2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046184 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان از فرزی خبر دارین امروز آزمایش داشت  فرزی بیا خبر بده و خوشحالمون کن

سلام عزیزم 

خداروصدددد هزااارر بار شکررررررر مثبت شدن🥳🥳🥳🥳😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بیست و هفت خالی نداریم. ۲۷ و یک ۲۷و دو ۲۷و ۳ . . . ۲۷ و ۶ ۲۸ ویک

چرا داریم ۲۷ و ۶ بعدش میشه ۲۸ خالی

من دیشب ک سونو بودم برام زد ۶ هفته و صفر روز

سونو پریشب پنج هفته و شش روز بودم

یعنی امروز ۶ هفته و یک روز هستم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر من که اینطوری گفت من مثلا ۶ هفته و سه روزم میگه هفت هفته ای دیگه نمیگه ۶ هفته و سه روز &nb ...

منظورش اینه ک وارد هفته هفت شدی

ولی برای هفت هفته گفتن باید هفته ت کامل بشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه دقيقا ٨ رور كامل گذشته چهارشنبه هفته گذشته انتقال دادم جنينم يدونه بلاست بود جنين شناس گف عاليه ...

عزيزم نا امید نباش زود داروهاست رو ادامه بده و توکل کن به خدا شاید سطح بتا کم که نشون نداده 

لطفا استرس نداشته باش روز از مایش برو آزمایش تو بده انشاالله خوش خبر هستی و مامان شدی 

بچه ها درد پريودي روز ٨ انتقال يني اينكه ديگه منفي شده؟ بيبي چكمم منفي بود امروز🥺 واقعا ديگه خسته ...

عزیزم من از روز هشت و نه دردهای شدید پریودی داشتم ک فکر میکردم هر آن با ی حجم زیاد خونریزی میکنم

اما طبیعیه و ان شاالله دردهای لانه گزینی

کلاباید ۲۰میلیون درنظر داشته باشیم قبل ای وی اف ازمایش هم گرفته میشه و اینکه شما مشکلتون چی بود ببخش ...

بله آزمایش میگیرن چکاپ میشی 

من هر دو لولم بستس عزيزم و ذخیره تخمدان هفت دهم خیلی پایین 

ولی همسرم سالم بود و همه چی اوکی بود

کلاباید ۲۰میلیون درنظر داشته باشیم قبل ای وی اف ازمایش هم گرفته میشه و اینکه شما مشکلتون چی بود ببخش ...

البته اگر انتقال فرش باشه هزینه انتقال و پانکچر 15 

اگه فریز کنن یه سه چهارتومنی بیشتر میشه عزيزم 

الهی آمین ممنونم گلم  خودت چطوری خونریزی کن شده عزیزم؟

آره دورت بگردم لکه قهوه ای میاد 

خیلی زیاد نیست در حد پد روزانه عوض کنم نواربهداشتی لازمم نیس

من الان حساب کردم با ویزیت و داروها بیست تومن شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آره دورت بگردم لکه قهوه ای میاد  خیلی زیاد نیست در حد پد روزانه عوض کنم نواربهداشتی لازمم نیس

بازم خدا رو شکر کم شده دیگه استراحت کن جایی هم نرو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آره دورت بگردم لکه قهوه ای میاد  خیلی زیاد نیست در حد پد روزانه عوض کنم نواربهداشتی لازمم نیس

خب خداروشکر دفع شده ولی مراقب باش

چون اگه بازم حرکت کنی و جایی بری و... احتمال داره خدای نکرده باز بیاد 

من یه آزمایش رفتم و اومدم شبش اون همه خونریزی داشتم 

فقط استراحت کن تا جذب بشه یا دفع بشه کامل 

بازم خدا رو شکر کم شده دیگه استراحت کن جایی هم نرو 

دیگه توبه کردم😂

خب خداروشکر دفع شده ولی مراقب باش چون اگه بازم حرکت کنی و جایی بری و... احتمال داره خدای نکرده باز ...

نه دیگه تا شنبه بعدی ک سونو دارم هیچ جا نمیرم