2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
آره عزیزم از پیامتون شات هم گرفتم هی میخونم😅😅امروز چند نفر گفتن که مثل من بودن و مثبت شدن انشاالله ...

عزیزم ان شاالله این چند روز هم بگذره خیالت راحت شه ان شاالله که مامان شدی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم انتی تی پی اوم بالاس سری اول منفی شدم اینسری برام سرم ivigتجویز کرد سه تا پشت سر هم زدم انشاالله ...

ااای جااان دلم ان شاالله که مثبت میشین😍

سرم رو بخاطر انتی تی پی او نوشتن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم انتی تی پی اوم بالاس سری اول منفی شدم اینسری برام سرم ivigتجویز کرد سه تا پشت سر هم زدم انشاالله ...

مرسی عزیزم،شما هم انتقال دادید؟روز چند هستید؟

منم قبل انتقال ۴تا سرم تزریق کردم دیگه تا ببینم قسمتم چی میشه

عزیزم شما چندانتقال بی بی چک زدی نشون داد یا ازمایش رفتی؟

مال من زود نشون میداد ولی همه مثل هم نیستن

من از روز ۶ میزدم نشون میداد، اما معمولا برای همه از روز ۹ دیگه نشون میده بی بی چک

شمردن روزها هم از فردای انتقال باید شمرد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نوشتن ولي اوني ك بچه هاي اينجا ميگن نيستش مختصره همه فاكتورارو نداره ك گفتن مشكلي ندارم و همه چي خوب ...

آره به منم گفتن چون بارداریم بالای ۲۰ هفته بوده مشکل ایمنی ندارم، توکل بر خدا ان شاالله که خیره و برات بهترینها رقم بخوره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
به نظرت استروژن اینا توی رحمم کم نیست که دچار لکه بینی میشم؟ دیگه این ماه هم مدروکسی پروژسترون بخور ...

والا اینو نمی‌دونم من خودم همیشه از وسط سیکلم به لکه بینی میفتادم، نه ضرر که نداره فقط برای قطع کردنش با دکترت هماهنگ باش که روز اول پریودت جوری تنظیم بشه که تایم انتقالت دکترت باشه حتما.

[QUOTE=242479683]زنگ بزن ب بیمارستان فک کنم بگن [

کلی طول می‌کشه خط آزاد شده تا جواب بدن،بعد پاسکاری بین حسابداری وبخش نازایی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی عزیزم دیگه همش دارم ابکی میخورم ازترسم مشکل یبوست دارم یروز برنج بخورم کارم زاره🤦

آخی، آره میدونم لامصب یبوست مخصوصا اوایلش خیلی زیاده ، ان شاالله که به سلامت طی کنی این دوران رو عزیزم 🤲🌹

والا اینو نمی‌دونم من خودم همیشه از وسط سیکلم به لکه بینی میفتادم، نه ضرر که نداره فقط برای قطع کردن ...

عزیزم وسط سیکلت لکه بینی داشتی توی سیکل انتقال هم لکه بینی داشتی؟با لکه بینی که نمیشه انتقال داد درسته؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سحر جونم ضعف جنین گفتی ب مورفو ربط نداره. پس کدوم فاکتور مهمه؟ حرکتش؟

ببین حرکت و اینا فقط تشکیل جنین رو با مشکل مواجه می‌کنه که توی آی وی اف دیگه این مشکل وجود نداره، ضعف جنین ناشی از ضعف خود اسپرم یا تخمکه یا مشکل کروموزومی، مثلا dfi اسپرم بالا باشه یا تخمک ضعیف باشه. وگرنه تحرک پایین فقط مانع لقاح توی بارداری طبیعی میشه چون اسپرم نمیتونه خودشو به تخمک برسونه.

بخاطر همین بعد از چند سری انتقال منفی یا سقط مکرر در صورت اوکی بودن شرایط رحم و ایمنی بدن، روی جنین ها pgd انجام میدن که ببینن مشکل از کجاست.

عزیزم وسط سیکلت لکه بینی داشتی توی سیکل انتقال هم لکه بینی داشتی؟با لکه بینی که نمیشه انتقال داد درس ...

دو دفعه وسط سیکل انتقالم لکه بینی افتادم که سیکل کنسل شد.

بله با لکه بینی متاسفانه سیکل کنسل میشه.