2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

خداروشکر 🙏🙏🙏 تبریک میگم فرزانه جون امیدوارم همه چیز عالی پیش بره 😊😍

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من رفتم سونو گفت الان براى قلبش هنوز زوده كوشولوئه هنوز ٥هفته و ٦ روزم و ساك باردارى و جنين ...

چشم و دلت روشن عزیزم❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام من رفتم سونو گفت الان براى قلبش هنوز زوده كوشولوئه هنوز ٥هفته و ٦ روزم و ساك باردارى و جنين ...

اتفاقاااا من ميخاستم ديروز بهتون بگم چون يادمه شما ام ان ٧١. حدوداا باهم مثبت شدين و ميراگ قبلتر از شمااا كه تازه امروز رفته

بعد با خودم گفتم شايد من اشتباه يادمه

ان شالله ١٢ روز ديگه خيالتووووووون راحت ميشه❤️🤲

مبااااااركه عزززززززيزم ان شالله ٨ ماه باقي مانده رو بسلامت طي كني عزيز دلم❤️❤️❤️❤️

سلامت باشی خانوم باایمان و مهربون

ممنونم بخاطر دعات عزیزم

همچنین برای خودت🙏🏻❤️انشالله نی نی نازت در آرامش رشد کنه و بسلامتی بغلش بگیری عزیزم 🧿👶

من اینبار تحت تاثیر صحبتای شما درمورد توسل به ائمه به امام رضا (ع) متوسل شدم. هیچوقت تا حالا برای انتقالام این مدلی مناجات نکرده بودم و واقعا انرژیش رو حس کردم. ممنونم ازت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم خدا رو شکر اره زود بود برا قلب کاش زودتر سونوت میکرد ساک و میدیدی خیالت راحت تر میشد ان شاالله ...

آره ميبينى الكى ده رووووز منو كشوند

اگر ميدونستم براى قلب زوده خودم زودتر ميرفتم بيرون سونو لااقل ساك رو ميديدم ى كم استرسم كم ميشد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چشم و دلت روشن عزیزم❤❤❤❤

فدات گلم

قسمت شما ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت عزیزم خوبه خوبم عالی ام😍😍 ممنونم بخاطر دعای قشنگت امروز یه دفعه ای بی بی زدم بعدم آزمایش دا ...

شیطون برا همین میپرسیدی کی ازمایش دادم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

[QUOTE=241893343]سلام من رفتم سونو گفت الان براى قلبش هنوز زوده كوشولوئه هنوز ٥هفته و ٦ روزم و ساك باردارى و جنين ...[/QUOTEبه سلامتی ایشالا قلبشم می‌شنوی عزیزم،امروز روز چندم بعد انتقالت بود؟جنینت بلاست بود؟

اتفاقاااا من ميخاستم ديروز بهتون بگم چون يادمه شما ام ان ٧١. حدوداا باهم مثبت شدين و ميراگ قبلت ...

اخه من اونروز ب منشى گفتم گفت دكتر هميشه ده روز بعد مثبت شد ازمايش سونو ميكنه

بعد حساب كرديم ميشه شش هفته و ى روز گفت پس قلبشم ميبينى

اما دكتر امروز گفت زوده

بعدم سونو با تاريخ پريود دو روز فرقشه

الهی عزیززززم. ان شاالله بزودی زود حاجت روا میشی و اصلا قبل انتقال و... خودت طبیعی باردار بشی ان شاا ...

توکل به خدا. ایشالله با دعاهای شما دوستای مهربون و ناشناس.وچخوب شد اینجا نوشتم ها. دلم یه کم باز شد

[QUOTE=241893343]سلام من رفتم سونو گفت الان براى قلبش هنوز زوده كوشولوئه هنوز ٥هفته و ٦ روزم و ساك ب ...

مرسى گلم🌹❤️

ده روز عزيزم

اره بلاست بود

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه. انشاالله بسلامتی بگذرونی این ماهارو و صحیح و سالم بغلش بگیری😘😘😍 ...

قربونت برم

سلامت باشی عزیزم😘😘❤

نمیدونم توی کدوم مرحله ای دعا میکنم انشالله به لطف خدا این حس قشنگ رو بچشی و دلت با نی نی های قشنگ و سالم آروم بشه👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام عزيزم خداروشکر به سلامتی انشالله که ده روز دیگه میری و بهترین صدای زندگیتم میشنوی 😍😍😍