2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
مکنه روز سوم چهارم جنین لانه گزینی کنه؟!!!

من خودم سری قبل روز نهم جنین لانه گزینی کرد و قشنگ دو سه ساعت خون ریزی داشتم و تموم شد ولی بدن با بدن فرق داره شاید برای بعضی ها زودتر لانه گزینی کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا یکم فیلم میبینم یکم باهمسرم سروکله میزنم😂یکم ذکر میگم مشغولم خلاصه

من حالا سري اول توعمرا انقد خونه نمونده بودم ديگه روز دهم گريه ميكردم ميگفتم ديگه خسته شدم😁ولي الان بخاطر كروناااا از بس خونه موندم راحتتر برام گذشت

من خودم سری قبل روز نهم جنین لانه گزینی کرد و قشنگ دو سه ساعت خون ریزی داشتم و تموم شد ولی بدن با بد ...

بنظرمن انقدر زودکه لانه گزینی نمیکنه بقول شما خیلی زود بشه روز ۷,۸البته یکی از دوستان میگفت من روز شیشم بی بی چکم مثبت شد

من حالا سري اول توعمرا انقد خونه نمونده بودم ديگه روز دهم گريه ميكردم ميگفتم ديگه خسته شدم😁ولي الان ...

منکه بار اول دل بالا همه کاررر کردما ازروز سه چهار هرروز حموم نمیدونم بیرون برو بیا اصن یه وضی😂🤦🤦ولی اینسری خدایی خیلی دارم مواظبت میکنم هرچی خیره همون بشه

مامان رقيه تو چطووووووري؟ حالت چطوره؟

قربونت برم منم خوبم شکر ..هیچی دیگ دو روز دیگ تکلیفم مشخص میشه الان هم دراز کشیدم طبقه بالام جاریم میشینه تولد دختر جاریم من رو هم دعوت کرده بود چون با مامانش حرفم شده نرفتم داره صداشون میاد همه ی جاری هام و خواهرشوهرام هم اومدن خداروشکر همشون دست بچه هاشون گرفتن میان تو کوچه دوربین داریم همه رو چک میکنم😅😅فصولیم گرفته ..ولی خیلی دلم خواست منم برای بچه ام جشن بگیرم یادم نمیاد هیچ مناسبتی تا حالا گرفته باشم تو خونم خیلی بی روح😔😔😔خلاصه شرح حال دادم بهت سعی کن از من زیاد سوال نپرسی همه چیز رو توضیح دادم😅😅😅دلم هم پر بود

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بنظرمن انقدر زودکه لانه گزینی نمیکنه بقول شما خیلی زود بشه روز ۷,۸البته یکی از دوستان میگفت من روز ش ...

بستگی ب جنین هم داره اما فکرت مشغول لانه گزینی نکن فقط ضعف اعصاب میگیری بخدا من از پنجشبه اینجور بودم دیگه داشتم دیونه میشدم الان استرسم کمتر شده گفتم دیگه هر چی خدا بخواد نمیتونم ک با تقدیرم بجنگم و از خودم راضی هستم ک حداقل همه تلاشم رو کردم بقیه اش دست خداست

من یبار iui منفی داشتم هنگام انتقالش خیلی درد  داشتم دکتر گفت کمی چسبندگی داری که بعدا بزور انتقالش داد والان برای ivfرفتم دکتر دیگر تقربیا بیست روزه دیگه انتقال دارم میترسم بخاطر انقباضاتی که در iuiداشتم تکرار کنم وجنین پس زده شه البته عکس رنگی مشکلی نداشتم فقط یخورده قوس رحم داشتم کسی مثل من بوده لطفا راهنماییم کنید

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
بنظرمن انقدر زودکه لانه گزینی نمیکنه بقول شما خیلی زود بشه روز ۷,۸البته یکی از دوستان میگفت من روز ش ...

بدن با بدن فرق داره گلم من خودم فردا غروب بعد انتقالم تیر کشیدن زیر شکم داشتم حالا نمیدونم جواب چیه ولی در کل هیچوقت مقایسه نکن هر کی یه جوریه 

سلام عزيزم نه کلا دکتر 21 گفت یه جنین یه ساک و یه کیسه زرد  29 که رفتم سونو قلب (داپلر) دکتر س ...

چقدر جالب😍

سونوی اول دکتر بهت نگفت برای تشکیل شدن قلب تغذیه ات چجوری باشه؟

من خودم یکمی سرچ کردم درموردش خوندم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه بابا؟ادم از حکمت خدا سردرنمیاره اولی و چقدر باسختی به دست اوردیش بهت بخشید دومی و جوری که فکرشم ن ...

آره واقعا بخاطر همین به همه کسایی که مث خودم تو انتظار موندن میگم درسته که سخته منم خودم همه این روزارو گذروندم ولی ماها نمیدونیم خدا برامون چی کنار گذاشته فقط بلید زمانش برسه

تیکرم آبیه پس.......پسره اینم😂

بستگی ب جنین هم داره اما فکرت مشغول لانه گزینی نکن فقط ضعف اعصاب میگیری بخدا من از پنجشبه اینجور بود ...

والا موقع انتقال دکترم گفت کیفیت جنینات خیلی خوبه .دیگه نمیدونم بقول شما هرچی خدابخواد همون میشه ماکه از حکمتش سردرنمیاریم و تنها کاری که میتونیم بکنیم توکل و امیدواربودنه ❤️💖