2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
فرزی جان با سونوی شکمی ساک دیده نمیشه چون خیلیییی کوچولوئه...من برای سونوی قلبم که ۷ هفته و ۴ روز رف ...

مرکز بهم گفت اگه مشکلی نداشتی دوهفته بعد برو برای سونو

ولی برای داروهام بهم نسخه نمیده گفتن باید تحت نظر دکتر زنان بری داروهاتو بنویسه

الان بخاطر انوکسا مجبورم یه هفته بعد از ازمایش برم دکتر و ممکنه سونو بشم

بنظرت اشکال نداره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@rose_710     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام حسن عسکری ع دعای یستشی ...

ممنونم الائه جون ،خدا حاجت دل خودتم بده عزیزم 😚

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ن اتفاقا من پرسیدم چون قبل انتقال هم زدم گفتش مثبت بشو انشالله برات شیاف بیشتر میکنیم امپول رو نزنی& ...

عه ولی فک کنم دکتر فرق میکنه با هم نظراتشون 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من ٨ هفته يروز رفتم اونسري براي قلب شكمي انجام داد ولي اينسري همش واژينال بوده استرس چي ...

ممنونم عزیزم الهی آمین 🤲🏻❤️❤️

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وا چه استرسی جنین تشکیل شده دیگه ک جواب ازمایشت مثبت شده

نمیدونم والا یه چیزایی درمورد این مدل بارداریا شنیدم

توکل به خدا

ان شالله تا عید فسقليااااات بغلتن  اولین جشن حضورشون رو ميگيري همه رو دعوت ميكني🥰🥰🥰🥰  ...

انشاالله قربونت برم خدا دعات بشنوه ..خواهر شوهرهام می‌دونن کمی تا قسمتی ..نه پایین نیومدن فکر کردن خونه نیستم کلا ..آره من کلا آدم تنبلی ام ولی اوایل ازدواج کلا به خونه زندگی میرسیدم که غافلگیر نشم الان دیگ بی خیال تر شدم ..فدات شم همش دعاهای خوب خوب می‌کنی برام😍🥰🥰😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بیاید همگی ماساژ بدیم 🥴

اره من کبود کبودم.سفت سفت.خونم میاد.

تازه شکمم دردمیگیره شدید بعد تزریق انوکسا سوزش شدید داره تا نبم ساعت بعد میگم خداروشکر رفت تافردا

همسرم هی میگه چقدر آمپول داری.تو که گفتی امپولاش کمه.

همش صبح وعصر شب آمپول دارم میزنم برات.

همگی ماساژ روغن زیتون.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرکز بهم گفت اگه مشکلی نداشتی دوهفته بعد برو برای سونو ولی برای داروهام بهم نسخه نمیده گفتن باید تح ...

نه اشکالی نداره من فکر کنم فردا یا پس فردای آزمایش رفتم سونو سه تا ساک و دکترم دید...

فکر کن بعد آز زنگیدن رویان بهم گفت چقد بعد دوروز عدد بتات زیاد بالا رفته حتما زود برو سونوشو کلی نگرانم کرد بی تربیت😟با خودش نگفت شاید چند قلو باشه بتام زیاد بالا رفته

وقتی به من گفت زود برو پس اشکالی نداره زود سونو شدن ،، ولی بازم خودت میدونی عزیزجان اگه تحملشو داری تا ۱۰ روز صبر کن بعد برو😉😀

سلام ب همگی 💚💚✋️✋️

خوبین بچه هااا 🙋‍♀️🙋‍♀️

من رفتم دکتر..سونو کرد و گفت مشکلی ندارم

انشاالله شنبه آخرین جنین هام رو برام انتقال میدن🥰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آره عزيزم ولی این هنه تحمل کردی رفتی و اومدی سختی کشیدی سونو قلب رو هم برو گلم  خاطرت جمع بشه& ...

اااااا یعنی میگی برم اونجا؟پس سونوداپلرهم میرم اونجا بعدمیرم بیرون.مرسی عزیزم.داپلر فقط برای قلبه؟