2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
من شاید دو هفته یبار یکی خوردم 😀

قندتون98 بوده انقد پرهيز داشتين؟🥺

من غذاخور نيستم كلاااافقط تو شيردهي و بارداري اولم خيلي سالم خوري انجام دادم وگرنه كلا گشنم ميشه خصوصاااا ناهار و صبونه كه تنهام فقط ميلم به كيك و بيسكوووييت ميره ميدونمم تا الانم كه قندم تو اين چندسال٩٨ اينا بوده بخاطر تغذيمه

ولي تا الان هيچ دكتري حتي عمومي كه حواب ازمايشامو ديده نگفته قندت بالاعه

من خودم هميشه به همسرم ميگفتم ميگفت الكي رو خودت عيب نذار😀

خووووووبي عزيزم رفتين تبريز💜

سلام عزیزم نه فعلا این جاییم پنج شنبه راه میوفتیم سمت اردبیل..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من برای بار دوم انتقالم منفی شده ..سیزده ساله ک ازحق  مادرشدن محروم شدم ..چقد التماس خدا کردم بازم منو ندید..ی سوال داشتم من روز پانزدهم انتقالم سونو واژینال شدم ک ببینم ضخامتم اصلا رشد داشته یا نه ک بهم گفتن 9هستش..از روز دوم پریودم روزی پنج تا استرادیول دو میلی و هر 12ساعت شیاف پرژسترون داشتم و آمپول پرژوسترون تا روز ده انتقال و انوکسا داشتم ..بنظرتون نباید اندومترم با اینهمه دارو بیشتر از این باشه..میگم وقتی پانزدهم انتقالم ضخامتم 9بوده پس روز اول انتقالم چند بوده نکنه خیلی نازک بوده و دکتر الکی انتقال داده میشه راهنماییم کنید 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
تشکر سحر جان واقعا باسنم درد میکنه نمیتونم بشینم  سحر جان رو شکم میتونم بخوابم که همسرم ماساژ ...

مدت کوتاه اشکال نداره ولی طولانی نشه، خیلی هم فشار نیار به شکمت، دو تا دستت رو بزار زیر سینه ت که یکم بیای بالا یا اگه ایر رینگ داری بذار زیر شکمت روش دراز بکش.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من قند ناشتا همیشه مشکل داشتم دو هفته پیش ۹۸  رنج کمتر از ۱۱۵بود کل این دو سال بعد صبحانه وبعد ...

خب قندت بالا نیست پس عزیزم نگران نباش، بعد تزریق دومت بگیر ببین چجوریه، چون قرص میخوری خیلی بالا نمیره ، دیگه فکر نکنم بالاتر از ۲۰۰ بره.

اره دراز میکشم یکم کج میشم واقعا راحت شدم بعد حس خوبی هم هست خودت کیتونی این کارارو انجام بدی 

فقط عزیزم طرف چپ چه جوری تزریق میکنی چون با دست راست راحتره به نظرم ، با دست چپ هم میتونی تزریق کنی ! 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان من برای بار دوم انتقالم منفی شده ..سیزده ساله ک ازحق  مادرشدن محروم شدم ..چقد التما ...

سلام عزیزم متاسفم ... 💔

گلم ضخامت آندومتر از روز چهاردهم که پروژسترون شروع میشه دیگه تقریبا ثابت میمونه، اون ضخامت ۹ یعنی روز انتقال حداقلللل ۸ یا ۸,۵ بوده که خیلی خوبه.

من خودم ضخامتم ۷,۸ بود .

ناامید نشو عزیز دلم، تمام بررسیهای لازم از جمله ایمنی و غیره رو انجام بده، دعا میکنم خدا خیلیییی زود برات اولاد سالم و صالح تقدیر کنه و دامنت رو به خیر و مصلحت سبز کنه عزیزم 🤲🌹

سلام عزیزم خوب هستین حال نی نی جان خوب ..بسلامتی زایمان کردی

سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع لحظه دیدمش تو اتاق عمل 😔شوهرم میره بهش سر میزنه شیر خشک هم بهش دادن