2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
پانكچر شدين يبار؟ ان شالله بهتررررريناااا درارنتظارتوووونه چه باتخمك خودتون چه با اهداييي صاحب فرزن ...

عزیزم مگه میشه جنین رو به آشنا اهدا کرد.... 

من تا جایی که میدونستم اگه از آشنام اهدایی بگیری اونارو میذارن تو بانک اهدا از اونجا بهت جنین میدن.... 

یعنی در مورد جنین اینطوری میدونستم.... 

البته درست و غلطش رو نمیدونم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا به پانكچر نرسيدم روز نهم سيكل كه رفتم براي بررسي سونو واژينال شدم. دكتر گفت سيكل از دست رفته ...

خوب عزیزم سینال برا شرایط خاص و ذخیره پایین ممکنه خوب جواب نده بازم ببین نظر دکترت چیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عاره كار خووووبي كردي ان شالله كه ميتوننن و نميگن😁🤲بعد انومالي بگو يهووو فهميدن دوتاعه😅

اره ان شاالله 😍الان بارداریمو ب خواهر برادرا گفتیم امروز فهمیدم مادر شوهرم ب همه گفته 😐شوهرم انقدر اعصابش خورد شد زنگ زدم حالا نری مامانت و دعوا کنی دلش بشکنه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام شوره جانم تازه یک ساعتی قطع شده دیشب که قرمز بود امروز کم کم تیره و لخته شد و بلد الان قطع شده ...

خیلی مواظب باش . تحرک خیلی کم کن کاش یکی از،ازمایشگاه می اومد نمونه میگرفت. 

خدایا شکرت
قربونت برم عزیزم هانی جونم شما که نفست حقه😘😘 بیشتر از همه بهم امید دادی انشالله به زودی این طعم ش ...

عزیزم این انتقال چه کارایی کردی که شکر خدا مثبت شدی 

میخوام بدونم با دفعه قبلی چ تفاوتی داشت 

استراحتت در چه حد بود ؟

گرید جنینات چی بود ؟

اها نمیدونستم  باشه پس خیلی مونده🥺من ا بسته داشتم 3 تایی نوشته بود A4،A4،B2 کیفیتش خوبه؟که همی ...

اره عزیزم کیفیتشون خوب بوده  ان شاالله که مثبتی خودتو سرگرم کن روزا بگذره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وای بچه ها من کلی انرژی میگیرم از شادی کردناتون برای هم دیگه.یعنی حس میکنم واقعا از ته دلتون شادمشین ...

ان شاء الله از این سورپرایزها و شادیها قسمت تو و بقیه دوستان بشه اینجا شلوغ کنیم🤩🥰

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه هایی که‌ مرکز رویان میرید. ایمونولوژی داره رویان؟بنظرتون برای انتقال دومم بهشون بگم ازمایش کاریوتایپ و دی اف آی و ایمنی انعقادی و مینویسن خود مرکز انجام‌بدم؟شوهرم آزو اسپرم و خیلی چنتا عمل بیضه انجام داده خودمم گلوم مشکل داره و تی پی اوم بالاست.نمیتونم ریسک کنم و انتقال بدم.میخام قبلش آزمایش های لازمو انجام بدم..

مبارك باشه عزيزممم بسلامتي من حسم ميگف همش شما مثبتي ك خداروشكر شدي😍 واسه ماهم دعا كن🙏😍

سلامت باشی عزیزدلم😘 همین حالا از ته دلم برات دعا کردم 

انشالله به لطف و رحمت خدا خیلی زود به آرزوت برسی و نی نی های ناز و سالم نصیبت بشه👶👶❤ مهربونی و خوش قلبیت فراموشم نمیشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

وای فرزی جون چی میبینم

خدای من 

الهی شکر الهی شکر

خیلی خیلی مبارکه

هم‌ون قبل انتقال که برای دوستان ال یاسین خوندی 

یه انرژی و حس مثبتی تو پیامات بود

یه ارامش خاص

الهی به سلامتی بغلش ون کنی

و قسمت همه دوستای این تاپیک بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست