2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لباس گرم بپوش اره عزيزم منم حس گرفتگی میکردم ولی چون بدنم آتیش بود نمیتونستم لباس گرم بپوشم  ح ...

هوا گرمه نمیشه لباس استین دار پوشید.

مامانم با روغن برام ماساژ داد.

اون بیچاره روهم حرصش میدم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزدلم خوبیم خداروشکر انشاءالله به حق این دهه کرامت خیلی خیلی زود من حال نی نی شمارو بپرسم ازت ...

فدات شم انشاءالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه ..خدا گل پسر تو رو هم حفظ کنه ..منم خدا بخواد تا چند روز دیگ میرم برای انتقال یادم اوایل که مثبت میشدین برای اکثر دخترا نماز میخوندین و اثر هم داشت ..حیف که الان شرایطتتون مساعد نیست میگفتم برای منم بخونی احساس میکنم دل صاف و مهربونی داری یعنی می‌دونم که داری وقتی به نی نی شیر میدی هم من و هم بقیه دوستان رو از ته ته دلت دعا کن قربونت برم😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدات شم انشاءالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه ..خدا گل پسر تو رو هم حفظ کنه ..منم خدا بخواد تا چند روز ...

سلام عزیزم.

دیگه لکه بینی نداری؟

گفتی وسط سیکل لکه بینی داری

سلام عزیزم. دیگه لکه بینی نداری؟ گفتی وسط سیکل لکه بینی داری

سلام زهره جان ..نه دیگ ندارم استرادیول که شروع کردم قطع شد ..زهره جان به یادتم و برات دعا میکنم مثبت بشی عزیزم.. 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام زهره جان ..نه دیگ ندارم استرادیول که شروع کردم قطع شد ..زهره جان به یادتم و برات دعا میکنم مثبت ...

مرسی عزیز دلم.برام دعا کن.

فعلا دست چپم ی حالیه انگار خواب رفته.

نگرانم کرده

سلام زهره جان ..نه دیگ ندارم استرادیول که شروع کردم قطع شد ..زهره جان به یادتم و برات دعا میکنم مثبت ...

کی انتقال میدی.

انشاالله امام رضا حاجت دلتو بده‌

و نه ماه دیگه فرزند سالم و صالح تو بغلت بزاره.

سلام دوستان من امروز روز 12 انتقالِ جنین 4 روزه، بی بی چک زدم متأسفانه منفی شد. ان شاء الله بقیه دو ...

😔😔😔عزیزم قربونت برم خیلی ناراحت شدم درکت میکنم الهی خدا به دلت آرامش بده از خدا میخوام خیلی زود غافلگیرت کنه و طبیعی مادر شی 🙏🙏

کی انتقال میدی. انشاالله امام رضا حاجت دلتو بده‌ و نه ماه دیگه فرزند سالم و صالح تو بغلت بزاره.

فدات شم انشاالله خودت تا چند روز دیگ عکس بی بی چک دوخطی رو بزاری خوشحال شیم ..هنوز فردا میرم دکتر ویزیت کنه فکر کنم مشخص کنه روز انتقال رو ..

مرسی عزیز دلم.برام دعا کن. فعلا دست چپم ی حالیه انگار خواب رفته. نگرانم کرده

چشم عزیزم حتما ..نگران نباش و استرس رو از خودت دور کن احتمالا بخاطر داروهایی هست که استفاده می‌کنی انشاالله که مشکلی نباشه و زود خوب بشی..اگه دیدی خوب نشدی از دکترت بپرس 

سلام دوستان مادرم همیشه میگه خدا دعای قلبی رو که شکسته زود اجابت میکنه با قلب پر از دردم برایه تمام ...

پروانه جان انشاالله خودت هم خیلی زود صاحب یه پسر سالم و صالح بشی الهی آمین🙏🙏🙏

ای جانم عیب نداره چاره نیست باید تحمل کرد  منم گشنم میشه ولی حالت تهوع نمیزاره که  میخور ...

اره عزیزم عادیه من الان گشنگیم کمتره ولی خیلی گشنم میشد  یه چی میخوردم سریع 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️