2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
این ماه برام سونو ننوشته اینقد در مورد بند ناف شنیدم استرس گرفتم. ممنونم عزیزم 

فقط سونو داپلر نشون میده نگران نباش دختر منم یه دور داشت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@farinazzz      

عزیزم مبارکت باشه

امشب ۴۰ مین روز چله ست و امشب به اسم تو افتاده به نیتت زیارت ال یاسین میخونم

ان شاء الله بسلامتی نی نی تو بغل کنی

از فردا چله دوم ادامه لیست رو شروع میکنم ان شاء الله هیچ زنی در حسرت مادر شدن نباشه و همه منتظران به زودی دامنشون سبز بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

لیست چله دوم زیارت ال یاسین یه نیت مادر شدن دوستانم

۱_ زهرااااا بانو

۲_بیتاومهتا

۳_پروانه ۲۲

۴_favaliفاطمه

۵_محافظ

۶_صاحل۱۳۶۹

۷_نهالیم

۸_sarvesahi

۹_mairagg

۱۰_ شطرنجی

۱۱_shervin68

۱۲_محلا۲۰

۱۳_پونه۰۰

۱۴_فرزان ۳۲۲۸
۱۵_گیسوگلابتونم
۱۶_Rozabi
۱۷_خندان_چهر
۱۸_نازنینnazi
۱۹_باران۳۱
۲۰_Nafasam75
۲۱_Artin_arsen_artina

۲۲_نسرین_مهر

۲۳_فرشته۱۲۳۴۵

۲۴_الهام۶۱

۲۵_مهربون۲۱

۲۶_72Mahoor

۲۷_saeideh61

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام بچه ها خوبین. عیدتون مبارک

رفتم دکتر سونو شدم.گفت آندومتر خطیه

برو ماه آینده بیا برای انتقال

فعلا روزی ۴تا فرتیل بخورم

رژیم لوبیا سبز کلم برکلی وچهارمغز و رازیانه بهم داده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
@farinazzz       عزیزم مبارکت باشه امشب ۴۰ مین روز چله ست و امشب به ...

سلام عزيزم

الهى دورت بگردم ممنونم از لطفت💚💚💚😍😍😍😘😘

الهى ك اول از همه ثوابش و بركاتش ب خودت و خانواده ت برسه💚🤲🏻💚🤲🏻💚

بعد هم همه چشم انتظارها از انتظار دربيان و اونايى ك باردارن بچه هاشون رو سالم و صالح بغل بگيرن اونايى هم ك زايمان كردن قلب بچه هاشون ١٢٠ سال براشون بتپه🤲🏻🤲🏻🤲🏻 

ان شاالله از بركت ال ياسين منم اين عيدى رو ك از امام رضا گرفتم سلامت بغل كنم❤️❤️❤️💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام چیکا جونم دوقلوهات خوبن؟؟ ممنون عزیزم خداکنه این سری دیگه ننه واقعی بشم

خوبن الحمدالله. واقعیه واقعیه ننه قشنگی😍😍😍😍از ته قلبم خوشحال شدم💃💃💃😍

خداياشكرت....❤️ 
میگم دوستای عزیزم الان دوباره لک دیدم میشه نماز خوند یا نه نمیشه باید غسل بگیرم؟؟ ممنون میشم راهنمای ...

عزیزم کاش زنگ بزنی دفتر مرجعت بپرسی. چون بعضی وقتا شرایط فرق می کنه اینکه تو موعد پریودت هستی یا نه و شرایط دیگه

اگه استحاضه حساب بشه هم که لک بینی غسل نداره. ببخشید من قبلا استفتا کردم گفتن باید تماس بگیرم تا شرایط رو توضیح بدم کتبی نمیشه براهمین خیلی نتونستم کمکت کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میگم دوستای عزیزم الان دوباره لک دیدم میشه نماز خوند یا نه نمیشه باید غسل بگیرم؟؟ ممنون میشم راهنمای ...

نه عزیزم نیازی به غسل نیست ولی برای هر نماز باید وضو بگیری. اگر هم لکه بینیت زیاده باید برای نماز لباس زیر تمیز بپوشی و پدت هم تمیز باشه. التماس دعا گلم. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها بعداز اینهمه سختی که بارداری و زایمان کشیدم الان مشکل جدید برام پیش اومده ضخامت اندومترم کم نمیشه😔😔چند دورست دارم دارو میخورم انگار نه انگار بعداز زایمان هم مرتب خونریزی داشتم سر موعدم ولی این لعنتی نمیدونم چرا همچنان ضخیمه دکترم گفت این ماه با این دارو خوب نشه یه فکر دیگه میکنیم فکر کنم منظورش کورتاژه😭😭😭😭من با دوتا نوزاد بدبخت میشم تو‌ شهر غریب خیلی میترسم برام دعا کنید حل بشه گرفتار نشم طاقت مشکل جدید ندارم😢

خداياشكرت....❤️ 
میرم همین رویان تا ببینم خدا چی میخواد بعدش دیگه میرم دکتر شخصی 

چه جالب باهمیم منم الان شیش هفتمه ۳۱گفت بیا برا قلب 

ان شاالله صدای زندگی رو بشنوی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چ جالب ...الان ی لحظه نگاه ساعت گوشیم کردم همین جوری...یهویی ساعت ۵/۱۵ بود و جالب تر اینکه شارژ با ...

ب فا.ل نیک بگیر ان شاالله که خبرای خوبی تو راهه😍

نگفتن چرا بند ناف پیچ میخوره؟

مامانم میگه موقع بارداری همش ب پهلو بخواب البته سه ماه ب بعد پهلو ب پهلو شدن هم باید بشینی بعد ب اون پهلو بخوابی

بچه ها كسي بوده هماتوم داشته باشه و استراحت نداشته باشه مشكلي پيش نيومده باااشه؟؟

عزیز دلم نیاز به استراحت مطلق نیست فقط اصلاااا کار سنگین مثل جارو و طی و اینها انجام نده، آشپزی هم حتما صندلی بذار سر پا واینستا، بیشتر از نیم ساعت هم نشین ، حتما یکم دراز بکش حداقل ده دقیقه بعد دوباره ادامه کارت، سر پا بیشتر از ده دقیقه واینستا، سنگین اصلاااااا بلند نکن، بچت رو بغل نکنیاااااا، زیاد توی توالت نشین اصلا نذار یبوست شی. ماشین تا جاااااییکه میتونی سوار نشو تکون از همه چیز بدتره، فقط اگر مجبور شدی سوار شو، پیاده روی نکن، پله بالا پایین نکن. اینا رو رعایت کنی تا ماه آینده جذب میشه ان شاالله عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها بعداز اینهمه سختی که بارداری و زایمان کشیدم الان مشکل جدید برام پیش اومده ضخامت اندومترم کم ن ...

انشالله درست میشه عزیزم من خیلی دوست دارم نینی هاتو ببینم میشه عکسشونو بذاری

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم