2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
منم اکو قلب رو دادم..۲۲ هفته..امروزم که ۲۴ هفته و یک روزم بود تست تحمل گلوکز و یه ازمایش خون و ادرار ...

مرسی عزیزم.ببخشید خیلی سوال کردم برا من نوبت بعدی ۲۱ هفته زده برم ببینم چی مینویسه دیگه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من رفتم سونو گفت الان براى قلبش هنوز زوده كوشولوئه هنوز ٥هفته و ٦ روزم و ساك باردارى و جنين ...

خداروشکر خیالت راحت شد پس به سلامتی 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تو هنووووو نگفتي؟ اسطوره سفتي براي من هستي😁👀

نه نگفتم.😅.ولی خواهرم و مادر شوهرم شک کردن🥴

شوهرم دیروز میگه بزاربه مامانم بگم ولی بهش میگم به کسی نگو..گفتمش نمیبخشمت اگه گفتی. گتمش مطمئن باش به همه میگه از ذوق.رازی که از بین دو نفر به نفر سوم برسه دیگه پخش شده..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بچه هایی که‌ مرکز رویان میرید. ایمونولوژی داره رویان؟بنظرتون برای انتقال دومم بهشون بگم ازمایش کاریو ...

عزیزم من رویانم

ولی با ایمونولوژیست مرکز ویزیت نشدم

رفتم پیش دکتر امیرحسن زرنانی

اتفاقا آنتی تی پی اوم بالا بود حدود ۱۲۰

دو تا متخصص ایمنی اصفهان برام سرم آی وی آی جی تجویز کرده بودن و دو تا انتقال قبلیم سرم زدم

اینبار دکتر زرنانی برام ازمایشا تکمیلی ایمنی و ژنتیک رو نوشت که البته هزینشون بالا بود و بهم گفت نیاز به سرم نداری فقط پردنیزولون، هیدروکسی و انوکسا داد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت برم ان شالله كه تا اخر بارداري راحتي داشته باشه و فرشته( ها) تو بسلامت و خوشي بغل بگيرررري م ...

بله بله

طرح اکرام و محسنین خیلی پسندیده ست.

با مبلغ ناچیز خیر و برکت به زندگی جاری میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها من ب هيچ كس نگفتم هنوز ب نظرتون صبر كنم تا سونو قلب بعد ب خانوادم بگم يا الان بگم؟ اخه دوست ...

عزیزم هر چی دیگران کمتر بدونن استرست کمتره چون هی میخوان سین جینت کنن ب نظرم نگو 

اها تقريبا٢٥ روز بعد انتقال رفتي حدودا ده روز زود رفتي، جلوتر بودي؟؟؟ يا عقبتر طبق سونو من سر پسرم ...

انگار دو روز عقب ترم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه نگو تا الان نگفتي اون دوره پراز فشار ١٤ روز هيچ كس نميدونست الانم نميخاد بگي بعد قلب بگو اگه خيل ...

نه ديگه ان تى ك نميتونم

چون خودم طاقت ندارم اونا هم ناراحت ميشن

مامانم همين الانشم دائم داره متذكر ميشه رفتى دكتر؟ پيگير شدى ببينى چى ميگه؟

منم همش بهانه ازمايش ميكنم ميگم تعداد ازمايشا زياده بايد همه ى كاسه بشه ك برم برام تصميم بگيره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به بههههههههه خدارو صد هزار بار شکررررررر ...مبااااارکهههه مبااااارکهههه😍😍😍😍🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗💚💚 ...

فدات بشم عزیززززززززم😘😘😘😘 سلامت باشی تمنا جون 

ممنونم بخاطر دعاهای خوب و انرژی مثبتت ❤ انشالله دیگه نوبت خودته اگه قابل باشم برات دعا میکنم 

الهی که به همین زودی جواب خوش قلبیت رو بگیری و خیلی زود آرزوت برآورده بشه🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشکر خیالت راحت شد پس به سلامتی 😍😍😍

آره تا ى حدودى

توكل بخدا تا ده روز ديگه

ان شاالله قسمت شما😘😘

قربونت بشم  خاطرت هست گفتم زودتر برو برای ساک و جنین است ست کم میشد  منم خوبم عزيزم خدار ...

اره عزيزم

ولى متاسفانه دير بهم گفت بيا

خداروشكر ك بهترى جونم💚

نه نگفتم.😅.ولی خواهرم و مادر شوهرم شک کردن🥴 شوهرم دیروز میگه بزاربه مامانم بگم ولی بهش میگم به کس ...

واى توروخدا چ تحمليييييييى🤣🤣🤣

من مامانم همش ميگه تنها ارزويي ك دارم اينه ك تو بچه دار بشى

با اينكه نوه كلى داره

اخه من دختر اخرم

تصور كن چطور ب اين مادر ميشه نگفت؟؟

تا همينشم ك نگفتم دلم كبابه