2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
خانما من روز ۸ انتقالم دهنم تلخه و دهنم پر اب میشه از عوارض داروهاس

نمیدونم ولی قبلا علائم بارداری رو میخوندم تلخی دهنم جزوشون بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم نیاز به استراحت مطلق نیست فقط اصلاااا کار سنگین مثل جارو و طی و اینها انجام نده، آشپزی هم ح ...

خدا خير دنيااااا و اخرت بهت بده ان شالله💜

ان شالله ني ني قشنگتو صحيح و سالم بغل بگيري🤲

خيلي ممنونم راستش هيجكدوم ازينااا رعايت نميكردم مثلا يوعده غذا دادن به پسرم تا يساعتم طول ميكشه همشم نشسته از فردا تلاش ميكنم دراز كش بهش بدم

يا ديرو گردگيري كردم نشسته و رفتم دراي كابينتاي پايين روكشيدم و سراميكا روهم نشسته نشسته با دست كشيدم روهم رفته دوساعتي نشسته بودم بدون استراحتي 

خوب شد كه انقد كامل گفتي از فردا حدودي ميدونم چيكار كنم ممنونم ازت😘😘😘

اومدي از دكتر؟

💚❌❌❌💚 بچه ها من از كپسول فرتيل سى ام حدود ٣٠ عددش مونده اگر كسى ميخواد قبل انتقال مصرف كنه بگه ب ...

به من گفت روزی ۵تا۶تا هم بخور  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خدا خير دنيااااا و اخرت بهت بده ان شالله💜 ان شالله ني ني قشنگتو صحيح و سالم بغل بگيري🤲 خيلي ممنو ...

ممنونم عزیز دلمممم، آره حتما رعایت کن من دیگه استاد هماتوم شدم بخاطر دفعه قبل 😁😁

آره گلم همین الان اومدم بیرون از مطب، شکر خداااااا همه چیز خوب بود ماشاالله، ان شاالله دیگه بعدش باید برم غربالگری توکل بر خدا 🤲🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم  یک بیمارستان که آی وی اف مثبت‌ش از همه بیشتر هست رو بگید  بیمارستان آبان &nb ...

سلام عزیزم

اسن دوتا جارو که گفتی نمیشناسم

اما مام آمار مثبتش خیلی بالاست هزینه هاشم تا حدودی از بقیه جاها بیشتره

میخوای یه تحقیقی بکن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
به من گفت روزی ۵تا۶تا هم بخور    

عزيزم رو خودش هم حتى نوشته روزى سه تا

من خودم دكتر گفت يكى اما دوتاخوردم

اگر خواستين بگو اينوبراتون ميفرستم

يكى از دوستان ديگه هم چند روز پيش گفته بودن از اراك هستن و ايشونم رايگان ميخواستن بدن ولى نميدونم كدوم كاربرى بودن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم