2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
بنظرم ۳ تا خرما در روز زیاده خرما قندش زیاده. من حتی مویز اگه بخورم روزی یکی میخورم. حداقل فقط یکی ب ...

مويز نوشته دوقاااااااشق😂😂😂عاره نميخورم ترجيحم ميوست بيشتر شوهرم ميگه گلابي بخور قشنگ بشه يعني منو سرويس كرده😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشاالله چه وزنت خوبه  👌👌👌 منم هم قد شمام ولی ۶۷ کیلو هرکاری میکنم نمیتونم لاغر کنم 🤦‍♀️🤦‍ ...

ببين من كلا نه اهل غذام نه ميوه نه اجيل نه سبزيجات صبونه وناهار معمولا يليوان چاي ميخورم با كيك ياشكلات يا شير بيسكوييتي چيزي

يشام ميموند اونم پسرم موقع غذا دادن انقد خرصم ميدادم معمولا سه چهار قاشق بيشتر نميخووووردم

ولي وقتي كلاا شيرينيجات رو حذف كردم چه سر رژيم خودم چه شيردهي ناخوداگاه مصرف نون و برنجم ميره بالا ولي چون چيزي كه دوست داشتم مثل شكلات و شيريني اينا نخوردم همش احساس ضعف و گشنگي دارم به ميوه هاهم رو ميارم 

پیش کدوم دکتر انجام دادین؟ ایا تعیین جنسیت هم میکنن دکترتون ؟ کارشون چطوره   ؟  بار ا ...

عاره تعيين جنسيتم ميكنن 

نميدونم والا خيلي دكتر خوبي باشه يانه

چون اي وي اف به خيلي چيزا بستگي داره مهمترينش خاست خدااا صد درصدي نيست كه بگي واي اين دكتر عاليه

بعله من بار اول مثبت شدم

دكتر فروتن بيمارستان بهمن

سلام عزیزم خوبم مرسی ،تو‌خوبی ؟ نی نی چطوره ؟  امروز پریودشدم فردا وقت دکتر گرفتم‌برم ببینم چه ...

اي جانم چه بموووووووقع حا ل و احوال كرديم چشم حتماااااا حتما بشرط لياااااقت بيادتم ان شالله كلي جنين خوب در انتظارتونه🌹🙏

اخه اینجوری که بعد انتقال سریع باید بریم دستشویی🤔🤔

من خودم نگه داشتم بعدانتقال تا دوساعت خوابیدم بعد رفتم دسشویی.در حد خیلی شدید نگه ندار ولی کامل تخلیه نکن.موقع گذاشتن به من گفت مثانه رو بادست فشاربده خودتو شل کن اصلا سفت نکن  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
شما صددرصد بارداری

سلام عزیزم. 

شما کجا ای وی اف انجام دادین؟ 

مرکز مام کدوم پزشک خوبه؟ کلافه ام نمیدونم چه کنم؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
حالا دلیلش چیه؟چرا مثانه باید پر باشه

میگن اینجوری  بهتره برای هم سونو هم انتقال.برام انتقال داد سونو واژینال انجام داد در حد عکس گرفتن از وضعیت جنین وضخامت رحم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد