2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046180 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم  خداروصدددد هزااارر بار شکررررررر مثبت شدن🥳🥳🥳🥳😍😍😍

ای جاااانم خدا رو شکر چه خبر خوبی دادی بهم 

خیلی خیلی مبارکش باشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نوش جونت گوشت بشه ب تن دوتا دردونه هات😍😍😍😍 من هنوز ن چیزی میلم میکشه نه از چیزی بدم میاد مثه ق ...

ممنونم 

من میلی به غذا ندارم انگار سیرم مگر همین خیار و گوجه و کاهو باشه صبح اصلا نتونستم صبحانه بخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله آزمایش میگیرن چکاپ میشی  من هر دو لولم بستس عزيزم و ذخیره تخمدان هفت دهم خیلی پایین  ...

من خداروشکر مشکل تنبلی ندارم و ذخیرم ۵ ولی خیلی استرس دارم الا یکماه که لاپارا شدم یکی از لوله هام هیدرو بوده که خود دکتر بست و یکی دیگه نیمه بستس دکتر بهم دوماه وقت داد اگه طبیعی باردار نشم باید برم ای وی اف خداکنه کارم به اونجا نکشه شما ۵بار انتقال داشتین چقدرزیاد ادم نابود میشه هرسری منفی بشه که 

ممنونم عزيزم علاقه شدیدی به گوجه خیار پیدا کردم مثل میوه میخورم 😄😄

منم سه ماه اول عاشق خیار بودم..شوهرم از سر کار خسته و کوفته میومد یه راست میفرستادمش دو کیلو برام خیار بخره عین معتادا منتظرشون بودم..پنج شش تا رو یه راسته قورت می دادم با نمک فراون..اخر سرم بخاطر تهوع همه رو بالا میوردم😅کار هر روزم بود

هندونه هم خیلی دوس داشتم...خیار و هندونه خیلی خوبه به هر حال اب دارن و با تهوع بدن کم اب میشه می تونه تا حدی کم ابی رو جبرام کنه 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
منم سه ماه اول عاشق خیار بودم..شوهرم از سر کار خسته و کوفته میومد یه راست میفرستادمش دو کیلو برام خی ...

با نمک فراوان 🥺🥺🥺

تا حد امکان غذا کم نمک باشه که ورم نکنید.

من الان ۲۷ هفته هستم اصلا ورم نکردم.

البته به لطف انوکسا و اسپرین و همچنین غذای کم نمک و حدودی بی نمک

هندونه هم اول از قندتون مطمین باشین بعد مصرف کنید

آخه یکم قندش بالاست.

نوش جونتون

😉

من خداروشکر مشکل تنبلی ندارم و ذخیرم ۵ ولی خیلی استرس دارم الا یکماه که لاپارا شدم یکی از لوله هام ه ...

انشالله که طبیعی باردار میشی عزيزم نگران نباش 

تلاشت رو بکن 

چاره ای نداشتم شش بار تخمک کشی شدم و پنج بار انتقال 

منم سه ماه اول عاشق خیار بودم..شوهرم از سر کار خسته و کوفته میومد یه راست میفرستادمش دو کیلو برام خی ...

تو خوردن نمک و شیرینی جات رعایت میکنم کلا سال‌هاس قند و شکر نخوردم 

نمک هم که کلا کم میخورم 

ولی آخ نگم از خوردن گوجه و خیار 😄