2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
سلام عزيزم مباااارک دورت بگردم 😍😍😍😍😍  دیدی گفتم خدایا شکرت  عیدیتو از امام رضا ع گر ...

نسرین جون😭😭😭😭

سلام عزیزمممم

باورم نمیشه😭

امیدوارم همه چیز خوب پیش بره

ممنون بابت امید و دلداری هایی ک میدادی❤️❤️❤️😘😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

ان شاالله جوجه ت رو سالم و سلامت بغل کنی عزیزم❤️❤️🤲🏻🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسرین جون😭😭😭😭 سلام عزیزمممم باورم نمیشه😭 امیدوارم همه چیز خوب پیش بره ممنون بابت امید و دلد ...

باور کن 

منم باور نمیکردم روز تولد حضرت معصومه بی بی زدم و بتا مثبت این خواهر و برادر خیلی مهربونن 

خداروشکر عزيزم خیلی برات خوشحالم 😍😍😍😍

باور کن  منم باور نمیکردم روز تولد حضرت معصومه بی بی زدم و بتا مثبت این خواهر و برادر خیلی مهر ...

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚

سلام سلااااام صبح عیدتون بخیر من بیبی زدم امروز امام رضا یعنی عیدی منم داده؟؟ وای خدایا دستام می ...

سلام عزیزم مبارک باشه.خداروشکر

روز چند انتقال بی بی زدی؟

لک هم دیدی؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم مبارک باشه.خداروشکر روز چند انتقال بی بی زدی؟ لک هم دیدی؟

سلام عزیزم مرسیییییی❤️💚❤️

نه لک ندیدم

امروز روز۱۳ هست

فردا ازمایش دارم

دنبال هیییییچ علامتی نباش هیچی نداره هیچی

بعضی از علائما ک زود میاد فقط عوارض داروییه

ان شاالله تاچندروز دیگه بیبی مثبت شماروببینیم

زهره جون شما بودی درمورد دست چپت پرسیدی؟

منم خیلی این روزهای اخر دستم درد میکرد و هنوزم درد میکنه

یعنی شبا از این درد ب سختی میتونم بخوابم

منم مثل نسرین حون حس میکنم از قلبم میکشه ب دستم

البته قبلنا ک ی وقتی شدید عصبی میشدم اینجور میشدم

ممکنه از اعصابمون باشه بخاطر فکر و استرس

ممکن هم هست از عوارض دارویی باشه

همون ک مادرتون محبت کردن ماساژ دادن عالیه

ان شاالله برای شما هم تهش خیر و خوشی باشه😍😍😍😍

سلام من امروز وارد روز سیزدهم انتقال شدم یکم کمرم درد می‌کنه از دیروز به نظرتون علایم مثبت بودنه؟؟؟؟ ...

سلام عزيزم

منم روز ١٣هستم

و فقط دردهاى شديدپريودى تو روزهاى موعد پريودم داشتم و ديروز ى كم خفيف ك قابل توجه نبود و ديگر هيچ😂 من امروز بيبى زدم مثبت شد

ان شاالله ك براى شما هم نشونه باردارى باشه😍😍

سلام سلااااام صبح عیدتون بخیر من بیبی زدم امروز امام رضا یعنی عیدی منم داده؟؟ وای خدایا دستام می ...

سلام عزیزم صبحت بخیر و شادی مبارک باشه بسلامتی آن شالله تا آخر وقت امروز خبرهای خوب بشنویم و همه کسانی که امروز بی بی و آزمایش دارن برامون خبرهای خوب بیارن . همیشه دلت شاد باشه و مابقی مسیر رو به آرامی طی کنی عزیزم مبارک باشه 🤲🤲🤲🤲🤲🤲💓

سلام عزیزدلم, اره واقعابدبختی ماازهمینهاست. راحت میگن حرفهاشونو...  اره حتمااستراحتی میدم وبعد ...

حرف بی حساب زدن اونا خرجی براشون نداره فکر میکنم علامه دهر هستن . کار خوبی میکنی خدا پشت و پناهت باشه الهی که بیای خبر بارداری طبیعی بمون بدی و دیگه کارت به این دکتر ا نیوفته عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲

سلام عزیزم خوبی؟  تو چه مرحله ایی هستی؟ با دکتر دیباوندی الان؟

سلام عزیزم امروز نوبت دارم به یاری خدا.بله با دیباوند هستم. شما آزمایش دادی؟ آن شالله که با بتای عالی خوشحالمون کنی عزیزم 🤲🤲🤲🤲

سلام عزیزم صبحت بخیر و شادی مبارک باشه بسلامتی آن شالله تا آخر وقت امروز خبرهای خوب بشنویم و همه کسا ...

سلام عزيزم

ممنونم خيلي خيلي متشكرم💚😘💚

الهى آمين ك امروز روز پرخيروبركتى براى همه باشه و هيچكس دست خالى از در خونه امام رضا بيرون نياد امروز🤲🏻🤲🏻🤲🏻

چ اونايي ك انتقال دادن چ اونايى ك توسيكلن و چ اونايى ك بايد دوباره شروع كنن همه شون عيديشون رو امروز بگيرن و معجزه خدا رو ببينن

سلام عزيزم منم روز ١٣هستم و فقط دردهاى شديدپريودى تو روزهاى موعد پريودم داشتم و ديروز ى كم خفيف ك ...

سلام ممنون بخاطر دلگرمیتون😘😘😘

ببخشید چند روز از موعد پریودیتون میگذره؟؟؟؟ و همیشه پریوداتون منظم بوده؟؟؟

مال من که نامنظمه الان که از خواب بیدار شدم یه کوچولو درد توی تخمدانام دارم.فال

راستش من میترسم بی بی چک بزنم.