2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
جواب ازمايشم اومد اونسري رو نيگا كردم كمتر ازيماه فكر كنم فرقشون بود اون٩٣ بود قند ناشتاا اين٩٩ البت ...

خب پس می خوای شما هم کنترل کن قندت رو، یه دستگاه تست قند بگیر که خیالت راحت بشه دیگه. 

منم بعد بارداری tsh خیلی اومد پایین قبلش ۱.۴ بود الان شده ۰.۴۴ که متخصص غدد گفت فعلا در محدوده نرماله شکر خدا.

آزمایشات بیماری ها مثل ایدز و هپاتیت و سرخک و سرخجه و ... رو هم قبل انتقال میگیرن از همه که ببینن واکسنشون توی بدن هست یا نه.

والا مطمئن نیستم در مورد هپاتیت، کدوم موردش بالا بود؟ C,B,D ؟ پردنیزولون داری؟

Tpo هم فکر کنم اگر نرمال نباشه ولی tsh و t3 و t4 نرمال باشن خیلی مشکل خاصی ایجاد نمیکنه .

ان شاالله که همه چیز خوب باشه گلم ، برای دکترت ارسال کن خیالت راحت بشه استرس نگیری الکی عزیزم 😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس می خوای شما هم کنترل کن قندت رو، یه دستگاه تست قند بگیر که خیالت راحت بشه دیگه.  منم بعد ...

جواب نميده😑يكشنبه بتونم بهم نوبت بدن بعد سرم ميريم ميشينم كلينيك بدون نوبتم البته ببينم نوبت ميدن

عاره هم دستگاه فشار هم قند بايد بخرم

عاره براي منم داره مياد نه پردتيزول ندارم

Tفور فك كنم بخاطر دوز پروژسترونام انقد بالاس

نه نزدم، هپاتيت دارم يعني😐؟

خب پس می خوای شما هم کنترل کن قندت رو، یه دستگاه تست قند بگیر که خیالت راحت بشه دیگه.  منم بعد ...

ازمن كه هيچي نگرفتن😑تازه تو بارداري گرفتن فقط قبل انتقال tsh رو دادم با يه سي بي سي ساده همين

جواب نميده😑يكشنبه بتونم بهم نوبت بدن بعد سرم ميريم ميشينم كلينيك بدون نوبتم البته ببينم نوبت ميدن ...

آره کلا آدم تو خونه داشته باشه خوبه.

T4 توی بارداری میره بالا بخاطر hcg هست طبیعیه ، چون tsh نرماله هیچ مشکلی نیست اصلا نگرانش نباش.

در مورد هپاتیت هم ممکنه یه عفونت کبدی ساده باشه صرفا با یه آزمایش نمیشه گفت قطعا بیماری هپاتیته کلی موارد دیگه هم باید بررسی بشه. اینم اصلا نگرانش نباش حالا میری دکتر خودش خیالت رو راحت میکنه.😊🤲

در کل آزمایشات خوبه فقط قندت رو به نظرم دستگاه بگیر خودت چک کن اگر حس کردی خدای نکرده رو به افزایشه سریع رژیم دیابت بگیر که راحت کنترل بشه 🌹

ازمن كه هيچي نگرفتن😑تازه تو بارداري گرفتن فقط قبل انتقال tsh رو دادم با يه سي بي سي ساده همين

فدای سرت عزیزم، معمولا دکتر زنان برای آزمایشات قبل بارداری هم که میری تمام بیماری ها رو آزمایش میکنن. حالا خدا رو شکر شما مشکلی نداری بهش فکر نکن اصلا.

آره کلا آدم تو خونه داشته باشه خوبه. T4 توی بارداری میره بالا بخاطر hcg هست طبیعیه ، چون tsh نرماله ...

ميدوني من مرداد ازمايش كامل دادم انزيم كبديام همه تركيده بود از ترس كرونااا دكتر انلاين  گرفتم فوق تخصص كبد  بعد گفت خانم زيادي حساسي اينا از اعصابه😂

البته پسرمم ٦ ماهش بود بازم معذرت ميخام مدفوع سفيد داشتم يباراونموقع چكاب دادم بردم داخلي گفت اون ويروسي بود تونت زدم زده بودمرتبط به صفرا و كبده

خلاصه دوسري ازمايش داده بودم ولي دكتراي٠٠٠ تشخيص نميدن كه هيچي

حالا اگه دكترم نتونست ببينه يكشنبه بنظرت باز ببرم دكتر كبد و گوارش؟؟

ببین رفتم الان تو اینترنت خوندم، HBS ab. یعنی آنتی بادی هپاتیت.

یعنی بدنت نسبت به هپاتیت واکسینه شده

خب خیال منم راحت شد 😅😅

ميدوني من مرداد ازمايش كامل دادم انزيم كبديام همه تركيده بود از ترس كرونااا دكتر انلاين  گرفتم ...

نه عزیزم همه چیزت نرماله شکر خدا، همون یکشنبه ببر پیش دکتر خودت، باور کن منم تپش قلب گرفتم 🙈😁

سر پسرم دكترم سرخچه اينا رو نگرفت مطمينم ولي اح اي وي اينا براي قبل پانكچر داده بودم بهمونااا اكتفاا ...

آره عزیزم بخور چون توی بارداری خیلی بیشتر از حالت عادی نیازه. والا یادم نمیاد ، فقط یادمه پارسال لب مرز بود دکتر گفت نخور یه مدت که مسموم نشی ولی موقع این انتقالم گفت دوباره شروع کن، با اینکه آزمایش نداده بودم ولی گفت برای بارداری نیازه.

توچراااااااا ببخشيد تورخداااا استرس چي گرفتي? حلال كن معذرت ميخام

یه لحظه دیدم HBS بالاست استرس گرفتم دیگه دقت نکردم HBS ab هست، اصلا موندم چی بگم، باز دلم طاقت نیاورد رفتم اینترنت دیدم اصلا خوبه یعنی آنتی بادی هپاتیت، بدنت واکسینه شده در برابرش.

نه بابا دشمنت شرمنده، خدا رو هزار مرتبه شکر همه چیزت نرماله 🤲🌹😊

مطمئنی؟؟؟ وای خدا همیشه از لبنیات پاستوریزه بهمین دلیل متنفر بودم

آره خیالت راحت. الان که بارداری باید حتما پاستوریزه بخوری از این به بعد هم همیشه حتی تاریخم که داشته باشه بجوشون بعد بخور 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤