2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
منم میشینم ولی یکم میرم دور ظرفا دوباره درازمیکشم.امروز درحد۵ دق حموم آب خنک گرفتم.ازگرما داشتم هلاک ...

😁😁😂😂منم حمومم پنج دقه ای اونم نشسته خودمو شستم دراومدم .عیب نداره بزار بشوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁😂😂منم حمومم پنج دقه ای اونم نشسته خودمو شستم دراومدم .عیب نداره بزار بشوره

من گشنمه همش فکرکنم بخاطر پردنیزوله روزی دوتا ۵۰ میخورم.الن نون گذاشتم کنارتخت دارم میخورم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آره واقعا  انشاالله قربونت برم آره بچه بیاد منم باید به فکر پشتی باشم ..کلی هم باید وسایل از دم ...

فدات بشممممم

اي جونم دلم براشون ضعف رفت💜😅💋

ان شالله ٤ شنبه همتوووووووووووون خوش خبر باااااشين 🙏🙏🙏

مال منم خیلی دردناکه میزنم شروع میکنه تیرکشدن دور نام 

اره

من قبلا از داروخانه فلاح زاده میگرفتم

اینسری داروخانه رو عوض کردم

الان یکی زدم خیلی دردناک بود

انگار خوب و بد دارند

شرکتشو نگاه نکردم چیه

ولی البرز میگن بدون درد هست.

😉

وای چقدر باحال😂😂😂 خیلی خوبه با شماره ملی توی سیستم ثبت میکنه؟ خیلی خوبه بهم شماره و فامیلشو بده ع ...

عاره عزيزم شمارشم به يخانم دادم ازمايشش روثبت كرد البته نميدونم بي نسخه دكترم مينويسه يا نه چون من نسخه دكتر داشتم فقط تاييد ميخاست ولي بنظرم انجام بده چشم الان ميفرستم

اره من قبلا از داروخانه فلاح زاده میگرفتم اینسری داروخانه رو عوض کردم الان یکی زدم خیلی دردناک بو ...

من سر پسرم كلا البرز بود ولي كبوديم داشتم يهووو گير ميكرد انگار بعضياشون سرنگاشون روووون نبود هرجي فشار ميدادي خالي نميشد لعنتي

ولي اينسري هر دفعه يچيزه ولي دوروزه دارم يجديد ميزنم حس ميكنم سرنگش يزره كلفت تره ولي درد نداشته تو اين دوروز

ای بابا چقدر استرس بهت دادن. واقعا ب این که چندقلو باشن فکر نکردن!! قشنگ امروز حال تو رو داشتم. بهش ...

دور از جونت بس که گاو تشریف دارن نمیگن زنِ حاملست اونم با اینهمه مکافات الکی بهش استرس ندیم...مثلا خودشون دارو بنویسن ازشون کم میشه چیزی

من خداروشکر دیگه اصلا نرفتم مرکز وقتیم بعد چند ماه رفتم و گفتم به مشایخی که کیسه آب بچم پاره شده بنظرتون کار خوبیه تا حالا سقطش نکردم؟؟؟

بهم گفت من که پریناتالوژیست نیستم..پریناتالوژیست مرکز الان بیمارستان آرشه ،، بهت نامه میدیم برو اونجا بستریشو تا برات تصمیم بگیرن... میدونی میخواستن چه کنن کورتاژم کنن منم از همون رویان دمم و گذاشتم رو کولم و رفتم پیش دکتر رحیمی

میخوام بگم اینا چه آدمهای بی رحمین اصلا به دل ماها فکر نمیکنن همینقدر تلاشیم که برا مثبت شدن ما میکنن برای اسم و اعتبار خودشون و مرکزشون و پوله...

خودتو برا خاطر حرف یه مشت آدم بی درد ناراحت نکن اصلا ،، بعدها که جلوتر رفت ماه بارداریت پشیمون میشی از اینکه الکی فکر و خیال کردی به جای لذت بردن از این روزا...به این فکر کن هشت ماه دیگه یه نی نی با لپ قرمز میذارن تو بغلت ازبس زرنگه چشماش همش بازه و داره به اطراف نگاه میکنه

واااای خدا اینارو میگم یاد پسر خودم میگفتم انگار همین دیروز بود بدنیا اومد😢😢😍😍

برام دعاکن خواهر خیلی میترسم

عزيزم اصلا نترس

منم ى روز خونريزى و لكه بينى داشتم تموم شد

فقط تا كامل برطرف نشده كامل استراحت كن

غذاروهم شوهرت بياره برات از جات نخواى پاشى و كار خونه هم نكن تا بند بياد و برطرف شه

من الانم ديگه كار نميكنم مامانم اومد كارامو ميكنه

تابرم سونو ببينم دفع شده يا نه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم اصلا نترس منم ى روز خونريزى و لكه بينى داشتم تموم شد فقط تا كامل برطرف نشده كامل استراحت كن ...

شانس من مامانم رفته مسافرت اصلا هم بهش،نگفتم حامله ام

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم