2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046180 بازدید | 684501 پست
قربونت برم عزيزم😍😍🥰🥰 فداتشم دست راست ما مثبتى ها روى سر شماها و ان شاالله تاعيد همه يا بچه بغل ...

انشاالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه و هممون شامل لطفش بشیم و مادر شیم و شما و تمام خانم های باردار هم بسلامتی بچه هاشون رو بغل بگیرن..چشم نوربیون هم میزنم مرسی عزیزم😍😍🥰😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂 كلا همه جوره قربونش برم مارو اسير كرده مرسى ، ان شاالله عزيزدلم😍😍 ان شاالله از اين اسارت ه ...

ان شاالله که قسمت همه ی بچه ها میشه ب سلامتی هم بچه هامون بغل میکنیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنونم عزیزم آخه آنقدر مسیرمون سرعت گیر و چاله چوله داره میگم خدا رحم کنه فقط ..آره منم باید مثل شما ...

اره راست میگی شمال کلی دست انداز داره اما خوب همسر محترمت نی نی داره یواش تر رد میکنه  فک کنم جلو تکوناش کمتره بعده شیش روزم حسابی جا گیر شدن نی نی ها شب قبل و صبح خواستی بری کله پاچه بزن بر بدن تا جون بگیری نمیدونم اون مامانا ک با هم انتقال دادیم میگفتن فعلا زیاد هویج و اینا نخورید یعده انتقال اب هویج دادن منم دادم بابای بچه بخوره 😆تو هم اگع دادن نخور

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فاطمه جان سلام من اول دکتر خودمو معرفی میکنم شهلا اسرافیلی بعدم دوم مرکز رویان سوم مام. انشالله هر ...

سلام سارا جون یه سوال داشتم برام شنبه آمپول gcsf داخل رحم تزریق کردن بنظرت زود نیست اثرش میمونه؟پی آر پی هم نکردن 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستای عزیزم خوبین؟ میگم راهنماییم کنیدلطفا من تصمیم دارم خدابخواد یه دوره سه ماهه هم لاغرکنم ...

سلام عزیزم ازمایش دادی؟؟؟من خیلی امیدوار بودم اینبار مثبت بشی انشالله بزودی زود خدا دامنت و سبز کنه و دلت رو شاد

تهران بنظرم مام و رویان خوبن حالا بازم تحقیق کن و اینکه یکی از دوستان که ذخیرش کم بود راجب روش شانگهای گفته بود...من تو بروشوری که دارم از رویان راجب این روش نوشته خیلییی روش عالی ای هست حتما بگو همین سیکل و برات در نظر بگیرن...حسابی با قرص و غذاهای تقویتی تخمدان و تخمکهاتو بساز واقعا غذا و قرص تقویتی مثل معجزه میمونه من که بهشون ایمان آوردم چون تو پانکچر آخرم تاثیرشونو به چشم دیدم و البته ورزش یا هون پیاده روی تندم یادت نره

دیگه هم حرفای ناامید کننده نزن که مادر نمیشم و شاید نشم اصلا حتی بهش فکرم نکن میدونی من تا دوسال پیش همین حال تو رو داشتم انقدر گریه کردم،،، سیکلام کنسل شد، کلی منفی دیدم که خدا میدونه ولی هرگز هرگز ناامید نشدم فقط میگفتم خدایا زمانش و برام زودتر برسون که از انتظار دربیام...

توکل برخداکن انشاالله موفق میشی عزیزم😊

عزيزم دو نفره از شهر ميريد سه يا چهارنفره برميگرديد ب اميدخدا😍😍😍 ما ك پريشب اولين شام سه نفره مو ...

انشاالله انشاالله فدات شم که انقدر انرژی مثبتی .. انشاالله همیشه خوش و خرم باشه جمع سه نفرتون و سال بعد این موقع بیای از شلوغ کاری های بچه ات بگی😍😍

عزيزم تیروئید داری نخوریااااا نه نشاسته نه شیر سویا  

عه نشاسته هم نخورم خوب شد گفتی میخواستم امروز بگیرم 😅

پاچه و سیراب هم خوبه اگه بتونی بخوری

اره شنیدم خیلی خوبه ولی اصلا نمیتونم بخورم متاسفانه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزيزم قلم گوسفند رو چون جدا نميفروشن قلم گوساله خريديم البته شوهرم گفت معمولا قلم گوساله رو ميگن خي ...

خیلی ممنونم عزیزم .😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره راست میگی شمال کلی دست انداز داره اما خوب همسر محترمت نی نی داره یواش تر رد میکنه  فک کنم ج ...

آره بخاطر شهرهایی که تو مسیره ..باید خیلی آروم بیاییم توکل به خدا ..چشم کله پاچه هم میخورم و بقیه رو میسپرم دست خدا ممنون از راهنمایی هایی که میکنی فدات شم

انشاالله رادیس جون خدا از زبونت بشنوه انشاالله خودت هم خیلی زود مامان شی عزیزم🙏😍

ممنونم عزیزم .ان شاالله همگی مون با هم ..من میخواستم این ماه برم تو سیکل انتقال ولی هرچه به پریودم نزدیکتر میشم ترسم بیشتر میشم بازم نمیخوام برم .میزارم برای ماه بعدی 🙂 نمیتونم بر ترسم غلبه کنم .

سلام سارا جون یه سوال داشتم برام شنبه آمپول gcsf داخل رحم تزریق کردن بنظرت زود نیست اثرش میمونه؟پی آ ...

سلام عزیزم به سلامتی انشالله انتقال میدی و خوش خبر میای.

نه زود نیست عزیزم ابن سینا که بودم سه چهار روز قبلش انجام میدادن. نگران نباش اونا کارشون رو بلدن.خیلی خوبه که دو مرحله ای انتقالت. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من هيچ احساسى ندارم يعنى هنوز علائمى ندارم و فقط تموم اميدم همون مثبت شدن بيبى هست و آزمايش ...

عزیزم اصلا نگران نباش خب شاید بچه خوب راه بیایی داری که اذیتت نمیکنه منم سر بارداری اولم با اینکه چندقلو بود هیچ علائمی نداشتم تا ۸ هفته که یکم حالت تهوع داشتم که اونم تا ۱۱ هفته از بین رفت بعدش دیگه هیچیه هیچی نبود

سر این یکی که خداروشکر همون حالت تهوع نصفه و نیمه رو هم ندارم خداروشکر بچمم سرحال و کلیم شیطونه

علائم نخواه از خدا که پشیمون میشی یه علائمی بهت میده بیا و ببین😂 سونوت که خوبه پس همه چی خوب پیش خواهد رفت فقط لذت ببر از این دوران که دلت براش تنگ میشه ها😉

سلام فریناز جون قربونت برم اول تبریک میگم خداروشکر مثبت شدی و خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله مرحله ب ...

عزیزم به نظرم شیر سویا نخور... من زینبی بابا گفت برا تیروئید خوب نیست نخوردم اصلا