2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نه ای وی تهران بودم الان شهرستان.اینا زیاد دقت ندارن سر اون میترسم

حتما پیش یه دکتر دیگه هم برو و پیش دکتری برو که تخصص ای وی اف داشته باشه 

الان زوده من آمپول و شیاف دارم 

دکترم گفت 12 تیر بیا مجددا سونو ویزیت و ازمایشهامو ببرم گفت همه چی اوکی باشه کم کم آمپول کم میکنم ولی شیاف باید داشته باشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا ۱۶ هفته پیش دکتر نازایی خودم رفتم. بهم گفت ۱۲ هفته قطع ولی وقتی بعد قطع، کمردرد شدم گفت شروع ...

من تا ۱۲ هفته پیش خودشون بودم.اول آمپول قطع کرد شیاف شد دوتا بعد شیاف شد یکی.البته چند بار لک داشتم همون دوتا گذاشتم تا اینکه بهتر شدم یکی هم تا الان داشتم.حالا این گفت یکی درمیان بعد دوهفته قطع کن.انقد سختی کشیدیم هرچی راحت قبول نمی کنیم.

حتما پیش یه دکتر دیگه هم برو و پیش دکتری برو که تخصص ای وی اف داشته باشه  الان زوده من آمپول و ...

برای دکتر تهران پیام گذاشتم اگه جواب بده.اینجا دوتا دکتر تخصص آی وی دارن باز این بهتره.

برای دکتر تهران پیام گذاشتم اگه جواب بده.اینجا دوتا دکتر تخصص آی وی دارن باز این بهتره.

سلام عزیزم

اگر مشکلی با گذاشتن شیاف نداری برای قطع شیاف عجله نکن

منم تا هفته ۳۶ داشتم 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اچ ام جی هم مثل پروژسترون عضلانیه میتونی خودت بزنی من سیکل پانکچرم روزی دوتا گونال و یکی اچ ام جی د ...

اچ‌ام‌جی رو‌خودت میزدی به باسن؟ توی آینه میزنی یا دراز میکشیدی ؟ طرف چپ یکم مشکله زدنش چون با دست راست راحتر میشه زد 

دوست دارم خودم‌یاد بگیرم شوهرم‌همیشه خونه نیست ،کلینیک هم خیلی استرس میاره بهم ، از جلوی کلینیکی که دفعه پیش پانکچرم میرفتم میزدم الانم رد میشم تپش قلبم بالا میره 😳

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من چهارشنبه انتقال دادم میشه امروز هفتیم روز دیگه درسته؟ 

در اصل روزه انتقال و نمیشمرند همون شیشم  الان ک خیلی زوده برا بی بی چک لااقل روزه دوزادهم یازدهم بزن جنینت وند روزه بوده ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من برای مامانم و پدر شوهرم خریدم خیلی دقیقه ازمایشگاه هم تست قند دادن و تست قندی که من براشون خریدم ...

عاره عزيزم اگه زحمتي نيس ممنونم ميشم من همسرم گفته برو نظرات ديجي كلا رو بخون اصلاحوصله ندارم😑

ممنون عزیزم برا این راهنماسیی های خوبت پیاده روی که از اسفند پارسال میرم خیلی خوب بود برام طبعم سرده ...

https://www.instagram.com/p/CfCIG34j6rk/?igshid=YmMyMTA2M2Y=این پیجشه من عسل با ژل رویال گرفتم چون خالیش و باید با یخ بفرستن ترمینال 

یه چی دیگه هم بگم من خرما رو بر میدارم با گردو و بادوم و پودر نارگیل گرده گل و کنجد هر کدوم و داشتی قاطی میکنم هر روز میخوردم 

سیاهدونه و عسل هم حتما بخور 

ممنون عزیزم برا این راهنمایی های خوبت پیاده روی که از اسفند پارسال میرم خیلی خوب بود برام طبعم سرده ...

پیجش و نیورد عمسشو میذارم 

نه اصلا به پانكچر نرسيدم روز نهم سيكل كه رفتم براي بررسي سونو واژينال شدم. دكتر گفت سيكل از دست رفته ...

عزيز دلم قطعاااا دعاي خير پدر و مادر عزيزت بدرقه راهت هست و مطمينااا حتما حتماااااااا نتيجه ميگيري

من اگر پيشنهاد دادم ديدم تو مركزمون يخانمه خواهرزادشوو اورده بود گفت دوتا بچه داره تخمكاشم ديگه براش مهم نيستن حاضر بدون هيچ هزينه اي اين كارو انجام بده

وگرنه اصلااا قصد دخالت يااا چيز ديگه اي رو نداشتم ان شالله كه  معجزه خداااااا شامل حالتوووون بشه طبيعي باردار بشين اگر نه با همون تخمك اهدايي باراول صاحب اولاد سالم و صالح بشين به اميد خدااااا🥰

اچ‌ام‌جی رو‌خودت میزدی به باسن؟ توی آینه میزنی یا دراز میکشیدی ؟ طرف چپ یکم مشکله زدنش چون با دست را ...

منکخ دراز میکشم میزنم 

منکخ دراز میکشم میزنم 

خانواده شوهر فهميدن دوقلوعه😍؟ ياهنو نگفتين🤩🤩ميدونم سخت هست ولي عوضش همه مراحل رو يبار با يفشار زيادتر رد ميكنين به اميد خدا دو سه سالشون بشه راحت راحت ميشين ديگه 

سلام عزیزم اگر مشکلی با گذاشتن شیاف نداری برای قطع شیاف عجله نکن منم تا هفته ۳۶ داشتم 

من ندارم دکتر گفت.میگم شما جفتت  چی بود لک یا خونریزی نداشتی؟ اگه قطع نکنم ضرر نداره؟