2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست

سلام خانوما صبحتون بخیر

من میخام برای میکرو اقدام کنم شما کدوم مرکزو پیشنهاد میدید 

سال ۹۹ مرکز مام رفتم ولی انتقالم منفی شد☹️

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
آره عزيزم ولی استرس نداشته باش  من دیروز لکه بینی داشتم تا برم ساک و جنین دیده بشه کلی نگران ب ...

ان شاالله كل بارداريتونو بخير و خوشى بگذرونين😘😍❤️🥰

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسى دورت بگردم هردم دارم براتون دعا ميكنم😍😘💚 ميدونى اون عددى ك بين هفته ها زده منو نگران كرد🥺 ...

عزیزم مبارکت باشه 🙏🏻

میکرو انجام دادید؟

اگه انجام دادید کجا ؟

عزیزم مبارکت باشه 🙏🏻 میکرو انجام دادید؟ اگه انجام دادید کجا ؟

سلام عزيزم

ممنونم

آره ميكرو انجام دادم

من مازندران هستم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خداروشكر خووووبم بي ميلي شديد همون حالت تهوع حساب ميشه؟؟ گشنمه شديدولي ميلي ندارم اصلا مخصوصااا بوي ...

بله عزیزم بی میلی نسبت به غذا هم ناشی از همون حالت تهوعه من از هفته ۷ تا ۱۱ داشتم و خداروشکر بعدش قطع شد اما همینکه نمیتونی چیزی بخوری درحالی که گشنته عذاب وجدان برام میاورد که شاید برا بچه مضر باشه درحالی که جنین تو اون زمان از خود ما تغذیه میکنه حتی اگه چیزی نخوریم برای اون اتفاقی نمیفته برعکس ماه های آخر بارداری

شما انگار خیلی حساس و استرسی هستی بدتر از ماها...بابا بیخیال باش همه چی خوب پیش میره قطع خونرسانی دیگه چیه آخه اصلا برا یه ثانیه نباید بهش فکر کنی این اتفاق شاید یک در میلیون بیفته قرار نیست شما اون یکیش باشی عزیزم

میدونی همین استرس باعث میشه وقتی بچه بدنیا بیاد کولیک میگیره لجباز میشه و....

مادر آروم بچه آروم خواهد داشت،،،معمولا وقتی بچه اول اذیت کنه بچه دوم جبران میکنه و آرومه و مظلوم میشه انشاالله برای تو هم همینطوره اونوقت باباش میگه خوب شد یه بچه دیگه هم آوردیم😜 فقط از حساسیت نسبت به بچه هات کم کن،،،شما برعکس منی و مثل همسرمی اون خیلی رو بچه حساسه من نه یعنی اینطور نیست که بیخیال باشم اما زیادی حساس و گیر هم نیستم

بچه کوچیک باید زمین بخوره گریه کنه مریضی داره هزارتا چیز دیگه داره تاااااا بزرگ بشه خود ما هم همینطور بزرگ شدیم من با اینکه دختر بودم میدونی چند بار سرم شکسته!!!الان اگه کچل کنم سرم پر از جای شکستگیه بدتر از صدتا پسر😆

تازه من خیلی شیطون نبودم فقط بدشانس بودم همش زمین میخوردم سرم می شکست😂😀

چندبارم با آب جوش سوختم جاش هنوز بعد ۲۵ سال رو دستم مونده ولی مامانم بازم انقدرا سخت نمیگرفت میذاشت برم بیرون و بازی و تفریحمو داشته باشم... میدونم چون خیلی سختی کشیدی دست خودت نیست و رو بچه هات حساسی من حالتو درک میکنم چون خودم با کلی بدبختی و این دکتر اون دکتر و بعد ۳بار انتقال خدا پسرمو بهم داد...مطمئن باش خدایی که دعاتو شنیده و کوچولوها تو بهت داده خودشه مراقبشونه

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده که بتونی با خونسردی بیشتری این دوران و بگذرونی و البته بعد از بارداری که خیلی مهمتره😊

وااای چقدر حرف زدم سر تو درد آوردم ببخشید🙈🙊

سلام عزيزم ممنونم آره ميكرو انجام دادم من مازندران هستم

به سلامتی 

انشالله تو دلیتو صحیح سالم به دنیا بیاری🙏🏻❤️

سلام بچه ها من رفتم آزمايش دادم بتام اينه يكى ب من بگه با توجه ب رنج ازمايشگاه اين يعنى بايد تكرار ...

مبارکه عزیزم😍😍😍فک نکنم نیاز به تکرار باشه😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها همین الان بی بی زدم مدل خودکاری بود منفی منفی بود اصلا هیچی هاله م نداشت😭😭 پس اون بی بی مدی ...

عزیزم روز چندی؟جنینات چند روزه بودن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به سلامتی  انشالله تو دلیتو صحیح سالم به دنیا بیاری🙏🏻❤️

ممنونم گلم ان شاالله ى انتقال مثبت هم قسمت و نصيب شماو بقيه دوستهاى اين تاپيك🤲🏻💚🙏

مبارکه عزیزم😍😍😍فک نکنم نیاز به تکرار باشه😍😍😍

ممنونم سارا جون

اخه رنج هفته ٤،٥ رو ببينين🥺

دوستان قرص موتلیتی بوست و فرتیل اید دکتر به همسرم گفتن روزی یکی بخوره ..باید باهم استفاده کنه ؟

باهم‌ میتونه بخوره ولی اگه از هر کدوم روزی یکدونه هست فاصله بده دیگه یکی ‌رو ‌روز یکی‌رو شب بخوره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم عزیز دلمممم، آره حتما رعایت کن من دیگه استاد هماتوم شدم بخاطر دفعه قبل 😁😁 آره گلم همین ...

سلام عزیزم خوبین؟خداروشکر انشالله سه هفته بعد هم با خبر خوش میاین

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام بچه ها من رفتم آزمايش دادم بتام اينه يكى ب من بگه با توجه ب رنج ازمايشگاه اين يعنى بايد تكرار ...

سلام عزیزم خیلی مبارکه خوشحالم برات بتاتم که عالیه به رنج آزمایشگاه نیس باید تکرار کنی که دو برابر بشه انشاالله سالم بغل بگیریش الهی امین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏