2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
من بعدازظهرى ك خوابيدم خواب بچه مو ديدممم😍😍 انگار همين ٢٥ روز ك آى وى اف كردم بچه م بدنيا اومده ب ...

ااااای جووووونم. اره واقعا خیییییلی شیرینه😍😍 ان شاالله ۷-۸ ماه بعد تبدیل ب واقعیت میشه🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعدازظهرى ك خوابيدم خواب بچه مو ديدممم😍😍 انگار همين ٢٥ روز ك آى وى اف كردم بچه م بدنيا اومده ب ...

منم یه بار خواب دخترم رو دیدم بغل مامانم بود گفت بیا شیرش بده..نگاش میکردم میگفتم خدایا شکرت شبیه خودمه و شبیه خونواده شوهرم نشده...😅

حالا خوبه برعکس شه خوابم🤪

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

سلام بچه ها خوبین.

من شنبه ان شاءالله انتقال دارم.

قراربود کلینیک زنگ بزنه مدارک که همراه بیارم هرچی زنگ میزنم یا اشغال یاجواب نمیدن

میدونید چیا باید ببرم فرداهم جمعه است

دکترم گفت تست کرونا هم نمیخاد بدی

کارت فریز وشناسنامه ها وکارت ملی .آمپول وقرص هر روز وبعدانتقال اینا رو خودم میگم

چیز دیگه ای نمیخاد

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام بچه ها خوبین. من شنبه ان شاءالله انتقال دارم. قراربود کلینیک زنگ بزنه مدارک که همراه بیارم هر ...

سلام عزیزم، به سلامتی باشه ان شاالله، برای ما این مدارک رو خواستن:

*شناسنامه و کارت ملی زوجین

*کارت جنین

*آخرین سونوگرافی

*نامه دستور پزشک برای انتقال

*آزمایشات قبل انتقال

*نامه دکتر قلب و غدد

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم چندم انتقال دادی؟میخوام بدونم چجوری حساب کردن شش هفته شدید؟من واقعا گیج شدم نمیدونم سن بارداری ازکیه؟

عزیزم ان شاالله شماهم مثبت میشی💚🤲🏻💚 دقیقا همین حرفی ک دکتر جنین شناس بهت زده ماما اتاق عمل ب من ...

خيلي ممنونم ازت مهربووونم انشالله كه بارداري عالي داشته باشي و توو دليتو صحيح و سالم بغل كني

واقعا ولي امروز غيراز انتقالم ٨مين روزه دوبار از صب بيبي زدم منفي بوده توكل بخدا انشالله كه معجزه بشه برام🥺

ای جانمممم....  از این حرفت خندم گرفت.....  یادمه یه زمانی که نمیخواستم به خاطر خوردن پر ...

من این زمان میگفتم کی گفته ویروس ها شبیه همه . ممکنه یه ویروس دیگه باشه. کلا جواب ها رو اماده کرده بودم 😀😄

خدایا شکرت
نه من لک نداشتم عزيزم ولی بچه ها داشتن دقیقا همینطور  رقیه جان خدا نا امیدمون نمیکنه  بخ ...

انشاالله عزیزم خدا دلشادت کنه و بسلامتی بچه هات رو بگیری بغلت و شیرشون بدی که به من امید و روحیه دادی ..الهی من فدات شم که انقدر برام دعا میکنی .. انشاالله فعلا دیگ لک ندارم..به امید خدا منم دیگ خیره به دستای خدای بزرگ و مهربون شدم بهم نی نی بده..بازم خیلی ممنونم😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

به به چه خواب قشنگی فریناز جون ‌😍😍خیلی خیلی  حس خوبی داره منم چند بار خواب بچه ام رو دیدم قبلا الان هم یادم میاد ذوق میکنم .. انشاالله سالم میگیری بغلت شیرش میدی عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم یه سوال دارم چرا بتا تزریق کردین؟این آمپول بتا واسه چی هست اصلا؟همه میزنن؟

برای تکمیل ریه جنین که یوقت زودتر بیاد دستگاه نره. من شرایطم خوب بود ولی مثل اینکه ای وی ای ها تزریق می کنن

خدایا شکرت
سلام عزیزم من روزه هفتم و دهم و یازدهم لکه بینی داشتم 

وای چقدر خوب عزیزم دست راستت رو سر من ..فکر کن برای منم مال لانه گزینی باشه بعد دوقلو هم باشه دیگ من از خدا چی میخوام اونموقع ..الهی نی نی های قشنگت رو بسلامتی بدنیا بیاری و چشم و دلت روشن شه که بهم امید دادی🤲🤲🤲