2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز حال خوبی نداشتم سمت راست کلیه م درد عجیبی داشتم عجله ای بیمارستان رفتم سونو شکم ...

سلام ماهک عزیز بلا دور باشه عزيزم 

اطلاعی ندارم ولی حتما با دکتر خودت و یکی دوتا دکتر دیگه مشورت کن بعد اقدام کن 

انشالله که خیر

من تو سیکل نچرال باردار شدم. دو بار قبلش نچرال نبود. شنیدم وقتی چندبار انتقال می دن و نمیشه نچرال رو ...

سلام پیش کدوم دکتر انتقال دادین، تو نچرال بهتون کلا دارو ندادن؟ یا چه داروهای دادن؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان من امروز حال خوبی نداشتم سمت راست کلیه م درد عجیبی داشتم عجله ای بیمارستان رفتم سونو شکم ...

جآری منم سنگ داشت موقع زایمان سزارین هرچی گفتیم اینم جراحی کن راضی نشد باید با همون یکبارصفرا شو ور می‌آورد

اما قبول نکرد.بعدشیردهیش صفراشوعمل کردن‌اش زیادشده بود

فقط سنگ درآوردن.الانم بعد۳سال بهتره ولی اگر سنگ ساز باشه کلا درباره خوب میشه 

اونم به نظر دکتر بستگی داره 

یالیزر ازبین میبرن

ولی دیدم خانمایی که موقع زایمان کیسه صفراجراحی

کردن

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سهیلا جان به سلامتی مادر شدی ؟

سلام فاطیما جان خوبی؟

از شما چخبر؟ 

منم می‌خوام برم انتقال اگرخدابخواد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
@roze_710 عزیزم به نیتت زیارت آل یاسین خوندم ...

سلام عزیز دلم شما در لیست چله اول بودین براتون خوندم

ولی هرکاری کردم تگ نشد. الهی به زودی زود حاجت روا بشی امشبم برات میخونم عزیزم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=238656905

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

ان شاالله مشکلت برطرف شه

بچه ها کسی هست ازین گروه همسرس آزواسپرم بوده باشه

یه زمانی تاپیک امیدزندگی ۲ اکثرا همسرانشون آزو اسپرم بودند و تاپیک فعالی بود مدتی سر نزدم یه سرچ کنید شاید فعال باشه

الهی مرا  آن ده که آن به 
ممنون عزیزم هیچ هنوز اندر خم همون کوچه قبلیام  دعا میکردم مادر شده باشی عزیزم

فدای تو شم! ان شاالله شماهم به زودی مادر میشیمنم خدا برام معجزه کرد و بعد پانکچر ،قبل انتقال باردارشدم چیه دختر دوساله دارم.

خدا بعد ده یازده سال این معجزه ر نصیبمون کرد،خدا ان شاالله در حقت معجزه کنه و شیرین کام شی

فدای تو شم! ان شاالله شماهم به زودی مادر میشیمنم خدا برام معجزه کرد و بعد پانکچر ،قبل انتقال باردارش ...

الهی خدا رو هزارااااان مرتبه شکر عزیزم 

گل دخترت زنده باشه الهی 

قربونت برم عزیزم التماس دعا 

الهی مرا  آن ده که آن به 
الهی خدا رو هزارااااان مرتبه شکر عزیزم  گل دخترت زنده باشه الهی  قربونت برم عزیزم التماس ...

ممنونم، همیشه دعامیکنم همه دوستانم  ر،که خدا بعد اینهمه سختی و دوا و درمون و دکتر و امید وناامیدیها.....خود خدا بهشون معجزه کنه و بدون دارو و دکتر باردار شدن و مادر شن.

این داروها این دکتر رفتن ها این غم عظیم پیرمون کرد

ان شاالله انتقال موفقیت آمیزی داشته باشید .سیکل نچرال هم خیلی خوبه 👌👌 چرا دکتر سیکل نچرال رو براتو ...

یه دفعه برگشت گفت باسیکل نچرال پیش میریم برات.

البته دیگه نشدکه برم ادامه بدم،حالا این بار اگه خدابخواد و جور دربیاره برم ببینم چی میگه