2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم من 19 خرداد آزمایش دادم 21 جواب گرفتم رفتم سونو شدم برای ساک و جنین  29 خرداد رفتم ...

سلام گلم

به به بسلامتی😍 سونو واژینال بود؟ من دوم ازمایش دادم مرکز گفت ۱۸ روز دیگه برو سونو واژینال

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم چه خبر حالت چطوره نرفتی سونو ؟

خوبم قربونت عزیزم. دوم ازمایشمو تکرار کردم با مرکز تماس گرفتم گفت ۱۸ روز دیگه برو سونو واژینال

عزیزم سونو واژینال رفتی؟ تیتر بتات چند بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبم قربونت عزیزم. دوم ازمایشمو تکرار کردم با مرکز تماس گرفتم گفت ۱۸ روز دیگه برو سونو واژینال عزیز ...

برامن اولی دوهزار و خورده ای دومی هفت هزار. چقدر دیر وقت داده اگه دوس داشتی زودتر وقت بگیر برو الان تیتر بتات چند شده عزیزم ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خوبم قربونت عزیزم. دوم ازمایشمو تکرار کردم با مرکز تماس گرفتم گفت ۱۸ روز دیگه برو سونو واژینال عزیز ...

اره رفتم سونو واژینال کرد برا قلب شکمی بود 

عزیزم ان شاالله که دست خدا همراهت همه چیز و ب خوبی شروع کنی ب زودی زود مادر بشی الهی آمین 😍

قربووونت برم ممنونم از دعای خیرت عزیزم😍❤️ خدا تو دلیاتو حفط کنه گلم💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستان من حالم خیلی بد از عصر یک سره حالت تهوع دارم و ببخشید عوق میزنم 

سردرد و معده درد گرفتم 

این عق زدنا برای جنین ضرر نداره 

سعی میکنم کنترل کنم ولی به حدی حالم بد میشه که نمیتونم کنترل کنم 

سلام گلم به به بسلامتی😍 سونو واژینال بود؟ من دوم ازمایش دادم مرکز گفت ۱۸ روز دیگه برو سونو واژینال

بله عزيزم سونو واژینال بودم 

شما زودتر نوبت بگیر برو ساک و جنین رو ببین بعد برات نوبت میزنه برای قلب انشاالله 

دوستان من حالم خیلی بد از عصر یک سره حالت تهوع دارم و ببخشید عوق میزنم  سردرد و معده درد گرفتم ...

خیلی حالت بده قرص دمیترون بخور اینجوری ک بدتری

برامن اولی دوهزار و خورده ای دومی هفت هزار. چقدر دیر وقت داده اگه دوس داشتی زودتر وقت بگیر برو الان ...

ای جونم خدا حفظشون کنه😍

من ۱۸۰۰ شدم. اگه نتونستم صبر کنم زودتر میرم

ای جونم خدا حفظشون کنه😍 من ۱۸۰۰ شدم. اگه نتونستم صبر کنم زودتر میرم

عزیزم فک کنم برا تو هم دوقلوعه 😍ساک و الان نشون میده چون فریناز هم دیر رفت استرس داشت میگم زود بری 

بله عزيزم سونو واژینال بودم  شما زودتر نوبت بگیر برو ساک و جنین رو ببین بعد برات نوبت میزنه بر ...

نسرین جون شما تیتر بتات چجوری بود؟

تغذیه ات چیه؟ هنوزم غذاهات بی ادویه ست؟

آب سیب خوبه؟ من خیلی اطلاعاتم کم هست جرات نمیکنم چیزی بخورم

نسرین جون شما تیتر بتات چجوری بود؟ تغذیه ات چیه؟ هنوزم غذاهات بی ادویه ست؟ آب سیب خوبه؟ من خیلی اط ...

من روز 16 

2500 بودم 

من همه چیز میخورم ولی زیاده روی نمیکنم

ادویه خیلی خیلی کمرب بیرون نمی‌خورم 

جیگر و آب هویج نخور 

بقیه چیزارو بخور ولی زیاده روی نکن عزيزم 

الان فصل انبه، آلبالو بخور کلم بروکلی خوبه سبزیجات بخور