2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
هیوا جون دعام کن شرایطم  خیلی خوب نبود هفته بعد سزارین میشم ۳۷ هفته ....دعا کن بچم سالم باشه&nb ...

نگران نباش گلم دیگه ۳۷ هفته کامله منم اورژانسی ۳۷ زایمان کردم مایع امنیوتیک هی کم میشد و نشتی نداشتم کرونا بودم خیلی اوضاع بدی بود از ۳ هفته قبلشم همش آزمایش و سونو داپلر...خدا تا اینجا کمک کرده بقیه بارداریتم هواتو داره عزیزم فقط حواست به حرکتش باشه...توکلت به خدا باشه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
بچه ها ،من ۱۲ سال ازدواج کردم مشکل ناباروری هم از شوهرم بود ، سال ۹۴ ای وی اف کردم سقط شد ، یکسال بع ...

الهی عزیزم. میفهمم واقعا خیلی سخته از هر مرحله ای عبور می کنی یه چیز جدید درست میشه جلوت. منم بیشتر از یک ساله تو این وضعم هر دفعه ی مشکل جدید.

فقط تلاشتو بکن استرسو دور کنی از خودت. ان شاالله همین داروها سبب ساز میشن و اون مشکل هم حل میشه.

در مورد پریود نشدنت و.. اگه خواستی لینک پیج دکتر صادق زاده رو بدم خیلی موارد رو داشته که با دارو ها پریوداشون دوباره شروع شده . داروهاش هم گیاهی هس هم شیمیایی. خودشونم دکترای تولید مثل دارن با تخصص آی وی اف. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم. میفهمم واقعا خیلی سخته از هر مرحله ای عبور می کنی یه چیز جدید درست میشه جلوت. منم بیشتر ...

قوربونت برم بده گلم ، وام ناباروری رفتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها ،من ۱۲ سال ازدواج کردم مشکل ناباروری هم از شوهرم بود ، سال ۹۴ ای وی اف کردم سقط شد ، یکسال بع ...

سلام  عزیزم خوب پریود نمیشدی تخمک داری؟علت پریود نشدن همون پولیپ بوده آخه بیشتر میکنه خونریزی رو که ...اگه تخمک داری حتما فریزش کن تا روند درمان رو بری انشاله با کورتاژ جدید همه چیز خوب باشه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

https://www.instagram.com/azarroyan/

نه گلم نرفتم هنوز.دقیق نمیدونم باید کجا بریم. معاونت درمان علوم پزشکی رو هم سرچ کردم تو سایتشون اصلا چیزی در مورد وام و... نبود‌

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام  عزیزم خوب پریود نمیشدی تخمک داری؟علت پریود نشدن همون پولیپ بوده آخه بیشتر میکنه خونریزی ر ...

نمیدونم همون پولیپ یعنی ؟ چرا پس هیج جا تو سونو ها معلوم نبود فقط ابن سبنا تو عکس رنگی زد یبار پولیپ من بهش توجه نکردم ، پس چطور این همه ادم پولیپ دارن  تازه زمان اقدانم به بارداری میفهمن و برش میدارن یعنی شاید از مجردی داشتن دیگه  برا اونا مشکلی به وجود نمیاد چرا پس ، بعد عکس رنگی ابن سینا سونو سه بعدی رفتم پیش دکتر نصر سه سال پیش گفت هیسترو نمیکنمت چون احتیاج نداری الان فهمیدم نصر هیچی حالیش نیست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

اینم ی رزومه خیلی کوتاه ازشونه

سلام

دخترا من ۸ خرداد جنین ۵ روزه انتقال دادم سه شنبه ۳۱خرداد باید برم واسه سونو

چطور حساب کنم ببینم الان چندوقتمه و اونروز تو هفته چندم؟ ایا قلب جنین هم دیده میشه توی سونوی اونروز ک خیال منم راحت بشه؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نمیدونم همون پولیپ یعنی ؟ چرا پس هیج جا تو سونو ها معلوم نبود فقط ابن سبنا تو عکس رنگی زد یبار پولیپ ...

تو سونو واژینال کاملا معلوم میشه....یا هیسترو تشخیصی که میکنن میبینن پولیپ رو ....اگه پولیپ بد جایی باشه علامت میده مثل خونریزی زیاد  و درد  و گرنه علامتی نداره ....آره خیلیا نمیدونن و دارن ...اما باردار که بشن ممکنه اون پولیپ باعث سقط بشه یا اصلا جایی باشه که اجازه لانه گزینی نده و نزاره باردار بشه.....

عزیزممم نگران نباش، ببین خیلی وقت ها تو ازمایش اول اشتباه میشه، ان شالله که برای شما هم همین طور باشه، خواهرم تو تست پاپ اسمیر مشکوک به سرطان دهانه رحم بود، دقیقا همین تغییرات بد شکل سلول ها، مجدد ازش تست گرفتن ، خداروشکر مشکلی نبود، 

ان شالله که برای شما هم هیچ مشکلی نیست

نمیدونم همون پولیپ یعنی ؟ چرا پس هیج جا تو سونو ها معلوم نبود فقط ابن سبنا تو عکس رنگی زد یبار پولیپ ...

منم پولیپ داشتم ولی تو سونو نشون نمیداد. فقط دوبار سیکل انتقالم کنسل شد که هم ضخامت بالا نمیرفت هم اول سه خطی میشد ولی تو سونو روز ۱۳ اکوژن میشد آندومتر و سه خطی بودن هم بهم میریخت. دکتر پینهاد هیسترو دوباره داد (من مرداد  هیسترو شده بودم ک گفتن سپتوم داشتم اونم تو سونو نشون نداده بود.) و بار دوم رو اسفند به تشخیص دکتر دوباره هیسترو شدم که گفتن پولیپ داشتم و ضخامت رحم نامنظم بود بعضی جاها زیاد بعضی جاها کم. سیکل بعد از اون ضخامتم بالا رفت بالاخره

[QUOTE=241018560]تو سونو واژینال کاملا معلوم میشه....یا هیسترو تشخیصی که میکنن میبینن پولیپ رو ....اگه پولیپ بد جایی،،،، مرسی عزیزم

الان همه اول میگن هیسترو کنیم چون خیلی مشکلات در میاد  ببین دیواره رو هم نشون نمیده حتی تو عکس...خیلیا با هیسترو اون سپتوم رو برداشتن و خودشون باردار شدن ...

[QUOTE=241018560]تو سونو واژینال کاملا معلوم میشه....یا هیسترو تشخیصی که میکنن میبینن پولیپ رو ....ا ...

فدات

عزیزممم نگران نباش، ببین خیلی وقت ها تو ازمایش اول اشتباه میشه، ان شالله که برای شما هم همین طور باش ...

اره من خودم همش میگم پولیپ منو با یکی دیگه اشتباه دادن ازمایش    چون اون روز یکی دیگه هم کورتاژ کرد دکتر بهش گفت خیلی صخامتت بالا بود خوبه برا اون با من اشتباه شده باشه حالا   خدا هیچ وقت بد من ونخاسته راستش زیاد ناراحت نیستم فقط دلم برا زوق شوهرم میسوزه که خوشحال بود دارم میرم انتقال پیر شده دیگه  وگرنه میدونم خدا هوامو داره ، دیروز از مطب اومدم بیرون به شوهرم گفتم از بس به دکترا اعتماد ندارم این حرفشونم قبول ندارم من هیچیم نیست  الان بگن فردا میمیری هم قبول ندارم میدونم که پخ حالیشون نیست