2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
سلام سحر جون ..انقد این جا نالیدم دیگ خجالت میکشم 😅😅بگم بازم لکه بینی (ترشحات تقریبا قهوه ای)دارم ...

خب هممون لکه بینی داشتیم تقریبا، من تا هفته هفت داشتم دیگه هممون هم شیاف و آمپول رو داریم حالا کمتر و بیشتر، نگران نباش ، والا نمی‌دونم بگم بی بی بزن یا نزن من که خودم طاقت ندارم از روز پنجم زدم 😁

ولی خب مثبت و منفیش در هر صورت استرس داره یهو بری آزمایش حداقل چند روز کمتر استرس میکشی چون بعدش تا ۸ ماه همه جوره استرس خواهی داشت 😍⁦❤️⁩

تا باشه از این استرس ها برای همه 🤲🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز خیلی درد داشتم تا حدی که اصلا نتونستم بشینم ولی امروز عادی بودم

ینی از اول انتقال مشکلی نبود فقط دیروز درد داشتی؟کمر درد دردای پریودی گرگرفتگی توطول این نه روز نداشتی؟

به لطف انوکسا و اسپرین خونرسانی خوبه.

اره.منم دارم..با اینکه گرونه انوکسا ولی می ارزه.منم خدا رو شکر رشد نی نیم اون هفته بهم گفت چند روز جلوتره .فک کنم بخاطر امپول انوکسا باشه..دور نافم کامل کبود شده..دیگه نمی دونم کجا بزنم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
خب هممون لکه بینی داشتیم تقریبا، من تا هفته هفت داشتم دیگه هممون هم شیاف و آمپول رو داریم حالا کمتر ...

خواهر انشاالله که خدا بخواد برای منم مثل مال شما باشه ..نه دیگ بی بی رو کلا بیخیال شدم .. انشاالله خدا برای من هم از اون استرس های شیرین بخواد با جون و دل می‌خوامش ..قربونت برم بهم امید میدی ..الهی تودلیت رو سالم بگیری بغلت شیرش بدی و بزرگ شدن و عروسیش و نوه دارشدنت رو هم ببینی😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره.منم دارم..با اینکه گرونه انوکسا ولی می ارزه.منم خدا رو شکر رشد نی نیم اون هفته بهم گفت چند روز ج ...

عزیزم انوکسا رو با بیمه میگیرید یا ازاد قیمتهاشون رو لطفا بفرمایید با بیمه یا ازاد

الهی مرا  آن ده که آن به 
خواهر انشاالله که خدا بخواد برای منم مثل مال شما باشه ..نه دیگ بی بی رو کلا بیخیال شدم .. انشاالله خ ...

ممنون غزیزم، توکل بر خدا، خیلیییی منتظر خبرهای خوش از شما هستم 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم. منم ماه پیش اینجوری شدم ی دونه خورده بودم ک رفتنم برا سیکل کنسل شد دکتر گف حتی با ی دونه ...

ای وای حالا فک کن تا قرصو خوردم یهو نظر اقا برگشت 

پس مجبورم دو ماه پشت هم ال دی بخورم 

میگم واسه پانکچر موردی نداره دو ماه پشت هم ال دی بخورم ؟؟؟