2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
کسی هست پرولاکتین داشته باشه و انتقال داده باشه ؟؟

قبل از انتقال پرولاکتین باید کنترل بشه وگرنه باعث سقط میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان من ظهر خواب بودم تو خواب ارگاسم شدم.😔😔 اصلا دست خودم نبود الان دل درد پریود گرفتم تو ...

سلام عزیزم نگران نباش، بخاطر داروهاست هورمون ها خیلی بهم می‌ریزه. نگران جنین هم نباش با این چیزا اتفاقی براش نمیفته ان شاالله. استرس نداشته باش یه دوش کوتاه بگیر عضلاتت یکم منبسط بشه بهتر میشی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید من دو روزه ال دی رو قطع کردم همیشه روز ۴ پریود میشم. امروز شدیداا درد دارم تو پاهام در ...

عزیزم ممکنه تا ۱۰ روز بعدش پریود بشی که طبیعیه نگرانش نباش. همون شلوار یا ساق بهترین راه حله، خیلی سرما نده تونستی کیسه آب گرم بذار زیر دل با پشت کمرت بهترت می‌کنه.

برای معده ت هم روزی دو سه تا لیوان دمکره نعناع و گل و نبات بخور ، ناشتا هم پنتوپرازول بخور بهتر میشی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ميگم شما چطورى اونروز سراميك هاتو دستمال كشيدى؟ درد نداشتى بعدش؟؟ من امروز ديگه از خاك رو سراميكهام ...

چرا اینکار و کردی یمدت بیخیال این کارها باش نمی دونی من چقدر بیخیال شدم اصلا توجه نمیکردم

خدایا شکرت
سلام دوستان من ظهر خواب بودم تو خواب ارگاسم شدم.😔😔 اصلا دست خودم نبود الان دل درد پریود گرفتم تو ...

عزیزم هیچی نمیشه بد به دلت راه نده خیلی چیزایی که تو نت نوشته چرت و پرت هست توجه نکن مخصوصا تو تایم انتقالت اصلا سرچ نزن چون مهم ترین چیز داشتن آرامش و دور شدن از استرسه انشالله موفق باشی گلم و بزودی بیای خبر خوش بدی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

گلم پرولاکتین قبل انتقال دارو میدن و کنترل میشه و همون چند روز قبل انتقالم باید داروش قطع بشه . من داشتم و خداروشکر نرمال شده بود.

منم اطراف تهرانم😍😍 فدات بشم هر وقت خواستی من در خدمتم. خیلی خوبه معماری من عاشقشم. آره حتما کار ک ...

قربونت برم .ان شاالله یه روز قرار میزاریم ..بله منم دقیقا خیلی دوستش دارم 😊 بی زحمت لینک کلاس نقاشیتون رو برای من میفرستین .خیلی ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍🌷🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه هاسوارماشین شدن ضررداره؟میخوام برم چندروزخونه مادرشوهرم اینا استراحت کنم.

نه هیچ ضرری نداره مرکز ما که میگفت سعی کنید کاملا زندگی عادیتونو داشته باشید و فقط کارهای سنگین انجام ندین.

من تو دوره انتقالم کلی با ماشین میرفتیم میگشتیم روحیه خوب داشتن مهمترین چیزه گلم هرکاری که روحیتو و آرامشتو خوب میکنه انجام بده

ميگم شما چطورى اونروز سراميك هاتو دستمال كشيدى؟ درد نداشتى بعدش؟؟ من امروز ديگه از خاك رو سراميكهام ...

دور از جونتون . حالا حالاها بیخیال نظافت خونه بشید .فعلا استراحت کنین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها ببخشید من دو روزه ال دی رو قطع کردم همیشه روز ۴ پریود میشم. امروز شدیداا درد دارم تو پاهام در ...

من قبل انتقالم دردهاى اينجورى داشتم همون شلوار ميپوشيدم و نهايتا مفناميك اسيد ميخوردم

اما بعد انتقال ك درد داشت پاهام  ديگه تحمل ميكردم و زير پتو گرم ميشد بهتر ميشد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره  منفی شد متاسفانه

خيلى متاسفم عزيزم😔😔

ان شاالله بزودى طبيعى دامنتون سبز بشه و بهترين اتفاق ها تو مسيرتون باشه🤲🏻🤲🏻💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه هاسوارماشین شدن ضررداره؟میخوام برم چندروزخونه مادرشوهرم اینا استراحت کنم.

من از ١٢ ديگه بيرون رفتم و خودمم رانندگى ميكنم

فقط اگر مسير طولانيه ميان راه پياده بشيد ى كم استراحت بده ب خودت

ببين من خواهرم اينجاست ديگه سراميك كه اصلا نميكشه كابينت گاز هود براش تعريف نشدست🤣فقط يجارو برقي با ...

ات شاالله که به سلامتی دوران بارداری رو میگذرونید 🙏🏻❤ خیلی بامزه تعریف میکنین و توضیح میدین 😍😍

من نداشتم اما ننيدونم چرا دكترم  قبل سيكل و بعد انتقال بهم قرص بروموزيت داد ك سرچ كردم نوشته بود براى پرولاكتين

آزمايشم ك مثبت شد گفت قطعش كنم ديگه