2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
تو این مدت خیلی شیرینی خوردم مخصوصا بستنی اونم ار بس استرس وروجک رو دارم ببینم تکون میخوره.مرسی عزیز ...

عزیزم ان شاءالله ک بسلامتی و دل خوش بارت رو زمین بذاری و بچه ات رو بغل کنی گلم. عزیز جان خیلی باید رعایت کنی قند بالا خدایی ناکرده باعث آسیب ب جنین میشه حتما برو دکتر تغذیه و غدد من یه چیزی ک دکتر تغذیه ام توصیه کرد این بود ک هر میوه ایی ک خوردم بعدش یه خیار بخورم ک قند اون میوه رو بگیره من سر بارداری اولم سه ما تقریبا ده کیلو کم کردم با رژیمی ک بهم داده بودن ب نج ۶ قاشق میخوردم خورشت دو قاشق . سیب زمینی و ماکارونی کلا ممنوع بود برام . میوه روزی دو واحد مثلا یه پرتغال صبح میخوردم یه سیب عصر شیرینی جات و بستنی کلا ممنوع بود صبحونه قبل ساعت ۹ باید خورده میشد ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حلال کن تو رو خدا اگه باعث نگرانیت شدم🥺🥺🥺

نه عزیزممم اخه خود تورک آنا هم مورفو همسرش یک بود که ی بار با میکرو ی بارم طبیعی باردار شده😥

همه چی دست خداست دکترا وسیله ان فقط 

الهی بمیرم ببخشید تو رو خدا ناخواسته اذیتت کردم😭😭😭 درستشم ب خدا همینه خب نگران نباش. منم چون حرف ...

خدا نکنه این چه حرفیه 

من کاملا درکت میکنم چون خودمم این دردو کشیدم میدونم چقد سخته 

ان شالله ب حق حضرت علی اصغر همین امشب خدا به همه ماها نظر کنه مارو از این استرس از این فکر و خیال از این درد نجات بده 

الهی امین 

مرفو همسر منم یک بود عزیزم نگران نباش

ممنون چیکا جان من مورفو همسرم دو بود اما ازمایش جدیدش شد یک ولی سرعت تقریبا به حد نرمال رویان رسید ینی لب مرز

نمیدونم دگ خسته ام 😞بمیرم برای مادرم

ممنون چیکا جان من مورفو همسرم دو بود اما ازمایش جدیدش شد یک ولی سرعت تقریبا به حد نرمال رویان رسید ی ...

من شوهرم واریکوسلم عمل کرد باز شرایطش بدتر شد. فقط و فقط باید اون بالایی بخواد همیییین. دلتو بسپار بهش حله

خداياشكرت....❤️ 
من شوهرم واریکوسلم عمل کرد باز شرایطش بدتر شد. فقط و فقط باید اون بالایی بخواد همیییین. دلتو بسپار ب ...

سلام چیکا جان تو شبها هم حالت تهوع داشتی؟؟ 

من آنقدر حالم بد آنقدر عق زدم جونم داره در میاد 

سلام چیکا جان تو شبها هم حالت تهوع داشتی؟؟  من آنقدر حالم بد آنقدر عق زدم جونم داره در میاد&nb ...

سلام فداتشم نه عزیزم من فقط صبحا موقع مسواک عق میزدم. الهی بمیرم 😩😩

خداياشكرت....❤️ 
سلام فداتشم نه عزیزم من فقط صبحا موقع مسواک عق میزدم. الهی بمیرم 😩😩

خدا نکنه دورت بگردم 

من شب و صبح نداره 

واقعا خیلی حالم بد تو خواب بودم با حالت تهوع بیدار شدم از ساعت یک تا الان من یک دقیقه هم معدم آروم نگرفته 

از صبح تا شب اوضاعم همینه 🥺🥺🥺

خدا نکنه دورت بگردم  من شب و صبح نداره  واقعا خیلی حالم بد تو خواب بودم با حالت تهوع بید ...

ای بابا حتما با دکترت صحبت کن. بچه ها میگفتن نون سوخاری نون خشک بیسکوییت ترد اینا روشون جواب داده یکم پیشت بذار هرموقع اومد سراغت یکم بذار دهنت شاید اروم بشی. 

خداياشكرت....❤️ 
منم همون ابتدای شیوع کرونا،کرونا گرفتم و بویاییم رفت،دو ساله  کربو شدم! یه وقتایی یه بهایی ر حس ...

سهیلا جان چه جالب منم عذرخواهی میکنم رایحه های بدبو رو این دو سال حس نکردم ، حتی پوشک برادرزادمم تعویض کردم متوجه اینکه طفلی کی نیاز به تعویض داشته، نشدم ولی خب به قول شما برای بچه داری باید حس بویاییم فعال باشه 

چندین مرتبه دکتر هم رفتم توصیه به غرغره دیفن هیدرامین کردن ولی بی نتیجه بوده

سلام دوستان من امروز حال خوبی نداشتم سمت راست کلیه م درد عجیبی داشتم عجله ای بیمارستان رفتم سونو شکم ...

آخى عزيزم 

زن داداش منم ب محض باردار شد اين اتفاق افتاد براش عمل كرد

نگران نباش الان علم پيشرفت كرده بدون آسيبى ب جنينت عمل ميشى خوب ميشى ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم