2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
منظورم دوستمون سارا که زایمان کردن و ماشالله و.... بود  😁😁😁

ای وای😂😂ببخشید. اره اونها هم پس رویان رفته بودن؟ چشم میزنم بیاره. خیلی امیدوارم خداکنه ازتهران نتیجه بگیرم. 

حالامهم لاغرکنم وتقویت بعدشا

عزیزم الان وقت کردم بیام نت ..قرار دومرحله ای انتقال بدن یکی از نی نی ها رو پنج شنبه دوتا دیگ رو شنب ...

به سلامتی عزيزم، شانس دو مرحله ای بالا هست خداروشکر من در مورد چسب و... چیزی نمیدونم عزيزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلمی❤❤❤ فدات بشم الهی بخدا که هرلحظه برا همه چشم انتظارا دعاگو هستم انشاءالله انتقال دادی بهم ...

قربونت برم عزیزم ..خیلی شرمنده ام می‌کنی..قرار انتقال جنین دو مرحله ای برام انجام بدن یکی از نی نی ها رو پنج شنبه انتقال میدن و دو تای دیگ رو شنبه انتقال میدن فدات شم خیلی خوشحال شدم که برام نماز میخونی بخدا به دعای دخترای این جا خیلی اعتقاد دارم چون هممون درد کشیده هستیم و هم رو درک می‌کنیم .. انشالله روزی برسه هممون از این جا بریم تایپیک باردارها و بچه داری الهی آمین

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام رقیه جانم  انشالله با دعای خیرتون  رفتی ویزیت چی شد؟

قربونت برم ..قرار پنج شنبه انتقال بدم یکی از بچه ها رو و شنبه هم دوتا دیگ رو ..نسرین یه سوال داشتم شما تجربه انتقال تو مهر رو داری ..چند ساعت بعد انتقال اونجا میمونیم؟بعذش این که برای انتقال باید کل لباس ها رو عوض کنیم یا فقط شلوار؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اهان ممنون عزیزم. برخوردشون خوبه؟ واینکه هزینه هاش چطوریه عزیزم؟  بخوام وقت بگیرم شرایطش چطوری ...

بله برخوردشون کاملا محترمانه ست.

هزینه ها : ویزیت و سونو باهم ۶۵۰، پانکچرم حدودا ۱۵ تومن شد، انتقال اولم ۱۰ تومن، انتقال دومم ۷ تومن دیگه نپرسیدم تفاوتش برای چی بود.برای فریز هم فکر کنم ۴,۵ گرفتن دقیق یادم نیست. بعد هر انتقال هم چون فقط یدونه انتقال میدم و داخل هر بسته ۳ تا جنین هست ۱ تومن هم بابت فریز مجدد ۲ تا جنین باقیمانده میگیرن. نوبت دهی هم اینترنتی هست هم تلفنی . 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی ممنون عزیزدلم. حالاتحقیق بکنم ببینم چی میشه. شکرخدا اینبار همسرمم همراهمه میگه هرجابگیری میریم. ...

خب خدا رو شکر عزیزم، ان شاالله که خیره هرجا که میری.

دکتر من کوهسار نبوی بود عزیزم.

قربونت برم عزیزم ..خیلی شرمنده ام می‌کنی..قرار انتقال جنین دو مرحله ای برام انجام بدن یکی از نی نی ه ...

عزیزم از صمیم قلبم دعا میکنم خیلیییی زود خوش خبر بیای و یه دوقلوی سالم و صالح خدا برات مقدر کنه 😍🤲🌹

بله برخوردشون کاملا محترمانه ست. هزینه ها : ویزیت و سونو باهم ۶۵۰، پانکچرم حدودا ۱۵ تومن شد، انتقال ...

خداروشکرکه راضی بود پس اینهاویزیت سونو650؟ازاده کاملا؟ 

همون اینترنت بزنم نوبت دهی مام میاره؟ روز دوم بایدبرم؟ 

توکل بخدای بزرگ دعاکنبد اینبارنتیجه بگیرم منم

قربونت برم ..قرار پنج شنبه انتقال بدم یکی از بچه ها رو و شنبه هم دوتا دیگ رو ..نسرین یه سوال داشتم ش ...

رقیه جان کامل عوض میکنید من که رفتم میبرن و میارنت نمیزارن راه بری رو تخت تو اتاق خصوصی با نهایت دونفره میخوابی دو ساعتی بعد ترخیص میکنن 

ر سیدگی و رفتار که عالی عالی 

عزیزم از صمیم قلبم دعا میکنم خیلیییی زود خوش خبر بیای و یه دوقلوی سالم و صالح خدا برات مقدر کنه 😍🤲 ...

فدات شم سحر جون انشاالله خدا از زبونت بشنوه با دعای شما خواهرهای عزیزم.. انشاالله تو هم نی نی قشنگت رو سالم بگیری بغلت شیرش بدی فدات شم

رقیه جان کامل عوض میکنید من که رفتم میبرن و میارنت نمیزارن راه بری رو تخت تو اتاق خصوصی با نهایت دون ...

آهان ممنونم عزیزم ..نسرین جان میخوام پنج شش روز بعد انتقال رشت بمونم بعدش هم که نزدیک هشت ساعت راه باید برگردیم ..بنظرت کافیه همون پنج شش روز ؟

قربونت برم عزیزم ..خیلی شرمنده ام می‌کنی..قرار انتقال جنین دو مرحله ای برام انجام بدن یکی از نی نی ه ...

الهی دوقلو برات بگیره . مربای به بخور . فست فود نخور .‌اون چند روز که شهر خودت نیستی مراقب باش غذاهای پر از ادویه نخوری . 

خدای من خدای معجزه هاست .