2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام دوستان گلم  امروز روز انتقالمه منتظرم صدام کنن ازتون میخواهم با قلبهای پاکتون برام یه صلو ...

ان شالله دامنت سبز بشه به حق قرآن هم تو هم همه منتظرا

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یک آمپول و ۳ تا شیاف داشتم تو ۲۴ ساعت پخش کرده بودم . بنظرم پخش کنی تو ساعت ها بهتره. البته شیاف ...

ممنونم بابت لطفی که در حقم کردی عزيزم 

به من گفت یه شیاف بزارم آمپول ها و شیاف هر هشت ساعت پخش کنم 

کم شده خونریزیم و رنگشم تیره تیره 

توکل به خدا 

ممنونم بابت لطفی که در حقم کردی عزيزم  به من گفت یه شیاف بزارم آمپول ها و شیاف هر هشت ساعت پخش ...

خواهش می کنم عزیزم. خون قهوه ایی خون موندس تا یک هفته زیاده کم کم فقط لک میشه تا هماتوم از بین بره. من تا دو ماه درگیرش بودم. میوه به یادت نره بخار پز کن بخورش. 

خدایا شکرت
سلام دوستان گلم  امروز روز انتقالمه منتظرم صدام کنن ازتون میخواهم با قلبهای پاکتون برام یه صلو ...

عزيزم ب نيتتون اية الكرسى خوندم و ى دور صلوات  امروزم رو ب نيت شما ميفرستم ان شاالله ك ١٤ روز ديگه دست پر مياين و خوش خبريد🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم بابت لطفی که در حقم کردی عزيزم  به من گفت یه شیاف بزارم آمپول ها و شیاف هر هشت ساعت پخش ...

عزيزم براى شما هم ى دور صلوات ميفرستم ان شاالله زود هماتومتون برطرف ميشه😍😍😍🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نمیدونم چرا عزیزم برای خیلیا دعا کردم ولی ناخوداگاه اشک تو چشام جمع شد براتون  از خدا میخوام ب ...

عزیزم از ته دلت برای منم دعاکن  

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ممنونم فریناز عزيز الهی که شما هم این دوران را بدون استرس و به سلامتی طی کنی  لطف میکنی گلم&n ...

قربونت برم عزيزم

ان شاالله همه خانم هاى چشم انتظار از انتظار دربيان و همه خانم هاى باردار هم بارداريشون رو بسلامتى سپرى كنن و جگرگوشه هاشون رو سلامت بغل بگيرن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

قربونت برم عزیزم... تازه دیدم پست گذاشتی که دو ماه دیگه انتقال داری انشاالله اینبار دیگه پایان انتظا ...

قررربووونت برمممم عزیزم‌چشم‌ پیاده روی حتما انجام میدم..ویتامین‌ها هم میخورم چشم..ممنون از حرفای قشنگت گلم..دورت بگردم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
قربونت برم ديگه رد دادم😅😑 ان شالله به زودي باحال دل خوب وارد سيكل انتقال بشين و تا اخرش همه  ...

نه بابا 😊😍مرسی عزیزم .ان شاالله❤🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشالله گلم. بلد نیستم لینک بذارم عکس از صفحه اینستاش میذارم همون جا بهشون بگو شرایط رو برات دایرکت ...

مرسی عزیزم 🙏🏻🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام عشقم برات صلوات فرستادم امیدوارم دست پر برگردی و‌۱۴ روز دیگه خوشحالمون‌کنی‌❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم فریناز عزيز الهی که شما هم این دوران را بدون استرس و به سلامتی طی کنی  لطف میکنی گلم&n ...

سلام عزیزم..خوبی؟بهتری الحمدلله؟

دیشب نگرانت شدیم

خونریزی کم شد خداروشکر؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵