2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
انشاالله رادیس جان قربونت برم خدا از زبونت بشنوه اومدیم شهر غریب شوهرم هم کارش ول کرده باهام اومده ه ...

ععزیزم به سلامتی انشالله دوستمممم

خدا دلت رو شااد کنه با یه بتای عااالبییی🥰🥰🤗🤗💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونم سحر جان خیلی لطف میکنی در حقم .. انشاالله خدا از دهنت بشنوه ..سحر دعا کن این نینی ها یه علایم ...

وااااای از من می‌شنوی اصلاااااا دنبال علائم نباش یعنی هییییچی جز درد و استرس نداره ⁦☹️⁩

یه روز هست یه روز نیست، وقتی نیست استرس میاره وقتی هست درد و تهوع و کلا حال بدی داره 🥺

ان شاالله که مامان شدی و یه بارداری راااااحت و سلامت خواهی داشت عزیز دلممممم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهر های عزیزم من دورتون بگردم بازم رقیه اومد ازتون التماس دعا کنه امروز رفتم ششمین انتقال(مرح ...

ان شاالله  مثبت میشی و بعد ۹ ماه با دلخوش بغلشون میکنی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
والا ب من اينجورى گفت اينكه نبايد يخچال بذاري خب چون روغنيه تزريقش دردناك ميشه رو مطمئنم ولى خراب ش ...

باشه از داروخانه میپرسم .یه عالمه آنوکسا هم داشتم که اونها رو هم یخچال گذاشتم با استرادیولهامو 🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشاالله رادیس جان قربونت برم خدا از زبونت بشنوه اومدیم شهر غریب شوهرم هم کارش ول کرده باهام اومده ه ...

عزیز دلمم ان شاالله که اینسری جواب میگیری و با خاطره خوش از رشت برمیگردین ❤❤ ممنونم عزیز دلم 🙏🏻🙏🏻😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عشقا سلام چهارشنبه انتقال دادم الان میخواهم برم حموم استرس دارم ولی یه دوش سرپایی میگیرم دیگه سرم ان ...

ان شاالله شما هم مثبتی و با بتای عالی خوشحالمون میکنی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
اره  عزیزم حتما تقویت میکنم.دارم ژل رویال مصرفمیکنم.نه تو سیکل پانکچرام فقط و فقط هاش ام جی میز ...

اوا بوست و کیوتن هم تونستین استفاده کنین .ان شاالله که اینسری تعداد بیشتری تخمک داشته باشین و جنینهای با کیفیت براتون تشکیل بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ععزیزم به سلامتی انشالله دوستمممم خدا دلت رو شااد کنه با یه بتای عااالبییی🥰🥰🤗🤗💚💚

قربونت برم تمنا جان ممنون برام دعا میکنی انشاالله خدا دل شما رو هم خیلی زود شاد کنه و مامان یه فسقلی ناز بشی😍🥰♥️ به حق حضرت علی اصغر..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
وااااای از من می‌شنوی اصلاااااا دنبال علائم نباش یعنی هییییچی جز درد و استرس نداره ⁦☹️⁩ یه روز هست ...

انشاالله سحر جون با دعای شماها منم طعم مادر شدن بچشم ..نه سحر جون من علایم دوست دارم برام دعا کن خدا یه بارداری پر از علایم و حالت تهوع شدید شدید بده دعا کن خیلی زود شروع بشه علایممام یعنی من همه رو به جون میخرم فقط خدا اولاد سالم صالح بده بهم و زودتر بچه ها خودشون نشون بدن و بگن جاشون داره محکم میشه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ان شاالله  مثبت میشی و بعد ۹ ماه با دلخوش بغلشون میکنی

انشاالله عزیزم مرسی بخاطر دعای قشنگت انشاالله خدا برای شما معجزه کنه و زودی به نی نی بیاد جا خوش کنه تو دلت😍♥️😍

انشاالله سحر جون با دعای شماها منم طعم مادر شدن بچشم ..نه سحر جون من علایم دوست دارم برام دعا کن خدا ...

از دست توووووو 😅😅😅

دعا میکنم بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عشقا سلام چهارشنبه انتقال دادم الان میخواهم برم حموم استرس دارم ولی یه دوش سرپایی میگیرم دیگه سرم ان ...

سلام کوثر جون .. انشاالله حال نی نی ها خوب ..من فقط صبح ها انجیر میخورم ..حموم هم فعلا قصد رفتن ندارم یه روز بعد شما انتقال دادم نی نی ها رو مرحله اول ..عزیزم درد داشتن و تیر کشیدن خیلی خیلی علامت خوبیه و نشون میده نی نی ها دارن میچسبن به دلت ..از کی شروع شده تیرکشیدن؟

انشاالله سحر جون با دعای شماها منم طعم مادر شدن بچشم ..نه سحر جون من علایم دوست دارم برام دعا کن خدا ...

ما راضی هستیم به همه چی فقط جاشو محکم کنه 🥺عزیززم میفهمم واقعان چی میگی

از دست توووووو 😅😅😅 دعا میکنم بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 🤲🌹

قربونت برم انشاالله 🥰🙏♥️😍