2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046250 بازدید | 684507 پست
خدا نکنه دورت بگردم  من شب و صبح نداره  واقعا خیلی حالم بد تو خواب بودم با حالت تهوع بید ...

نسرین جان حتما ب دکترت بگو خوب وقتی دمیترون ضرر نداره لااقل بت بده همین عق زدن بدتره من خودم صبحا با حالت تهوع بیدار میشم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
الان دیدم خانمی گفته بود مورفو سه گفتن اهدایی  والا من خیلی شنیدم مورفو صفر بوده و باز چند تا ...

من شوهرم مورفوش دو بود اول بعد شد سه بعد دوباره دو وقتی ک از دو ب سه رسید قرص اسپریزن تخم مرغ محلی و اب زیاد میخورد ولی با این دکتر میگفت dfiهمسرت خوبه مشکلی نیس تازه جنینای خوبی برام تشکیل شد ب این چیزا فکر نکن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیکاد جان همه رو اینجا گفتم بازم سوالی برات پیش اومد بپرس من این انتقال هم مثل دفعه های قبل، پیش رف ...

ممنون عزیزم واقعا اینجوریه هیچی صددرصدی نیس منم سری پیش خیلی چیزا کمتر رعایت کردم قبل انتقال حتی یه ساعتم پیاده روی نداشتم و‌ تو خوراکم رعایتم کمتر بود ولی این سری از سه ماه قبل انتقال هر روز پیاده روی داشتم و خیلی بیشتر رعایت کردم ولی خوب نشد همش خواست خداس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام بچه ها خوبین  

من امروز تصمیم گرفتم کارای سبک خونه انجام بدم.راستش خسته شدم از بس درازکشیدم ویکم را رفتم.

جاروبرقی ولباس شستن انجام نمیدم.فقط یکم مرتب کنم.

یه دوش کوتاه  هم بگیرم. 

بنظرتون اشکال نداره؟

کنارش میام درازمیکشم که خسته نشم

خوبه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
فدات بشم ما خوبیم شکر انشاءالله که چهارشنبه با خبر خوشت هممونو ذوق زده میکنی عزیزدلم 

انشاالله ممنون عزیزم فدات🤲😍🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم ماه قبل ضخامتم بالا نرفت  سیکل انتقالم کنسل شد واسه ماه بعد دکتر سیکل نچرال برام در نظر گ ...

بله تو سیکل نچرال ضخامت خیلی بهتر بالا میره از جوی دوسر و لوبیا سبز و جوانه و روغن زیتون و بادکش و (ماساژ شکم با سیاه دونه اگه اندومتریوز نیستین) استفاده کنین ان شاالله کهاین ماه  بالا میره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم توکل به خدا

مامان ماهک جون انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته عزیزم و خیلی راحت حل بشه🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان من تازه به گروه شما اومدم لطفا منم در جمع خودتون پذیرا باشین ممنون از دوست خوبم رز عزیز& ...

خوش اومدی عزیزم انشاالله خیلی زود به جمع مامان ها بپیوندید😍🤲🤲🤲🤲