2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
واااى مهتاب جون باور كن بيشتر از ى هفته س خاك رو ميديدم رو سراميك ها راه ميرفتم بدون دمپايى كف پام س ...

افرین عزیزم 

لطفا بیخیال باش

کار رو زمین مونده دیدی خودت رو بزن به اونراه😃

پای سیاه هم دیدی چشماتو ببند

چون خواهرمی و دوستت دارم اینطور بهت میگم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااى مهتاب جون باور كن بيشتر از ى هفته س خاك رو ميديدم رو سراميك ها راه ميرفتم بدون دمپايى كف پام س ...

من سر پسرم خوب خونه نبوديم خونه مامانم ايناا هم كاراي خودشون بودن برام مهم نبود اصلا ولي اينسري هضمش خيلي برام سختته ولي از جمعه كه يكم ترسيدم خودموووو جمع كردم بيخيالترم 

سلام  عزیزم تو رو خدا این کارا رو نکنین هروقت گرد و خاک روی وسایل دیدین یا کار سنگینی بود به ...

ببين من خواهرم اينجاست ديگه سراميك كه اصلا نميكشه كابينت گاز هود براش تعريف نشدست🤣فقط يجارو برقي با گردگيري وسايل پذيراايي انگار اتاقااا خاك ندارن😑دوهفته اول جوگيرتر بود يه روز در ميون انجام ميداد الان تقريبا شده هفته اي يبار يا دوبار😢شوهرممم يا سركار يا پسرمو برده پارك فقط براي تايم شام و خابيدن خونست

يجمعه ميمونه ميگه سخت نگير باباااا😁😐از يطرفم اصلا تاحالا نه كسي رو اوردم خونه براي كمكي نه فكر ميكنم بهم بچسبه حس ماسمالي دارم بيشتر بهشون🥺

براي همين يهووو جوميگيرتم يكارايي ميكنم ولي خوب از جمعه ترسيدم كاري نكردم واقعااا

حرفاي مامانمم بي تاثير نيست بعد زايمان اولم چندبار گفت دكترت تورو الكي ترسوند اين همه ادم ديديم اي وي اف بودن و همه كارارم خودشون ميكردن خيلي حرفش رو مخم بود🥺😆

اين جوگيراييمم از اينجاهاا نشات ميگيره ولي بخودم قول دادم بيخيال باااااشم دورازجون همه به پشيموني بعدش اصلاا ارزش نداره

بله عزیزم تا آخر ماه اجازه دادگاه رو تو پروفایلمون میگذارن یک واسطه به اسم خانم موحدی گفته چهل میل ...

ان شالله بسلامتي و دل خوووووش  تا اخرش همه چي بخوبي پيش بره😍🤲

اول بايد دكتر رو خودتون پيدا كنين يا از طريق واسطه با دكتر اشنااا بشين ؟چون من دكتر فروتن ميرم فكر كنم راحت٤ تا واسطه ديدم براي همون دكتر

ان شالله دوتا كيسه  خوشگل و دلبر ميبينن🤩🤩🤩ميشي مامان دوقلوهاا💜

انشاالله عزیزم.دوقلودوس دارم.ولی دوقلوبودبتاخیلی بالاتربایدمیشد.مگه نه؟همون یدونه هم باشه کافیه فقط صحیح وسالم باشه.🥰

بله عزیزم تا آخر ماه اجازه دادگاه رو تو پروفایلمون میگذارن یک واسطه به اسم خانم موحدی گفته چهل میل ...

شما جنین اهدایی گرفتی یااا رحم؟

اگر جنین گرفتی داخل شماسنامه درج میشه؟

افرین عزیزم  لطفا بیخیال باش کار رو زمین مونده دیدی خودت رو بزن به اونراه😃 پای سیاه هم دیدی ...

فداتبشم عزيزم ممنونم

ميدونم ك حرفاى تك تكتون از رو محبته

چشمممم😍😍😍😘😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم