2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

خانم ها 

من خیلی زنگ زدم بیمارستان بهمن،اما متاسفانه تلفنی نتونستم به نتیجه برسم! یعنی یا خط مشغوله یا آزاده برنمیدارن! حسابداری جواب نمیده ،نازایی هم.

خواهشاً خواهری کنین هرکس رفت بیمارستان بهمن هزینه تعیین جنسیت و انتقال جنین ر بپرسه برام.من اونجا جنین فریز دارم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه ندارم بزنم ،خدا خودش کمک کنه ،نی نی نازتو حفظ کنه برات یه چیز بپرسم الان عدد بتا از چند باید ب ...

مثلا یه رنج ازمایش ۲۰ب بالاس ولی خو ما ک ای وی اف کردیم دویست سیصد ب بالا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانم ها  من خیلی زنگ زدم بیمارستان بهمن،اما متاسفانه تلفنی نتونستم به نتیجه برسم! یعنی یا خط م ...

هزینه انتقال تقریبا ۶ونیم همه جا ولی من قبلا پرسیده بودم میگفتن بهمن گرونتر میشه حدودی نهایت ۸میشه بیشتر نه. تعین جنسیت دوستم کلینیک رفته بود ۲۵ گرفته بودن ولی بازم مختلف شاید بهمن کمتر باشه. هرموقع بخواییم انجام بدین بپرسین.چون تعرفه ها فرق میکنه.

من خودم نیمه خردادرفتم گفت ۴ونیم انتقالت میشه زنگم نزدن تا شنبه رفتم گفتن ۶ونیم شده تعرفه ها عوض شده.

خلاصه درحال بردز شدن هستن تعرفه ها.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مگه از روز انتقال شروع نمیشه     پس چجوری حساب کنیم؟

از فردای روز انتقال ولی مثلا موقع بی بی چک زدن و آزمایش جنین بلاست یا سه روزه فرق میکنه مثلا بلاست زودتر نشون میده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام شب انتقال چی بخورم خوبه؟؟؟فردا ساعت ۲گفتن تو کلینیک باشم فردا چی بخورم

سلام غذا نفاخ  نخور.کباب وبرنج بخور.نوشابه نخور.

فرداصبح زود برو کله پزی دوتا پاچه بخور.

نوش جونت  

موقع انتقال سعی کن مثانه خالی نباشه .

اگر طول کشیدتانوبتت بشه خیلی اذیت شدی یکم تخلیه کن ولی آب بخور راه برو تا دوباره پر بشه  

حتما انجام بدی

از فردای روز انتقال ولی مثلا موقع بی بی چک زدن و آزمایش جنین بلاست یا سه روزه فرق میکنه مثلا بلاست ز ...

منم بلاست ۵روزه بود .ان شاءالله خدا خودش نظرکنه مادر بشیم همین ماه