2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مبارکت باشه عزیزم ان شالله ۹ماه رو بسلامتی بگذرونی😍😍

سلامت باشه گلم

دیدی گفتی انتقال سوم ...

مرسی از انرژی خوبت

انشالله به سلامتی روزای اخرو سپری کنی و به راحتی زایمان کنی😘😘 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان من روزی دو تا امپول پروژسترون دارم یکی صبح یکی شب جدا جدا  حالا پشتم کاملا ورم کرده&nbs ...

اول سرد کن بعد ۲۴ ساعت گرم کن من بعدش روغن میزدم ماساژ میدادم گره ها باز بشه. فقط متورم و قرمز عفونی رو نباید ماساژ بدی

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به برکت دعاهای خودت بود عزیزم😘😍 آرامشی بود که از شما گرفتم اینو جدی میگم دقیقا روزی که سیکل رو ش ...

عزیز دلم

خیلی برات خوشحال شدم

از ته دلم از خدا و امام زمان میخوام که این نی نی ها چشم و چراغ خونه ت بشن 

می دیدم که گاهی چقدر بهم ریخته ای گاهی چقدر خسته ای مثل خیلی از دوستای دیگه مون مثل سالهای انتظار و دویدن های خودم

تو نور امیدی واسه همه بچه ها که در هر شرایطی نا امید نشن و راه رو تا جایی که می تونن ادامه بدن هرجا هم کم اوردن بسپارن به خدا

که خدا خوب بلده بزرگی کنه رحیمی کنه کریمانه با بنده هاش تا کنه

الهی همه از لطف و رحمت بیکرانش بهره مند بشن 

ممنونم که دعام میکنی فرزی جون

شرمنده ی اونهمه ابراز لطفت شدم عزیزم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستان من روزی دو تا امپول پروژسترون دارم یکی صبح یکی شب جدا جدا  حالا پشتم کاملا ورم کرده&nbs ...

واسه منم مياد بيرون طبيعيه

فقط كاش بشه بپرسى اگر اجازه ميدن دوتا يكى بزنى

چون واسه من ك روزى دوتا تو ى سرنگه ى روز درميون جاش هوب ميشه و ميتونم باز تزريق كنم

اما واسه شما انگار هرروز هر دوطرف بايد تزريق شه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم کلا بی بی جیزززززه....  ماهیتابه آنا لازم میشیا....  عزیزم احتمالا نهایت یه هفته ب ...

حالا ببينم تا كي طاقت ميارم😂

دفعه قبل ك بيبيم تا روز ١١ مثبت پررنگ بود بعدش كمرنگ شد و بتام ١١ شد روز ١٤

پس ان شاالله سونوت يكبارگى ميشه اگر سونو ساك نرفتى با دلخوشى عزيزم😍 باردارى خوبى داشته باشى❤️❤️ ...

ممنون عزیزم امیدوارم زود نباشه واسه قلب,ایشالا شماهم بارداری راحتی داشته باشی🤲❤️❤️

اول سرد کن بعد ۲۴ ساعت گرم کن من بعدش روغن میزدم ماساژ میدادم گره ها باز بشه. فقط متورم و قرمز عفونی ...

فدات شم عزيزم ممنونم ازت 

قرمز نمیشه ولی قلمبه میشه و بعدش کبود میشه خارش هم نداره 

چشم ماساژ میدم 

من بازو میزنم بعصی وقت ها. ران پا میگن درد داره تست نکردم. راستی خرما هم فکر کنم قندش بالاس زیاد نخو ...

آهان باشه عزیزم، دکترم گفت نهایت تا روزی ۴ تا توی فواصل زمانی میتونم بخورم چون شاخص قندش خیلی بالا نیست. من خودم بیشتر از روزی ۲ تا نمی‌خورم کلا. ممنون که گفتی عزیزم 😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم بازو نزن....  فکر کنم اثرش کمتر میشه بازم بپرس....  یادمه هپارین رو میشد زد به باز ...

باشه عزیزم، بازو فکر کنم دردش هم از همه بیشتر باشه چون چربی نداره که، همون ران پا و ناف میزنم 

@هانیلsآریل      شما اطلاعی داری؟ قندت  اونقدر بالا بود دکتر چه دستوری داد؟ ...

عزیزم من قند ۲ ساعته م ۱۵۰ بود دکترم تغذیه مو تغییر داد گفت مجدد آزمایش بدم ولی امروز آزمایشگاه یه خانم ۷ ماهه بود قند ۲ ساعته ش ۲۰۰ بود گفت دکترم انسولین داده، شما قندت چنده الان؟ 

الهی عزیزم، من این سری کلا ۵ تا دونه آمپول داشتم از روز سیزده تا روز انتقالم ، از بعدش دیگه فقط شیاف دارم. ولی سری قبل این کارو میکردم خیلی خوب بود: دو ساعت بعد تزریقت کیسه آب گرم بذار ماساژش بده قشنگ یکی دو ساعت بمونه، یک ساعت قبل تزریق هم بازم کیسه آب گرم بذار ماساژ بده بذار نیم ساعت بمونه، هم دردت رو کمتر می‌کنه هم ورمش کمتر میشه.

الهی عزیزم، من این سری کلا ۵ تا دونه آمپول داشتم از روز سیزده تا روز انتقالم ، از بعدش دیگه فقط شیاف ...

تشکر سحر جان واقعا باسنم درد میکنه نمیتونم بشینم 

سحر جان رو شکم میتونم بخوابم که همسرم ماساژ بده ضرر نداره؟ 

ای جانممممم....  عزیزم مبارکت باشه....  کسی به اندازه ماها که طعم انتظار رو چشبدیم شیرین ...

آخ آخ گفتی

حال خوبم نصیب همه ی دوستام بشه به زودی

سلامت باشی عزیزم

ممنونم بخاطر تاپیکت و همینطور اخرین پیامت چند روز پیش. برام از این گفتی ک علائمت هفته ی دوم انتقال رفته بود اون شب خیلی استرسمو کم کردی

یه دنیا ممنون. خدا بچه های عزیزت رو حفظ کنه😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻