاره من که دیگه دیوونه شدم. شوهرم و پدرش و مادرش خیلی پسر دوست دارن، برا ...

عزيزم آدم هاى كوته فكر اينجورى رو بايد تفهيم كنى ك جنسيت رو شما تعيين نميكنى و پسرخودشونه ك تعيين ميكنه

بهشون بگو توى جنسيت بچه مادر هيچ نقشى نداره و اگر دخترزا بودن رو عيب ميدونن برن عيب پسر خودشون رو برطرف كنن

من از آدم هاى اينجورى متنفرممممم😤😤😤😤

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم آدم هاى كوته فكر اينجورى رو بايد تفهيم كنى ك جنسيت رو شما تعيين نميكنى و پسرخودشونه ك تعيين مي ...

نرود میخ آهنی در سنگ، اصلا دلم نمیخواد باهاشون بحث کنم چون با حرفاشون اذیتم میکنن

نرود میخ آهنی در سنگ، اصلا دلم نمیخواد باهاشون بحث کنم چون با حرفاشون اذیتم میکنن

من اگر آدم هاى اطرافم اينجورى بودن اتفاقا سعى و تلاشم رو ميكردم ك بر خلاف نظر اونا انجام بشه

مهم نيست ك بچه م رو دوست داشته باشن يا نه

اونايى ك افكارشون مال دوره جهالته و هنوزم تو همون دوران گير كردن همون بهتر ك اصلا نزديكتم نيان و نباشن

ان شاالله خدا بهترين هارو برات در نظر گرفته باشه و اگر دختر هم بشه بشه بالاترين افتخار زندگيت و اينده اى درخشان داشته باشه و سرافرازت كنه ك همونا خودشون از افكارشون شرمسار بشن

ب نظرم شما هم براى راحتى روح و روان خودت ى گوشِت رو بكن در و يكى دروازه و حرفهارو هم دايورت كن🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من اگر آدم هاى اطرافم اينجورى بودن اتفاقا سعى و تلاشم رو ميكردم ك بر خلاف نظر اونا انجام بشه مهم ني ...

ممنونم عزیزم، بیشتر همین کارو میکنم، ولی نگران میشم دست خودم نیست، همسرمم میترسه از ارث محروم بشه

ممنونم عزیزم، بیشتر همین کارو میکنم، ولی نگران میشم دست خودم نیست، همسرمم میترسه از ارث محروم بشه

واى در اين حد؟؟؟

چقدر آدم ها ضعيف النفس هستن

چطور جواب خدارو ميخوان بدن

لابد ادعاى مسلمونى هم دارن

پس اگر مسلمونن و شيعه و حضرت محمد رو قبول دارن و حضرت محمدهم دختر زا بود اما نسل دخترشه ك الان معصومينِ امت مسلمان هستن

كلا خودت رو درگير افكارشون نكن و ب نظرم بيشتر بشين با همسرت صحبت كن

تهش از ارث هم محروم بشه

خدا تن خودشو سلامت نگه داره ان شاالله بتونه زندگى اى بهتر از اونى ك قراره از پدرش ب ارث ببره بسازه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام عزیزم میتونم بپرسم شما بعد اینکه ضخامت بالا نرفت سریع اقدام کردین یااستراحت کردین دودلم نمیدونم ...

ماه قبل بود که سیکلم کنسل شد این ماه میخواستم برم توی سیکل انتقال که روز انتقال دکتر نبود 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام بچه ها من یک دوره پانکچر شدم فقط ی جنین برام شد 

مشکل بیشتر از شوهرمه خودمم ذخیره ام اومده پایین 

این دفعه هم میخوام پانکچر شم همین ماه ب امید خدا چیا بخورم چیکار کنم که جنین برام زیاد بشه مجبور نشم دوباره پانکچر شم اگه کسی میدونه کمکم کنه ممنون 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

عزيزم طبق قانون نمیتونیم کسی رو از ارث محروم کنیم 

قانون ارث قانون آمره هستش پس چنین چیزی امکان نداره و حتی اگر وصیت کنند اون وصیت غیر قابل قبول هست 

نگران این قضایا نباشید 

عزیزم نفخه اون وگرنه الان نینیت اندازه عدسه تازه😍🤗

عزيزم نفخ ندارم خانمی 

کلا سایز سینه هام تغییر کرده و الان سوتین ها اندازم نمیشه 🙈🙈🙈

میدونم نی نی کوچولو ولی منظورم تغییرات ظاهری بود چون شکم و باسن و سینه تغییر کرده 🙈🙈

سلام من دو دوره مصرف کردم

شما برا چی مصرف کردی ؟ دکتر زنان داده بود؟ تو پریودی هم میخوردی ؟  بعد قطع میکردیش تا پریود بشی ؟ چه قدر سوال پرسیدم ببخش خوشگلم  کیست سینه دارم خیلی میترسم تو نت زده کیست و تبدیل به تودا میکنه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
XYY .. Voi ) داده های بالینی : پولیپ اندومتر نمونه : پولیپکتومی اندومتر و نمونه برداری Vo ) ) پاتولو ...

وای مرسی عزیزززز قوربونت برم الهی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم