2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

سلام. میشه لطفا اگه تجربه دارید راهنماییم کنید.

پانکچر کردم‌ .هایپر شدم.دوماه استراحت.چهارشنبه انتقال دارم. 

۵ تا چنین گرید a سه روزه‌ . 

دکتر گفت زودتر برو بیمارستان جنین و در بیارن ۵ روزه انتقال بدم. 

به نظرتون امکان داره جنین تو این دو روز از بین بره؟ 

بعد سونو گفت رحم عالیه و سه لایه کامل 🤷

با این شرایط ممکنه نشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله كه روزبه روز پررنگتر ميشه🥰🤲

ممنون عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزمی بسلامتی یه هاله هست مبارک باشه ان شالله که بارداری راحتی داشته باشی الهی آمین 🤲🤲🤲🤲🤲

قربونت برم محلا جان انشاالله برام دعاکن این سری دیگه مامان واقعی بشم انشاالله خودتم به زودی مثبت بشی🙏🙏⁦❤️⁩

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
داکسی ساکلین رو از روز انتقال داشتی؟

آره عزیزم هر ۱۲ساعت ی دونه تا ی هفته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان میشه درمورد این بی بی نظر بدید؟؟ مال روز ۹ انتقال شمام هاله میبینید یا من توهم زدم

بله بله میبینم😍😍😍😍نیکاد جونم خیلی خوشحال شدم قربونت برم مباررررکه😍😍😍😍❤️❤️❤️ننه شدنت مبارک 😍

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم بهت تبریک میگم بی بی های خوشرنگتو دیدم الهی به حق این روز عزیز به سلامت بغل بگیریش شکرخدا عیدی ...

عزیزم مرسی قشنگم💚❤️💚

فداتشم منم بیبی شمارو دیدم و باتوجه ب روز ۹ قشنگ هاله ش مشخصه😍😍

ان شاالله تا دو سه روز دیگه ی پررررررنگ جیگری میبینیم و بارداری خوبی رو در ادامه برات ارزومندم🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚🌹🌹🌹

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مبارک باشه عزیزم . انشالله که بارداری خوبی داشته باشی ۱۲۰ سالم زنده باشه

مرسى عزيزم ان شاالله قسمت شما كه بيبي چك گل پسرتو بذارى و باردارى خوبى رو سپرى كنى بعدش😍😍🤲🏻🤲🏻💚💚💚

مبارک باشه عزیزم انشالله بارداری راحتی داشته باشی برامنم دعاکن

مرسى عزيزدلم😍❤️😘

اگه بدونين صبح چ اشك ريزون همه تون رو دعا ميكردم🥺🥺😘😘😘

ان شاالله به زودى زود بيبى چك مثبت شمارو ببينيم و ذوق زده باشيم براى شما🤲🏻😍❤️💚🥰

چقدر جالب تا حالا دقت نکرده بودم 

ببين من بارها ميديدم اين رند بودنا رو اما خب نميدونستم معنى و تفسير داره

و هرنوع ساعت و عددى رو ميديدم اما تا پريشب و ديروز ك فقط همون دوتا تفسيرو ك صبح گذاشتم رو رفتم سرچ كردم و واقعا انرژى گرفتم

انگار مختص براى حال من نوشته شده بود