2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046180 بازدید | 684501 پست
چرا اینکار و کردی یمدت بیخیال این کارها باش نمی دونی من چقدر بیخیال شدم اصلا توجه نمیکردم

احمقم خواهر

ديگه گفتم غلط كردم دست بزنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دور از جونتون . حالا حالاها بیخیال نظافت خونه بشید .فعلا استراحت کنین .

آره عزيزم چشم❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نداشتم اما ننيدونم چرا دكترم  قبل سيكل و بعد انتقال بهم قرص بروموزيت داد ك سرچ كردم نوشته بو ...

واقعا یعنی تا مثبت شدن آزمایشت مصرف کردی ؟؟؟ ی لحظه دلم ریخت چرا قطع نکرده دکترم قرصو ... برموکریپتین من مصرف میکنم ... 

بچه ها ببخشید من دو روزه ال دی رو قطع کردم همیشه روز ۴ پریود میشم. امروز شدیداا درد دارم تو پاهام در ...

نگران نباش عزیزم  بعضی وقتها علائم پریود شدن میتونه متفاوت باشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کسی هست پرولاکتین داشته باشه و انتقال داده باشه ؟؟

پرولاکتین اول باید کنترل بشه حتما، بعد انتقال داد

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم .ان شاالله یه روز قرار میزاریم ..بله منم دقیقا خیلی دوستش دارم 😊 بی زحمت لینک کلاس نقاشی ...

انشالله گلم.

بلد نیستم لینک بذارم عکس از صفحه اینستاش میذارم همون جا بهشون بگو شرایط رو برات دایرکت توضیح میده.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دور از جونت اصلا نگران همچین کارهایی نباشین. حداقل تا ۳ ماه خیلی مواظب باشین که جای بچه محکم میشه تا ...

شوره جان بهداشت به شما هم گفتند تو بارداری واکسن کزاز بزنین؟ 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
شوره جان بهداشت به شما هم گفتند تو بارداری واکسن کزاز بزنین؟ 

آزمایش هم اول بارداری دادم  سرخک اینا هم مقاوم بودم فقط انگل گربه مقاوم نبودم گفت به حیوانات نزدیک نشو میوه و سبزی خوب بشور

خدایا شکرت
من ۲۸ سالگی زده بودم تا دو سال دیگه جا دارم. هر ۱۰ سال باید زد اگه ده سال شده میگن بزنی

آها..من یادم نیست قبلا زدم یا نه..پس باید بزنم..البته نمی دونم با وجود داروهایی مثل هیدروکسی و پردنیزول که سرکوبگر ایمنی ان واکسن تاثیر داره یا نه..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝