2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
ممنونم عزیزم .ان شاالله همگی مون با هم ..من میخواستم این ماه برم تو سیکل انتقال ولی هرچه به پریودم ن ...

طبیعی عزیزم ..منم قبل این که شروع کنم دلهره داشتم و همش میگفتم چی میشه چی نمیشه ولی بلاخره باید شروع کنیم البته من مادرشوهرم هی میپرسید کی میری تازه به من می‌گفت روزه نگیر ولی فروردین برو ولی دلم راضی نشد ..می‌دونم اگه صبر میکردم هم وضعیتم همین میشد دیگ شروع کردم انشاالله شما هم تو بهترین وقت و وقتی که آرامش داری انتقال بدی و مثبت بشی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم منم ضخامتم کمه که سیکل انتقالم کنسل شد  چرا  نمیتونه پروژسترون و استرادیول بده ؟

گلم من بخاطر کم خونی وپلاکت پایینم نمیتونم استرادیول مصرف کنم. توپاهام خون لخته میشه  دیگه حالا این ماه طبیعی تغذیه میخورم وتوکلم بخواست بتونم برم زیارت یکم حال دلم خوب بشه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا رادیس جون ؟ تو رو خدا الکی عقب ننداز . 

چون جنینهای آخری هست که دارم همش میترسم ..اصلا دست خودم نیست شدیدا دچار اضطراب میشم 😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خداروشكر ان شالله هميشه سلامت باشي من سر پسرم فك ١٢ هفته و يه روز رفتم پس رنج بهترش ١١  تا١٢ ...

ممنون عزیزم، آره خیابون گاندی مطب داره، من خودمم دنبال آدرس و تلفن مطبشم که برم اونجا بلکه معطلیش کمتر باشه ⁦☹️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
طبیعی عزیزم ..منم قبل این که شروع کنم دلهره داشتم و همش میگفتم چی میشه چی نمیشه ولی بلاخره باید شروع ...

مرسی عزیزم 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گلم من بخاطر کم خونی وپلاکت پایینم نمیتونم استرادیول مصرف کنم. توپاهام خون لخته میشه   دیگه حا ...

ان شاالله که ضخامتت به خوبی میره بالا و توی سیکل انتقال مثبت میشی 

روزی ۶ تا استرادیول داشتم اصلا ضخامتم بالا نرفت😟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
طبیعی عزیزم ..منم قبل این که شروع کنم دلهره داشتم و همش میگفتم چی میشه چی نمیشه ولی بلاخره باید شروع ...

مامان رقیه برات دعا میکنم همه چی برات خوب پیش بره و مثبت بشی 😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چون جنینهای آخری هست که دارم همش میترسم ..اصلا دست خودم نیست شدیدا دچار اضطراب میشم 😔😔

انشالله خدا به دلت آرامش بده . مولتی ویتامین میخوری الان ؟ من انتقالم میفته مهر . میدونم چی میگی  قشنگ درکت میکنم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشاالله خدا از زبونت بشنوه و دلم نشکنه همسرم مثل اسپند رو آتیشه خدا خودش کمک کنه😭😭😭

نیکاد جان 

جواب آزمایش رو گرفتی عزیزم؟؟

منتظر خبرهای خوب هستییییمممم😍😍🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش یک شده رنج آزمایشگاه ۱۳ به بالاس این بارم قسمت نشد مادر بشم نمیدونم چرا نشد حکمتش چی بود بار دوم بود کاش سری پیش قلبش تشکیل میشد ولی این سری حتی مثبت هم نشدم هرچند حتما خواست خدا این بود که نشه فقط برا همسرم ناراحتم الان رفته آزمایش بگیره پیامک جواب برا خودم اومد نتونستم بهش زنگ بزنم بگم همش ظهر میگفت اگه منفی باشه سر به کوه و بیابون میزنم خیلی امیدوار بودیم😭😭😭😭 وقتی فک میکنم دوباره باید تو این مسیر قرار بگیرم اونم از شهرستان برم تهران دوباره دارو گرفتن همه اینا داغونم میکنه دوباره استرس شدن یا نشدن برا دلم دعا کنید بغض داره خفم میکنه فقط داروهامو از امشب قط کنم کی پریود میشم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم کجایی بیا یه خبر بده انشالله که الان داری اشک شوق میریزی

عزیزم منفی منفی هستم😭😭😭 ممنون برا پیگیریت همه دنیا رو سرمه انگار 

داروهامو امشب قط کنم کی پریود میشم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏