2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

عزیزم خدا رو شکر 😍😍الهی 

چقدر امروز روزه خوبیه ان شاالله که این هشت ماه و ب سلامتی بگذرونی صدای قلبشو بشنوی و سالم بغلش کنی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره ان شاالله 😍الان بارداریمو ب خواهر برادرا گفتیم امروز فهمیدم مادر شوهرم ب همه گفته 😐شوهرم انقدر ...

نميتوووونن كه خصوصاااا خواهرو برادرااا عمرا😅منم گفتم به كسي نگين بخاطر شرايطم چون استراحت مطلقم،)اي وي اف رو نميدونستن)يسري تو حاملگي رفتم اونجااا فهميدم همسايشوووونم ميدونه البته من فقط همون يمورد رو فهميدم بقيه رو خدارو ميدونه😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی مواظب باش . تحرک خیلی کم کن کاش یکی از،ازمایشگاه می اومد نمونه میگرفت. 

الان قطع شده عزيزم 

استراحت می‌کنم 29 رفتم سونو گفت هماتوم کوچیک شده احتمال دفع وجود داره توکل به خدا ببینم چی میشه 

نميتوووونن كه خصوصاااا خواهرو برادرااا عمرا😅منم گفتم به كسي نگين بخاطر شرايطم چون استراحت مطلق ...

اره شوهرم خیلی اعصبانی شد گفتم حالا ذوق داشته گفته یه وقت نری چیزی بگی دلشو بشکونی دیگه دیر یا زود مشخص میشه دیگه😅

الان قطع شده عزيزم  استراحت می‌کنم 29 رفتم سونو گفت هماتوم کوچیک شده احتمال دفع وجود داره توکل ...

ان شاالله که دیگه دفع شده عزیزم 😍

براتو هم ازمایش نوشتن ؟

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

وای فرزی جون مامان شدی عزیزم

الهی به سلامتی

خیلی مبارکت باشه عزیزم❤❤💗💗💗😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلامت باشی عزیزدلم😘 همین حالا از ته دلم برات دعا کردم  انشالله به لطف و رحمت خدا خیلی زود به ...

عزيزم مباركت باشه😍😍

ان شاالله  بشادى و سلامتى بغلش كنى💚🤲🏻🧿

قسمت همه دخترهاى اينجا و بقيه خانم هاى منتظر

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وای بچه ها من کلی انرژی میگیرم از شادی کردناتون برای هم دیگه.یعنی حس میکنم واقعا از ته دلتون شادمشین ...

اره واقعا ان شاالله خودت هم مارو شاد کنی 😍

اره شوهرم خیلی اعصبانی شد گفتم حالا ذوق داشته گفته یه وقت نری چیزی بگی دلشو بشکونی دیگه دیر یا زود م ...

عاره خصوصااا كه تو يساختمووونين ،منم مثل همسرت بودم و وقتي فهميدم گريه كردم😅😅بشوهرم گفتم من خودم بدوستاي صميميم نگفتم تا وضعيتم استيبل بشه اونوقت همسايه شما ميدونه😂😐

سلام

من رفتم سونو

گفت الان براى قلبش هنوز زوده كوشولوئه هنوز

٥هفته و ٦ روزم و ساك باردارى و جنين رو ديدم فقط

ده روز ديگه بايد برم سونو قلب

از شانس من ده روز ديگه جمعه س🤣

روز قبلشم ك تعطيلن

عملا شد ١١ روز ديگه

كلا انگار خدا خوشش مياد منو بازى بده🤪😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عاره خصوصااا كه تو يساختمووونين ،منم مثل همسرت بودم و وقتي فهميدم گريه كردم😅😅بشوهرم گفتم من خودم ب ...

🤣🤣🤣تازه زنعموی شوهرم میشه مامان جاریم 

جاریم نگفته ب مامانش مادر شوهرم زرت گفت 🤣

سلام من رفتم سونو گفت الان براى قلبش هنوز زوده كوشولوئه هنوز ٥هفته و ٦ روزم و ساك باردارى و جنين ...

عزیزم خدا رو شکر اره زود بود برا قلب کاش زودتر سونوت میکرد ساک و میدیدی خیالت راحت تر میشد ان شاالله که قلبش هم میشنوی 😍😍