2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
این درد های زیر شکم طبیعه بچها من کلن یه حالتی انگار زیر شکم بی ادبی نشه دستشویی داشته باشی انگار فش ...

منم امروز روز ۷انتقالم هستم

اما هیچ علامتی ندارم😒

و خدایی که به شدت کافیست.
بچه ها هرجامیرم میگه نداریم.     کجا داره برم بخرم. شماره آدرس دارین بفرستین. تهران

عزیزم داروخانه دکتر رحمانیان خیابون گاندی احتمال زیاد داشته باشه 

ارسال هم میکنن

Rahmanian Pharmacy
02188875984

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط مادرش فعلا تا چند ماه نمیخوام ب کسی بگم دو قلو ب مادر شوهرم هم گفتم ب کسی نگه تاکید کردم البته ا ...

عاره كار خووووبي كردي ان شالله كه ميتوننن و نميگن😁🤲بعد انومالي بگو يهووو فهميدن دوتاعه😅

ان شالله هفته ديگه خوش خبر بااااشين منم علايم نداشتم عزيزم تا روزه يازده اينااا

ممنونم معجزه جون

فقط یه خورده دست و پاهام داغ میشه

اصلا نمیدونم

دلم میخواد فردا بی بی چک بزنم اما دلش رو ندارم.

شما کی انتقال دادین عزیزم؟

و خدایی که به شدت کافیست.

سلام ب همگی خوبین قشنگهاااا🤗🤗

میگم ی سوال...استرادیول روی پریود تاثیر داره؟،،،،

من که خوردم خیلییی میزان معذرت میخام خونریزی کم شده

فقط دو روز اول زیاد بود الان که روز پنج هستم دیگه هیچییی🥴🥴🥴🥴🥴

هیچ وقت اینجوری نبودمااا..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

به به به سلامتی

مباااارکتون باشه عزیزم🥰🥰🥰😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه کاریوتایپ انجام ندادم.فقط خودم .

عزیزم به نظرم این دفعه همه چی رو کامل بررسی کنین.... 

کاریوتایپ

دی اف آی

ایمای و انعقادی و... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدای مهربونیتون     همین الان ۱۳ آبان گفت داره.ممنون از همتون.    

عزیززم ب سلامتی انشالله ..خدا پشت پناهت دوستم🤗🤗🤗💚💚

الهی شنبه میری و فرشته هاتو میاری خونه .‌بعد از نه ماه صحیح و سلامت بغلشون میگیریی🥰🥰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
جواب آزمایشم اومد، ۱۳۷ بازم یکم بالاست احتمالا بهم قرص بده.

عزيزم

اخه اين كه با يتغذيه خاص بياد پايين خيلي چيز معتبري نميشه  مگر اينكه مثلااا تا اخرش اوتميل ميخوردي

ناهار و شامم كه هيچي، تازه شماااا الان بي اشتهااييي من اشتهاااااام بشدت زياد شده دلم ميخاد همش بخورم( حالا نه غذااا بيشتر شيريني مثل شكلات و كيكي بيسكوييتي 😐) اينجوري سختترم ميشه شما هم چندهفته ديگه اوضاعت بهتر ميشد خيلي سخته هي نخوري خوب👀

ان شالله كه بهترين تصميم رو ميگيرن و خيره 

اگه قرص بدن تا خر بارداري ميشه؟؟؟

من مادرشوهرم قند داشته نميدونم دكتر چه قرصي داده (ينوع قرصه يا زياده تنوعش براي كنترل قند؟) افت قند شديد بيدا كرده منجر به سكته شده شوهرمم خيلي ميترسه براهمين ميگه اين دكتراااا رو ول كن قرص بدن من نميذارم بخوري👀دكتر قبليتم قندت٩٨ بود دكتر گفت طبيعيه اينارو ول كن😐

من ارزوم بود دکترم بگه نزن.گفت مشکلی نداره سونوت ولی خوبه روزی یکی بزنی...اینو که گفت دیگه دلم نیومد ...

حالا به احتمال زیاد همون یکی درمیان ادامه بدم تا ببینم بدنم چی جواب بده دیگه.بعد آنومالی دیگه چی هست؟ من ۲۴ هفته یک بار دیگه باید بدم اکو قلب جنین.