2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها جای آمپولای دورناف بعضی جاهاش کبودمیشن طبیعیه؟

عزیزم برا منم میشد....

اما هر چه بهتر تزریق بشه احتمالش کمتر میشه.... 

اما خوب ۹ ماه تموم هر کاری کنی شکم کم میاره.... 

من خودم بعضا به استراحتذمیدادم به شکمم و به رونام تزریق میکردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

مبارك باشه عزيزممم بسلامتي من حسم ميگف همش شما مثبتي ك خداروشكر شدي😍

واسه ماهم دعا كن🙏😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعله دوتا جنين گرد اي داشتين عاليه😍😍😍

گرد یعنی چی؟واقعان پس خداروشکر ،خیلی سختی کشیدم من سر اولین تخمک کشیم که 1 جنین برام شد و انتقال دادن و منفی شد نابلدی مرکزی که میرفتم امپولی که برام زدن زودتر تخمکم آزاد شد چقدر درد کشیدم ولی خوشحالم این مرکز تونستم برم خدا ازشون راضی باشه

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

سلام فرزی جان خداروشکر مبارکت باشه عزيزم انشاالله که به سلامتی بغلش کنی گلم 😍😍😍

امروز تاپیک از اون روزا بودااااا 

همه خوش خبر 

خدایا شکرت انشاالله این روند ادامه داشته باشه 🤲🤲🤲

الهی هزاااار مرتبه شکر عزیزم 🤲🤲

الهی که بارداری راحتی داشته باشی و صحیح و سلامت هم زایمان کنی گلم، مبااااارکت باشه 🌹⁦❤️⁩🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مبااااااركه عزززززززيزم ان شالله ٨ ماه باقي مانده رو بسلامت طي كني عزيز دلم❤️❤️❤️❤️

عزیزم برا منم میشد.... اما هر چه بهتر تزریق بشه احتمالش کمتر میشه....  اما خوب ۹ ماه تموم هر ...

آنا جون کجای رونت تزریق میکردی؟ دردش بیشتر یا کمتر از ناف بود؟ ریسک خطر هم داره تزریق روی رون پا ؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم راستش چی میشد. خیلی سخته چندتاموهام دوباره سفید طی چندروز

خوب معلومه تسلیم میشدم الان ۹۹ درصد دو تا فرشته مو نداشتم.... 

شاید بگی خوب دومی که معجزه بود.... 

اما خوب دومیم بعید نیست به خاطر درمانایی که شدم بوده.... 

خودم حدس میزنم درمان آندومتریوز بی تاثیر نبوده..... 

خودمونم باید یه همتی بکنیم.... 

مثل این میمونه مریض باشی بشینی تو خونه که خود به خود خوب بشی..... 

این تلاشهای ما و پیگیریامونم مثل تو خونه ننشستنمونه دیگه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوبی انشاالله؟؟ من روز ۱۴ بتام ۸۷۳ بود و روز ۱۶،، ۳۷۷۰ بود فردا آز داری؟؟همش منتظر بودم بیبی ...

قربونت عزیزم خوبه خوبم عالی ام😍😍 ممنونم بخاطر دعای قشنگت امروز یه دفعه ای بی بی زدم بعدم آزمایش دادم

وای خیلی خوشالم مثبت شدم بتام ۶۲۲ بود. ۲ تیر ازمایشم بود دو روز جلوتر دادم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻