2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

وای 😭😭😭😭😭😭 اینا اشک شوقه فرزی جونم مبارکت باشه دختر خیلییی خوشحال شدم برات اشک ریختم خیلیی مبارکت باشه چشمو دلت روشن خواهر خدا رو هزاران بار شکر. انشالله که صحیح و سلامت بغل(شون) میکنی جان دلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام من رفتم سونو گفت الان براى قلبش هنوز زوده كوشولوئه هنوز ٥هفته و ٦ روزم و ساك باردارى و جنين ...

سلام گلم مبارک باشه خدا رو شکر انشالله قلبه کوچولوشم میبینی انشالله❤❤

سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

عزیزم از اون روز که پیام دادی نمبخوای کسی نگران‌ بشه همش توی فکرت بودم مبارک باشه انشالله خیلی زود مرخص میشه و در آغوش میگیری گل دخترتو غصه نخور این روزا هم میگذره 

عزيزمي بخداااا نزديك ازمايش دوستان ميشه قشنگ استرس ميگيرتم ان شالله همتووووون خوش خبر بااااشين و خ ...

الهی امین با دعاهای قشنگ شما خدا یه نگاهی بهمون بکنه پناه بر خدا 🤲🤲حاجت روا شی گلم که انقدر دلت پاکه❤️❤️

سلام دخترا گل.صبح تابستونیتون بخیر  

بچه ها چرا جای آمپول پروژستونها بعدش دردمیگیره تو این چند روز سیاهه وکبود شدم  

دکتر از امروز گفت یکی بزنم تا روز انتقال دوباره دستور جدید بده بهم.اچ سی جی هم روز انتقال نصف بزنم ۳روز بعد انتقال نصف بزنم.

انوکسا هم هر روز دورناف بزنم فعلا گفته یدونه.

قرصاهم ادامه بدم.گفت تست کرونا نمیخاد.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

ای جان عزیزم به سلامتی 😍😍خداروشکر زایمان کردی همش تووو فکرت بودم

نگران نباش همین امروز فردا دخترگلت میاد پیشت❤️❤️

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

وای فرزززززززی جون خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم خیلی زیاددددد ایشالا بارداری راحتی داشته باشی کیف کنی😍😍😍😍😍😍😍خداروشکر

ممنون عزیزم ..خیلی سخته ..روحیه داغون و ناامیدی و شرمندگی در برابر همسرم ک من نتونستم براش بچه بیارم ...

اوه اگر بدونی چقدر همکار و اقوام  منو ناخواسته یا خواسته چزوندن ولی من طوری وانمود کردم که بچه برام مهم نبوده ولی خدا میدونست چقدر قلبم به درد میومد 

عزیزم دشمنت شرمنده باشه اینطور نگو ، آفرین به همسرت که همراهت هست و پشتت وایساده گرچه این مشکل برای هر دو نفر هست اینطور نیست که زن یا مرد خودخوری کنه یا خودشو مقصر بدونه به هر حال تا حالا خدا نخواسته ، ولی عزیزم هیچگاه از رحمت خدا ناامید نشو ، مادرشوهرتم رفتارش خیلی کودکانه بوده ...از من به شما نصیحت نذار مادرشوهر و کسانی که مدام میپرسن چی شد چیکار کردین مطلع باشن که مجدد میخوای آی وی اف کنی اصلا نگو بذار فک کنن بیخیال ماجرا شدی و سوال جوابت نکن 

اتشاءالله خدا به گونه ای دلتو شاد کنه غم این 13 سال از دلت بره ، غصه نخور چاره ساز خداست به زودی به لطف و رحمت خدا مادر یه دو قلوها میشی 

بله عزيزم نه من باید شش صبح بزنم دو شیاف ده شب آمپول باید جدا بزنم 

عزیزم دو تا شیاف رو چرا با هم میزنی؟ 

خوب تو روز تقسیمش کن.... 

منم دو تا شیاف داشتم.... 

با دو تا آمپولها.... 

دو تا آمپولم تو یه سرنو میکشیدم میزدم.... 

شیافارم جدا میزدم.....

مثلا میتونی هر هشت ساعت تقسیم کنی.... 

من خودم شب دو تا آمپول رو تو یه سرنگ میریختم میزدم.... 

شایفارم ۸ ساعت قبل و بعد تزریق میزدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تشکر سحر جان واقعا باسنم درد میکنه نمیتونم بشینم  سحر جان رو شکم میتونم بخوابم که همسرم ماساژ ...

عزیزم به پهلو بخوابی بهتره.... 

من حتی برا تزریقم به پهلو میخوابیدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com