2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

@یامنان    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام حسن ع دعای یستشیر رو خوندم.

ان شاالله بحق امام حسن ع به زودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی نزدی ؟دیگه مشخص میشه

منظورت منم یا زهرا بانو

اگه با منی نه عزیزم بی بی چک هنوز نزدم روز ۱۱ هستم ولی جراتشو ندارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرکز ما گفته ۲ تیر ازمایش بدید یعنی ۱۷ روز بعد. چرا اینقد دیر گفته بنظرت؟

چون جنینت سه روزه بوده. منم دو روز بعد از شما انتقال دادم ولی جنینم ۵ روزه بود بخاطر همین مثه شما گفتن ۲تیر ازمایش بدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منظورت منم یا زهرا بانو اگه با منی نه عزیزم بی بی چک هنوز نزدم روز ۱۱ هستم ولی جراتشو ندارم

با خودت ان شاالله که مثبتی عزیزم منم روزه یازده بی بی زدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خدا حفاظت کنه عزیزم مرسی ممنون از دعای قشنگت.مرسی عزیزم منم از وقتی گفتی از ته دلم برات دعا میکنم عز ...

انشاالله محلا جون دورت بگردم الهی به حق دل زینب هممون تا محرم امسال مادر شیم فدات شم🙏😍🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دخترا خوبین خوشین سلامتین     من اومدم باخبرای خوش وشبکه کننده برای خودم امروز رفتم ...

اااااای جاااااان دلم 🤩 ان شاالله به خیر میگذره و بعدش با ی بتای تپل ذوق زده مون می کنی🤩🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستی ی سوال دارم انگار دیدم نوشته بودید خودت پروژسترون رو میزنی؟ درسته یا یکی دیگه از بچها بود.

اره 😅 خودم میزنم دردم کمتره 

راستی ی سوال دارم انگار دیدم نوشته بودید خودت پروژسترون رو میزنی؟ درسته یا یکی دیگه از بچها بود.

من و فرناز خودمون میزنیم