2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من از درد معده دارم میمیرم. معمولا معده درد ندارم هیچ وقت. نمیدونم چیکار کنم ساکت بشه . عرق نعناع و گلاب رو شنیده بودم امتحان کردم مخصوصا بعد گلاب کمتر شد ولی هنوز حس انفجار دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من از درد معده دارم میمیرم. معمولا معده درد ندارم هیچ وقت. نمیدونم چیکار کنم ساکت بشه . عرق ن ...

لعنت ب این داروها

نبات داغ بخور

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من از درد معده دارم میمیرم. معمولا معده درد ندارم هیچ وقت. نمیدونم چیکار کنم ساکت بشه . عرق ن ...

گلم ناشتا پنتوپرازول با آب جوشیده ولرم شده بخور، به منم دکترم داد مثل آب رو آتیشه قشنگ، بعد غذا هم حتما بلافاصله دم‌کرده نعنا و گل و نبات بخور. اگر فکر میکنی معده ت سنگین شده غذا خوب هضم نمیشه دانه چیا بگیر از شب خیس کن توی یه لیوان شیر صبح قبل صبحانه بخور، کامل معده ت رو شستشو میده و سبک می‌کنه عاااالیه.

ان شاالله زوووووود زووووود خوب بشی عزیز دلم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

و اینکه دو سه روز سبزیجات و میوه جات خام و سرخ کردنی نخور تا معده ت آروم بشه. سعی کن بیشتر بخارپز و کباب شده بخوری چند روز.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان دوبار میرم دکتر و دارو استفاده میکنم و پلاسما انجام دادم هنوز ترشح دارم ...باید کامل قطع بشه ...

عکس رنگی ربطی به عفونت نداره عزیزم ،اگه عفونت داشته باشی هم میگیرن حالا رفتی به اونی که قراره عکس رنگی رو‌بگیره بگو که عفونت داری 

من خودم پارسال عکس رنگی گرفتم‌گفتم‌عفونت دارم گفت مهم‌نیست

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

آلا جون  به حاطر داروهای زیادی که میخوری سعی کن با معده پر و اب فراوون مصرف کنی معده ات بهم نریزه 

دوستان اوابوست گیر میاد یا بازم کمیاب ؟🤔

سلام خواهر چه خبر نیستی ابن سینا خیلی داغونو بدونه نظم شده منم ماخوام برم مام ولی فعلا پولشو ندارم میخوام لاغر کنمو تقویت خدا کنه تا عید پوولش برام جور بشه

لعنت ب این داروها نبات داغ بخور

بالاخره آروم شد. احساس می کنم اثر گلاب بود ولی طول کشید یکم. نمیدونم چرا دو شبه اینجوری میشم‌

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گلم ناشتا پنتوپرازول با آب جوشیده ولرم شده بخور، به منم دکترم داد مثل آب رو آتیشه قشنگ، بعد غذا هم ح ...

ممنونم عزیزم حتما یادداشت می کنم اینارو. فقط سرخود انجام شون بدم مشکلی ک نیس؟

فعلا اروم شدم. دو شبه نزدیکیای غروب اینجوری شدید میگیره

و اینکه دو سه روز سبزیجات و میوه جات خام و سرخ کردنی نخور تا معده ت آروم بشه. سعی کن بیشتر بخارپز و ...

عه دو روز بود سبزی زیاد میخوردم پس از اونه شاید